metropolia_hbm

Masteropleiding Health Business Management is een gezamenlijk programma op maat voor sociale en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg als voor zakelijke en technische professionals die willen hun expertise door middel van een beter beheer vaardigheden uit te breiden in deze zeer belangrijke sector. In aanmerking te komen eisen omvatten een geschikt bachelordiploma en werkervaring.

Zaken van de Gezondheid is een belangrijke wereldwijde business opportunity

Zakelijke leidinggevende competenties zullen in de sociale en gezondheidszorg organisaties die worden nationaal en internationaal in de toekomst. De vergrijzing van de bevolking in veel samenlevingen zullen de gezondheidszorg systemen en processen uit te dagen om de gezondheidszorg diensten te produceren in efficiëntere manieren. Digitalisering van customer relationship management en diensten is een belangrijke verandering en driver voor nieuwe diensten en processen. Zorgbedrijf is een belangrijke wereldwijde business opportunity rijden toekomstige groei en de nationale welvaart.

Masteropleiding Health Business Management is aangepast voor sociale en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg als voor zakelijke en technische professionals die willen hun expertise door middel van een beter beheer vaardigheden uit te breiden in deze zeer belangrijke sector.

Innovatieve oplossingen en nieuwe business modellen worden gezocht om de sector te vernieuwen: hoe diensten zuinig en efficiënt, met behoud van hoge kwaliteit en een mensgerichte scope in alle beslissingen en activiteiten. Zakelijke en ingenieurs, evenals afgestudeerden uit het gebied van de gezondheidszorg en sociale diensten, zullen gezamenlijk aanpakken van de verschillende probleemoplossende situaties en leertaken.

De nadruk van het programma is in de klant en in service business oriëntatie en het heeft een multidisciplinaire aanpak in business management. Het programma biedt een breed perspectief te service business, competenties voor het team en de projectleiding en de vooruitgang in managementvaardigheden.

De HBM masterstudenten zal een omgeving worden aangeboden aan hun internationale en communicatieve vaardigheden in een multiculturele groep van leeftijdsgenoten, medewerkers en docenten te oefenen en te verbeteren. Lezingen, seminars, workshops evenals leermiddelen en uitgangen zijn allemaal in het Engels.

Inhoud

De Master's Degree Programme in Health Business Management bestaat uit geavanceerde professionele studies (30 ECTS), alternatieve geavanceerde professionele studies (20 ECTS uit een set van keuzes), electieve studies (10 ECTS) en Master Thesis (30 ECTS). Studenten zullen een diep begrip van best practices voor de gezondheid en sociale zaken die u te winnen:

  • Health Business Economics en Business Models
  • Strategie, Management en leiderschap
  • Dienst Innovations en Design
  • Quality and Safety Management

Alternatieve geavanceerde studies kunnen worden opgehaald uit een set van keuzes met betrekking tot duurzaam leiderschap, customer relations, of management accounting, allemaal gekoppeld aan gezondheidszorg en sociale zorg organisaties.

Voldoende RDI competentie wordt geleverd in een vroeg stadium van het onderzoek, omdat het nodig is bij de planning en uitvoering van een thesis ontwikkelingsproject in een real life business context, meestal als een opdracht van zijn of haar eigen werkgever organisatie. De Master Thesis proces begint vroeg genoeg zodat meetbare veranderingen of verbeteringen kunnen worden geïdentificeerd.

Contactsessies zijn in 3-4 dagen per maand. Bij het bestuderen van op een part-time basis, kan deze mate worden verkregen in 1,5 of 2 jaar.

Master's Degree in Health Business Management in aanmerking komt voor het team en de projectleiding in de gezondheidszorg bedrijf en de vooruitgang in de richting van het management posities in de particuliere of publieke sector.

AANBRENGEN VAN

De aanvragen moeten online worden ingediend via een nationaal systeem van de gezamenlijke aanvraag bij opintopolku.fi / studyinfo.fi. De masteropleiding in Health Business Management maakt gebruik van een pre-opdracht, die aan het toelatingsexamen (in Helsinki) moet worden geleverd.

General Application Instructions

Beurzen

Per elke opleiding is overeengekomen dat 50% van de aanvragers komen buiten de EU / EER-landen, met de meest succesvolle resultaten in het toelatingsexamen, zal een volledige vrijstelling van het collegegeld in het eerste studiejaar ontvangen.

Tijdens de 2.-4. academisch jaar, zal een beurs die 75% van het jaarlijkse collegegeld verleend op voorwaarde dat de student heeft opgebouwd:

  • een minimum van 55 studiepunten (ECTS) in het voorgaande studiejaar (eindigend op 31 juli) in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten (ECTS) in het voorgaande semester (najaar semester eindigend 31.12. en de lente semester eindigend 31,7.) in een masteropleiding

In de jaren 04/02, kan de resterende 25% van het studiegeld van een student worden afgezien indien de school vaststelt dat het gerechtvaardigd is op basis van sociale, gezondheids-, of andere redenen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Metropolia University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
- 0 € en 12.000 € / jaar voor niet-EU / EER-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum