Master of Business Administration in de luchtvaart (georganiseerd in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University, VS)

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master of Business Administration in de luchtvaart (MBAA) zal u voorzien van een sterke basis die nodig is om te slagen in de huidige luchtvaart omgeving. Ontworpen om de toepassing van moderne management concepten, methoden en instrumenten te benadrukken binnen een luchtvaart context, zult u genieten van alle mogelijkheden ter beschikking gesteld van een MBAA student met een extra concurrentievoordeel van gespecialiseerd op het gebied van de luchtvaart.

TOELATINGSEISEN

U moet een baccalaureaat diploma van een erkende graad toekenning van instelling met een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van 2,5 of hoger op een schaal van 4,0 hebben verdiend. Als u al een master's degree bezitten of graduate cursussen hebben afgerond van een geaccrediteerde graad toekenning van instelling, moet u ook beschikken over een 3,0 CGPA of hoger bij de graduate niveau.

U moet officiële transcripties in te dienen van alle geaccrediteerde instellingen zien afstuderen of cursussen geprobeerd. De officiële of officieuze transcripten kan nodig zijn om voorkennis te controleren.

Voorkennis is vereist in de volgende gebieden:

 • beheer
 • financiën
 • boekhoudmethoden
 • afzet
 • economie
 • Kwantitatieve methoden

Je moet verantwoordelijkheid te nemen om de bovenstaande voorkennis eisen worden voldaan door 1 van de volgende manieren te verzekeren: 1. Present bewijs van de succesvolle voltooiing van een undergraduate of graduate opleiding in elk van de vakgebieden; 2. Ontvang tenminste de aanbevolen score op de Graduate Management Admission Test (GMAT). School Code: 0MX-68-90; 3. Studenten die voorkennis in een van de bovenstaande gebieden ontbreekt zal moeten registreren voor BUSW 500. Voorwaarde onderwerpen moet worden voldaan voordat de inschrijving in andere MBAA cursussen is toegestaan.

Als Engels niet je eerste taal, moet u ofwel:

 • Bereiken van een minimale score op de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of 550 (paper-based) of 79 (Internet-based);
 • Bereiken van een minimale score op het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) van 6,0;
 • Verdien overdraagbaar krediet voor een cursus die is het equivalent van ENGL 123 (Engels Composition) aan een erkende post-secundair instelling, of
 • Toon bewijs van de aanwezigheid en het afstuderen van een middelbare school waar de voertaal was Engels.

U moet een verklaring van het doel dienen en succesvol af te ronden een intakegesprek met de afdeling stoel en toelatingscommissie.

Programme Delivery

U kunt het MBAA opleiding in januari, juni of augustus starten. De 1e 4 termen worden geleverd in een blended levering formaat combineren klassikale instructie tijdens de 1e 2 weken van de term met het gemak van online instructie tijdens de resterende 7 weken. De 5e en 6e termen kunt u beginnen met de werkzaamheden op hun Graduate Research Project, terwijl ook het kiezen van 2 keuzevakken om online te worden genomen. U kunt verwachten om af te studeren 24 maanden nadat u de MBAA opleiding te beginnen.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
33,264 SGD
inclusief cursusmateriaal en versnaperingen. [Deelnemers uit Singapore zijn verplicht om GST toe te voegen aan het cursusgeld].
Op locaties
Op datum