Master of Business Administration (part-time)

De universiteit van Southampton MBA zal u de tools, kennis en het vertrouwen te geven aan het conventionele denken uit te dagen en te slagen in de snel-bewegende zakenwereld door op te staan ​​uit, niet mengen in.

Het Part-time MBA-stroom is gericht op kandidaten die ten minste vijf jaar van aanzienlijke bestuurlijke ervaring die wensen om hun begrip van de verdere ontwikkeling en effectiviteit in hun organisatorische en zakelijke context.

Toegang tot het programma is eind september en februari. De totale periode van studie is meestal tussen de twee en drie jaar, afhankelijk van het tijdstip van binnenkomst en de hoeveelheid tijd die kan worden besteed aan het bijwonen van eenheden en aan zelfstudie. Studenten moeten de kern eenheden en twee optionele eenheden binnen een periode van drie jaar af te ronden. Een verdere zes maanden is toegestaan ​​voor het proefschrift.


Programma Overzicht

Onderwezen in onze nieuwe Executive Education Centre, onze MBA voldoet aan de wereldwijde standaard van de Vereniging van MBA's (AMBA), door middel van een breed curriculum gericht op het ontwikkelen van uw zakelijke vaardigheden op alle gebieden. Key management theorieën en concepten worden gegeven door inspirerende wetenschappelijk personeel die ook cutting-edge onderzoek uit te voeren in hun vakgebieden.

Of het nu op onze full-time of part-time programma zal de Southampton MBA je uitdagen om te kijken naar zakelijke problemen vanuit verschillende perspectieven om de beste oplossingen te vinden. Je leert van echte zakelijke problemen en ervaringen met de diverse cohort dat maakt dit programma. Gedurende uw tijd bij Southampton, wordt u aangemoedigd om te consolideren en te reflecteren op je leerproces.

Studeren voor de Southampton MBA zal u ook de kans om te ontmoeten en te netwerken met andere toekomstige zakelijke leiders uit de hele wereld. Je zult vrienden en contacten voor het leven te maken.Programma Structuur

Tijdens elk academisch jaar, zal een deel van de kern eenheden worden gepland tijdens de dag-tijd (09:00-5:00), normaal vrijdag, en de rest in doordeweekse avonden (06:00-9:00), maandag tot en met donderdag. Voor de core eenheden geleverd in dag gedurende een jaar, zullen we streven naar een aantal van hen leveren in avonden in opeenvolgende jaren. Op deze manier kunnen studenten kiezen of ze ondernemen vooral overdag of 's avonds studeren, of gewoon kiezen wat patroon van deelname gebeurt om hen te passen van tijd tot tijd. Optionele eenheden kan gedurende de dag-time of 's avonds worden afgeleverd.

Het is duidelijk dat de werklast van een student op elk punt in de tijd afhankelijk van de totale duur van de studie (iets tussen één en drie jaar) en het aantal eenheden bestudeerd in elk semester.

Het invullen van de opleiding binnen een jaar zou gelijk aan volledig dagonderwijs te zijn, maar met een ander schema voor de full-time stream. Het zou niet realistisch zijn om het programma te bestuderen in een jaar en aanzienlijke andere werk verplichtingen hebben.Toepassen

Als u wilt toepassen op de school part-time MBA programma moet u een universiteit van Southampton aanvraagformulier in te vullen en terug te sturen naar de Academische griffier. U kunt online het formulier invullen of downloaden van een applicatie verpakking.


Typische toelatingseisen


Diploma-eisen

1e of 2e klas graad van een Britse universiteit. Equivalent overzeese / beroepskwalificatie in een passend onderwerp ook welkom. Relevante niveaus van werkervaring.


Selectie proces:

Intake: 22
Gemiddeld aanvragers per plaats: 2

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is ongeveer zesendertig jaar. Het is onwaarschijnlijk dat iemand veel onder de leeftijd van dertig zou worden geacht om voldoende bestuurlijke ervaring om maximaal voordeel te verkrijgen uit deze stroom van het MBA-programma te hebben.

Uw aanvraag wordt zorgvuldig geselecteerd door een gespecialiseerd lid van de wetenschappelijke staf die zal wegen veel factoren worden beschouwd; niet alleen uw academische prestaties, interesses en vaardigheden, maar ook uw motivatie en vertrouwelijk rapport van uw scheidsrechter.

We maken onze beslissingen in de meeste gevallen op het aanvraagformulier en de bewijsstukken alleen. Kandidaten die speciale aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld op grond van leeftijd, handicap of niet-standaard invoer kwalificaties kunnen worden geïnterviewd.


Accreditatie: AMBA

Kosten: £ 18.500 meer dan twee jaar. £ 9250 per jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Southampton - Management School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Prijs
9,250 GBP
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019