Metropolia_MBA_Info

studie Doelstellingen

Bedrijfskundige Informatica is een masteropleiding van 90 ECTS voor zakelijke professionals die willen hun strategische en bestuurlijke deskundigheid door verbeterde informatie management en een beter gebruik van business intelligence-systemen te verdiepen. Dieper inzicht in business management gebieden, zoals management accounting, marketing of logistiek, worden aangeboden, elk gekoppeld aan de bijbehorende ICT-systemen. U vindt er een bevoegde analyser en gebruiker van business intelligence in de besluitvorming te worden, in de bedrijfsvoering als in business development.

Inhoud

De masteropleiding in Business Informatics bestaat uit

  • Geavanceerde professionele studies, 30 ECTS
  • Alternatieve geavanceerde professionele studies, 20 studiepunten uit een set van keuzes
  • Electieve studies 10 ECTS
  • Master Thesis 30 ECTS

Elke student plannen en implementeert een ontwikkelingsproject in / voor echte zakelijke leven, meestal voor hun werk organisatie. Daarbij zal het onderzoek, project- en change management vaardigheden van de student worden versterkt. Netwerken, team en onderhandelingsvaardigheden ook verbeteren in de multi-culturele, vastgebonden-to-business omgeving waarin deze master DP wordt uitgevoerd. Deze R & D project zal worden gerapporteerd als een Master Thesis (30 ECTS).

Studeer periode

De Master's Degree Programme in Business Informatics is zo opgesteld dat de deelnemers kunnen combineren met het bestuderen van full-time werk. De lengte van de studies wordt bepaald door de vermelding leiding waardoor de student wordt aanvaard. Voor de Master of Business Administration is 2 jaar.

Contact Sessions

Contact sessies zijn voornamelijk ingericht om de andere vrijdag (9,00-16,15). Af en toe kan avondonderwijs of een intensief weekend sessie worden geregeld. Zelfs deze sessies vinden verschillende vormen en benaderingen. Een extra functie van het leren in de masteropleiding in Business Informatics is afkomstig van de multi-disciplinaire aanpak: veel cursussen worden gedeeld met studenten die gericht zijn op de Master of Business Administration en de Master of Engineering. Er wordt veel verwacht van de deelnemers, een partij wordt ook gegeven door de professionals van het bedrijfsleven en academici lezingen en het leiden van de sessies. Sommige sessies vinden plaats in de faciliteiten van de business bedrijven die deelnemen aan het netwerk.

Aangezien internationale samenwerking verdiept, zal de gezamenlijke sessies met partneruniversiteiten worden geregeld (intensieve weken, studiereizen, etc). Studie in het buitenland opties zoals Summer School of Winter School zal ook worden ingevoerd via het internationale partnernetwerk. Deze zullen naar verwachting over afspraken over mogelijke gezamenlijke of dubbele graden te brengen in een later stadium.

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Metropolia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
- 0 € en 11.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum