Master of Business Administration, flexibel leren

University of Strathclyde Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration, flexibel leren

University of Strathclyde Business School

Waarom deze cursus?

We weten niet iedereen kan, of zelfs wil full-time of avondonderwijs bestuderen.

Dat is de reden waarom onze flexibele leertraject kunt u het tempo en de volgorde van de studie variëren om uw persoonlijke omstandigheden. Deze route combineert het beste van full-time, part-time en open leren studie.

U zult het grootste deel van je studie buiten de campus, met verplichte aanwezigheid uit te voeren op slechts één of twee scholen weekend per jaar.

Je begint op een open leren basis met de optie om je studie aan te vullen via optionele face-to-face lessen in Glasgow.

Deze studie methode is ideaal als u de waarde van face-to-face contact met docenten, het bezoeken van specialisten en collega-studenten, maar kunnen vaste wekelijkse lessen niet bijwonen.

Hoe werkt flexibel leren werken?

Op deelname aan het programma, zult u worden gegeven een aanbevolen studie tijdschema, waarmee u de Strathclyde MBA voltooien binnen 3 jaar. Het doel is om u te voorzien van een ideale balans van zelfstudie, het bijwonen van weekend scholen en intensieve seminars in Glasgow.

Samen met het tijdschema, sturen wij u uw eerste jaar van de kern leermiddelen en belangrijke handboeken, en bieden volledige details van onze on-line en docent steunprogramma.

Als je wilde om snel spoor en voltooiing van de Strathclyde MBA in minder dan 3 jaar, kan onze support team een ​​alternatieve studie schema suggereren. Als alternatief, als je wilt om een ​​beetje langer duren om uw MBA te voltooien, kunnen wij geschikt voor je studie tot een maximum van 6 jaar.

Verplichte weekend scholen

Er zijn bepaalde onderwerpen, zoals "de Learning Manager", die voelen we ons niet kunnen worden onderwezen op een afstand. Dit is de reden waarom we twee verplichte weekend scholen over de duur van het gehele programma hebben opgenomen. Deze weekend scholen zijn opgenomen in de standaard collegegeld.

U kunt grote waarde te verkrijgen door het werken met andere ambitieuze managers, vaak uit een brede dwarsdoorsnede van de industrie en handel.

Optionele intensieve seminars

Om het meeste uit uw MBA ervaring wij raden u gebruik maken van de optionele intensieve face-to-face seminars in Glasgow. De kosten van deze zijn opgenomen in het collegegeld.

Deze sessies bieden een waardevolle gelegenheid voor een diepgaande studie van een gekozen vakgebied, aan medestudenten te ontmoeten en profiteren van gedeelde ervaringen. Daarnaast, intensieve seminars zijn de sleutel tot het versnellen van uw vooruitgang door het programma.

Onze voorgestelde tijdschema geeft u een concreet idee van de verbintenissen te geven ruim van tevoren. Hiermee kunt u uw jaar vooruit te plannen op het werk en thuis.

Wanneer kan ik deelnemen aan het programma?

In theorie kun je flexibel leren studeren beginnen wanneer u maar wilt. Echter, we hebben een jaarlijkse planning van de inductie klassen, weekend scholen en intensieve seminars. Wij raden u aan in de buurt van een inductie periode te beginnen. Deze normaliter plaats rond april en oktober van elk jaar.

We doen ons best om de inductie klassen, weekend scholen en intensieve seminars plannen samen gedurende het hele jaar. Dit zorgt ervoor dat u alle gelegenheid om uw verblijf in Glasgow te maximaliseren.

Weekend scholen draaien voor alle studie routes van de Strathclyde MBA. Als u een bepaalde datum niet kan maken, dan heb je de mogelijkheid om het volgende weekend naar school op een later tijdstip.

Intensieve seminars zijn alleen gepland voor onze flexibele leertraject leden. Indien u verhinderd bent, raden wij u aan het gebied te voltooien met behulp van de kern leermiddelen in plaats van te vertragen uw vooruitgang.

Hoeveel tijd heb ik nodig om te committeren aan het bestuderen?

Als u alle mogelijke weekend scholen en intensieve seminars aangeboden in een jaar te wonen, kunt u verwachten om uit de buurt van het kantoor voor een totaal van ongeveer 15 dagen.

U kunt ook verwachten te besteden ongeveer een minimum van 15 uur per week in aanvulling op weekend school en optionele seminar bijwonen.

Accreditatie

Minder dan 1% van de business schools in de wereld te houden "triple accreditatie" en Strathclyde is een van hen. De 3 internationale accreditatie-instanties zijn:

 • De Vereniging Advance Collegiate Schools of Business
 • De European Quality Improvement System
 • De Association of MBA's

Om accreditatie te krijgen door een van deze instanties is een prestatie op zich. Om accreditatie te krijgen door alle drie lichamen is een werkelijk uitstekende prestatie en één we trots op.

Vereniging van Masters of Business Administration (AMBA)

Je bent in aanmerking voor AMBA zich na de inschrijving in een MBA-opleiding.

Inhoud

De Strathclyde MBA is gebaseerd op samenwerkend leren. Je deelt werkervaring, kennis, inzicht en vaardigheden.

Ons doel is om te helpen om je te ontwikkelen in de diverse gebieden van het management.

De MBA zal vormgeven en begeleiden u als reflectief, open denken, adaptieve leerlingen.

Modules

De Reflective Practitioner

Deze module is bedoeld om u te helpen te reageren op de toenemende nadruk in het bedrijfsleven over maatschappelijk verantwoord ondernemen, de verwachtingen van de belanghebbenden en de beroepspraktijk van het management. De module heeft drie klassen, Leren Manager, governance en Entrepreneurial Management & Leadership. Deze module biedt u de basis om een ​​adaptieve manager open voor een leven lang leren worden.

 • The Learning Manager
 • Corporate Governance
 • Waardoor het bedrijf werken

Deze module helpt u het beheer fundamenten en processen van vitaal belang voor zakelijk succes te begrijpen en die worden beheerd door gespecialiseerde functionele teams in een organisatie.

Door bewust te worden van deze disciplines bent u beter in staat om elke functie, evenals de relaties en spanningen tussen hen waarderen.

De module heeft zes klassen:

 • Financiën en Financieel Management
 • Marketing Management
 • Analytische ondersteuning voor de besluitvorming
 • Operations Management
 • Managen van mensen in organisaties
 • Financial & Management Accounting

Deze module is bedoeld om u te helpen de lessen te integreren in de 'Making Business Work' module.

De lessen zijn bedoeld om u te helpen ontdekken, te begrijpen en vertrouwen te beheren interne en externe ambiguïteit, complexiteit en onzekerheid. De Strathclyde MBA staat bekend om zijn reputatie in deze aspecten van het management.

Er zijn vier klassen in deze module

 • Het verkennen van de internationale omgeving
 • Strategie Analyse en Evaluatie
 • Making Strategie
 • Strategic Consulting in de praktijk - Dit biedt u de mogelijkheid om te werken met een live organisatorische kwestie in combinatie met een klant organisatie. De klant zal aanzienlijk zijn voorzien in de evaluatie van de klas. Het ontwerpen van de klas op zo'n manier geeft u veel inzicht in de onzekerheden van het beheer van jezelf, de taak van de strategising en het voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Persoonlijke ontwikkeling

Naarmate je verder door de Strathclyde MBA wij samen met u om u te helpen uw opleiding en ontwikkeling personaliseren. Dat doen we via twee routes - Keuze klassen en de uiteindelijke MBA Project.

 • Keuzevakken
 • MBA Project
 • Interactie met echte bedrijven

Onderwijscentrum

Kern leermiddelen

De kern leermiddelen zijn uitgebreide studie gidsen voor elk onderwerp. Ze bieden zowel directe lessen en commentaren op de aanbevolen tekst boeken.

We hebben zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van deze studie materialen. Ze zijn voortdurend herzien om ze up-to-date.

Tekstboeken

In tegenstelling tot de meeste andere MBA providers, zijn kern tekst boeken opgenomen als onderdeel van het collegegeld.

Dit zijn de aanbevolen boeken die u nodig heeft om uw Strathclyde MBA voltooien. De meerderheid van hen zijn geschreven door Strathclyde academici.

Voor sommige onderwerpen, zult u ook ontvangen herdrukte artikelen en cd's die extra instructie.

ondersteuning

Margaret Engels en Karen McMillan zal uw belangrijkste punten van contact en kan gemakkelijk worden gecontacteerd via e-mail, telefoon of fax.

Margaret en Karen zal zich bezighouden met uw dagelijkse problemen, maar ook advies geven over inroostering je studie, en de beste manier om flexibel leren pakken.

Je bent toegewezen een tutor voor elke onderzochte onderwerp. Ze kunnen begeleiden en ondersteunen van uw werk per telefoon, fax en e-mail en zullen u graag om gedetailleerde feedback te geven op de gemarkeerde opdrachten.

Online ondersteuning

Wij bieden een on-line intranet dienst die gemakkelijk toegankelijk zijn via het internet.

Het intranet kunt u op afstand toegang te krijgen tot onze Business Information Service. Daar vind je een breed scala van elektronische databases, zodat u gemakkelijk kunt uitvoeren van al uw onderzoek en bureau-werk.

Het intranet stelt ons in staat om u te updaten met actueel nieuws en relevante informatie over SBS en u voorzien van aanvullende informatie over uw proefpersonen. Het staat u om te studeren en de groep collega's contacteren via bulletin boards.

Aanslag

Flexibel leren heeft dezelfde toetsingscriteria als onze andere onderzoeksmethoden. Evaluatie gehele programma omvat een combinatie van:

 • Natuurlijk werk
 • workshops
 • examens
 • groepswerk
 • presentaties

Examens

Er zijn drie examenroosters elk jaar:

 • December
 • Maart
 • Augustus

Het is ook mogelijk voor onze flexibele leertraject leden om examens te nemen uit Glasgow.

U kunt in staat zijn om examens af te nemen in een van onze internationale centra of een lokaal kantoor van British Council, de Britse consulaat of een universiteit.

De locatie zal normaal gesproken rekenen een kamer huren plus surveillance vergoeding (dit zal variëren) en je zult ook gevraagd worden om te betalen £ 40 per examen te betalen aan de universiteit van Strathclyde.

Toelatingseisen

Onze selectie is ontworpen om getalenteerde professionals te identificeren uit een breed scala van academische, zakelijke en culturele achtergronden.

Terwijl er formele eisen voor toetreding hieronder vermeld, houden we rekening met:

 • uw potentiële
 • je interpersoonlijke en team werken kwaliteiten
 • het bereik en de aard van uw leidinggevende ervaring

Om deze vaardigheden te beoordelen vragen wij u om een ​​aantal essays waarin uw ervaring en ambities naast referenties ondersteuning van uw werkervaring en academische resultaten te voltooien.

Wij kunnen u vragen om een ​​formeel interview verbinden zich ertoe om je prestaties en ambities te bespreken. We willen u aanraden om de school te bezoeken of te centreren je solliciteert om en om zo veel vragen te stellen als u nodig hebt om uw beslissing te verduidelijken.

Kwalificaties en ervaring

Voor de toegang tot het MBA-programma, moet u:

 • bezit zijn van een diploma van een Britse universiteit, of een gelijkwaardige universitaire opleiding van een vergelijkbare niet-Britse instelling. Als je gestudeerd voor uw bachelordiploma in een niet-Britse instelling zullen we een kopie van je diploma transcript nodig. Beroepskwalificaties zal ook worden overwogen.
 • minstens 24 jaar oud zijn.
 • hebben een minimum van drie jaar full-time postdoctorale ervaring waar het beheer van mensen en middelen een belangrijke rol heeft gespeeld.

Entry op diploma niveau kan worden aangeboden aan aanvragers die niet over voldoende erkend universitair niveau kwalificaties, maar die dat doen:

 • Houd non-degree / beroepskwalificaties plus ten minste vijf jaar 'gevarieerd management ervaring.
 • hebben geen formele kwalificaties, maar uitgebreid en gevarieerd management ervaring (10 jaar of meer).
 • zijn uitzonderlijke kandidaten over de leeftijd van 24 met een minimum van twee jaar leidinggevende ervaring. Dit is alleen beschikbaar voor de kandidaten van toepassing zijn op andere dan de full-time routes.

Admissions testen

Hoewel de Graduate Management Admissions Test (GMAT) is niet een standaard eis van onze opnames proces, sterke verbaal redeneren en numerieke vaardigheden zijn van cruciaal belang voor de MBA en kunnen wij u vragen om een ​​dergelijke test uit te voeren.

Competentie in het Engels

De MBA-programma is zeer interactief en vereist een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels spreken, schrijven, lezen en begrijpen. Een minimum score van 6,5 in IELTS is vereist voor de aanvragers wier eerste taal niet Engels. We kunnen aanvragers die iets lager zijn dan deze normen als ze bereid zijn om pre-zittingen studie uit te voeren overwegen.

Competentie computer

Om het diploma te ondernemen / MBA u nodig bevoegde in tekstverwerking, het gebruik van spreadsheets en in het schrijven van rapporten te zijn.

De aanvraagprocedure

Ingevulde aanvraagformulieren worden door de toelatingscommissie beschouwd als ze zijn ontvangen. Je aangemoedigd om uw aanvraagformulier en alle bewijsstukken zo spoedig mogelijk in te dienen. Zodra alle details zijn bij ons moet je een beslissing ontvangt binnen drie of vier weken van toepassing.

Vrijstellingen

Sommige vrijstelling kan verkrijgbaar bij proefpersonen in het 'maken van de Business Work Module' en zal worden beschouwd op een geval per geval. Voor meer informatie contact opnemen met de toelatingscommissie team.

Kosten & financiering

Hoeveel zal mijn cursus kost?

Alle tarieven zijn aangegeven per studiejaar, tenzij anders vermeld.

Flexibel leren - inname september

mba

 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2015/16) - £ 5334 ¹
 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2014/15) - £ 5333
 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2013/14) - £ 4500
 • PgDip Zaken (jaar 4-7 herregistratie fee) - £ 100
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2015/16) - £ 5250 ²
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2014/15) - £ 5250
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2013/14) - £ 2500
 • PGDip Business to MBA conversie (4 jaar) - £ 2000
 • Zakelijk (jaar 4-7 herregistratie fee) - £ 100
 • MSc Business & Management MBA conversie (september) - £ 9000
 • MSc Business & Management MBA conversie (april) - £ 9000

MBA Leadership

 • MBA Leiderschap (studenten voor het eerst geregistreerd in 2015/16) - £ 11,250
 • MBA Leiderschap (studenten voor het eerst geregistreerd in 2014/15) - £ 10,000

Flexibel leren - april intake

 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2015/16) - £ 4000 ³
 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2014/15) - £ 6400
 • MBA (studenten voor het eerst geregistreerd in 2013/14) - £ 4725
 • MBA (jaar 4-7 herregistratie fee) - £ 100
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2015/16) - £ 4000 *
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2014/15) - £ 6400
 • PGDip Zaken (studenten voor het eerst geregistreerd in 2013/14) - £ 2725
 • PGDip Business to MBA conversie (4 jaar) - £ 2000
 • PgDip Zaken (jaar 4-7 herregistratie fee) - £ 100

Je moet ook de begroting voor bijkomende kosten zoals reis- en verblijfkosten in Glasgow.

NOTE

Vergoedingen voor deeltijdwerk en flexibele MBA-opleidingen kan variëren tussen de jaren van studie. Voor studenten voor het eerst geregistreerd in 2015-16, de betaling profielen zijn als volgt:

 • Jaar 1: £ 5334 / jaar 2: £ 5333 / jaar 3: £ 5,333 (Totale kosten: £ 16,000)
 • Jaar 1: £ 5250 / jaar 2: £ 5250 / jaar 3: £ 3,500 (Totale kosten: £ 14,000)
 • Jaar 1: £ 4000 / jaar 2: £ 6400 / jaar 3: £ 5,600 (Totale kosten: £ 16,000)
 • Jaar 1: £ 4000 / Jaar 2: £ 6400 / Jaar 3: £ 3,600 (Totale kosten: £ 14.000

Hoe kan ik mijn cursus te financieren?

Beslissen om de MBA-studie is een aanzienlijke financiële investering. Wij vragen u om te onderzoeken hoe je gaat om dit zo vroeg mogelijk te financieren.

De meerderheid van de studenten op het full-time programma zijn eigen middelen gefinancierd. Britse studenten kunnen gelden voor leningen regelingen om hun studies te financieren en niet-Britse meestal brengen hun eigen financiën door middel van bankleningen of beurzen.

Financiën Bureau van de Universiteit beheert tranche plannen voor collegegeld betalingen door zelf gefinancierde studenten. Details zijn te vinden op http://www.strath.ac.uk/finance/student/tuitionfees/

Career Development Leningen

Het Career Development Loan Scheme wordt uitgevoerd in samenwerking met de Britse regering ministerie van Onderwijs en Werkgelegenheid. Het is verkrijgbaar bij de volgende banken:

 • Barclays
 • Coöperatief
 • De Royal Bank of Scotland.

Voor verdere informatie over in aanmerking te komen naar de webpagina's op www.lifelonglearning.co.uk/cdl/index.htm

Beurzen

Details van de universiteit beurzen zijn beschikbaar op www.strath.ac.uk/search/scholarships/

Carrière

Wij erkennen dat de loopbaanontwikkeling is een van de belangrijkste redenen waarom mensen investeren in een MBA. De MBA arbeidsmarkt biedt volop van de wereldwijde kansen, maar kan complex en uitdagend zijn.

Daarom bieden wij een speciale carrière service voor MBA-studenten. Deze bestaat uit carrièreplanning en de ontwikkeling van vaardigheden, evenals onbeperkte toegang tot persoonlijk advies en coaching. Onze carrière dienst wordt geleverd in huis en door een team van top consultants.

We werken samen met u om uw eigen pro-actief zoeken naar een baan inspanningen aan te vullen. Wij helpen u om uw eigen specifieke carrière achtergrond en sterke punten te gebruiken om te helpen met uw volgende carrièrestap.

U zult het begrip en hulpmiddelen te krijgen tot uw persoonlijke, strategische carrière plan, evenals de self-marketing en communicatie vaardigheden om effectieve toepassingen te maken en maak indruk op gesprek te ontwikkelen.

U vindt de kennis van de wereldwijde arbeidsmarkt en een scala aan contacten te laten werken voor je.

Career & Professional Development Programme

Onze core professionele ontwikkeling programma wordt geleverd in vier modules gedurende het hele jaar. Elk duurt een week en worden gehouden in oktober, november, januari en februari. Het programma omvat:

CPD 1

 • Inleiding tot de strategische loopbaanplanning en hoe u de taak die u wilt krijgen
 • Het creëren van een persoonlijk profiel (te publiceren op onze profielsite)
 • Presentatievaardigheden workshop
 • Netwerken vaardigheden, met inbegrip van sociale media
 • De Glasgow Challenge

CPD 2

 • Persoonlijke vaardigheden audit
 • Instellen loopbaanontwikkeling doelen
 • Self-branding / zelfpresentatie (cv's, sollicitatiebrieven en toepassingen)
 • Ondersteunende middelen

CPD 3

 • Bedrijfsbezoeken en presentaties industrie, met inbegrip van alumni
 • De Schotse MBA Carrière Event

CPD 4

 • Praktische interview en assessment center sessies

Gedurende het hele jaar, zullen er aanvullende workshops, masterclasses en bedrijfspresentaties.

Dedicated carrières middelen

Je hebt toegang tot een bibliotheek van MBA-specifieke informatie en middelen via onze Carrière Portal hebben. Dit biedt:

 • bedrijfs- en marktinformatie, zowel het Verenigd Koninkrijk en de wereldwijde
 • vacatures over de hele wereld
 • links naar top MBA-sites

Waar zijn ze nu?

94,9% van onze MBA-afgestudeerden zijn in werk of verdere studie: ** Job titels zijn:

 • Business & International Development Manager
 • Chief Executive
 • commercieel directeur
 • Consulting Manager
 • Digitale Manager
 • Directeur van Customer Relations
 • Financieel directeur
 • Investment Manager
 • Senior projectmanager
 • technisch directeur

Werkgevers zijn onder meer:

 • Accenture
 • Barclays Plc
 • Deloitte
 • Devere Group
 • JP Morgan
 • Morgan Stanley
 • National Australia Bank
 • Rolls Royce
 • Scottish Southern Energy
 • Scottish Power

Op basis van de resultaten van de nationale bestemmingen van verlaters van Education Survey (2010/11 en 2011/12) ** Higher.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
5,334 GBP
per academisch jaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates