Master of Business Administration - MBA (fulltime)

Newcastle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration - MBA (fulltime)

Newcastle College

De MBA-programma houdt zich bezig studenten in het hedendaagse denken in het beheer van het onderwijs en is ontworpen om kritische denkers met effectieve probleemoplossende vaardigheden op bestuurlijk niveau te ontwikkelen. Het programma is ontworpen om voort te bouwen op de post-afstuderen ervaring en / of substantiële werkervaring van de deelnemers met het oog op de ontwikkeling van hun loopbaan te helpen.

Het programma zal ontwikkelen binnen studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van benaderingen te analyseren om de studie van business en management en kritisch evalueren van de invloeden van de controversiële kwesties in de zakelijke omgeving. Studenten ook een mogelijkheid om de juiste research tools te selecteren, veranderingen in de zakelijke omgeving te analyseren en effectief te reageren op deze veranderingen te ontwikkelen.

Studenten die de optie 18 maanden zullen moeten relevante plaatsing ondernemen voor zes maanden.

Masters of Business Administration wordt geleverd in samenwerking met Teesside University.

Wie de cursus is voor

De MBA is een zeer gewaardeerd Masters Degree niveau kwalificatie voor ervaren zakelijke beoefenaars.

Hoewel het in het algemeen niet bedoeld voor pas afgestudeerden, hebben we een flexibel instapmodel, die uw kwalificaties, werkervaring en potentiële beschouwt te implementeren uw leren op de werkplek.

Als je werkervaring hebt beperkt kunt u deelnemen aan deze MBA-opleiding op voorwaarde dat u een relevante business graad en het potentieel om uit te voeren uw leren op de werkplek.

Kwalificatie Behaalde

Masters of Business Administration gevalideerd door Teesside University

Cursusinhoud

De Master of Business Administration programma bestaat uit twee delen die zich uitstrekt over drie semesters

 • Deel I: Zeven onderwezen modules;
 • Deel II: Proefschrift

In deel I, alle modules zijn kern en zijn verplicht voor alle studenten van de Award

 1. Strategic Management (20 studiepunten)
 2. Mensen en organisaties (20 studiepunten)
 3. Marketing (20 studiepunten)
 4. Goed voor Decision Makers (20 studiepunten)
 5. Business Research Methods (20 studiepunten)
 6. Ondernemerschap (10 studiepunten)
 7. Business Ethics (10 studiepunten)

Deel II van het programma is Proefschrift (60 studiepunten).

Leermethoden

Je leert door een combinatie van: Teaching gebieden omvatten in het algemeen:

 • Interactieve whiteboard
 • Presentatie
 • Software / Video Projectie Facility
 • ELO / Internet Access

Studenten hebben toegang tot gespecialiseerde boeken en computers in de bibliotheek van de universiteit evenals on-line tijdschriften en middelen via het Athene-systeem.

De school biedt ook de student extra IT-resources en de bibliotheek faciliteiten binnen de Sandyford Campus (bestaande uit computers met geschikte industrie-standaard software).

Assessment Methods

Assessment is continu door middel van cursussen, groepswerk, zelfstudie, workshops, onderzoek, presentaties en opdrachten.

Progressie Kansen

Academische Progression kan met je tutor worden besproken

Carrièremogelijkheden

De master's degree kan specialisatie mogelijk te maken binnen een veld. De mate werkt vooral goed voor degenen die hebben gewerkt in een bepaalde carrière voor enige tijd en hoop om door te gaan of nieuwe kennis opdoen die ze in aanmerking komen voor een andere positie binnen hun vakgebied.

Een master kan ook een uitstekende methode voor het veranderen van loopbaan zijn. Voor degenen die in het personeelsbestand zijn geweest en vond dat hun carrière of undergraduate onderwijs hen niet leiden in de richting ze willen gaan, kan een master's degree hen in staat stellen om te beginnen in een andere richting door het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben doorgaans een graad of gelijkwaardig document van een erkende instelling en zal normaal managers / supervisors met twee jaar relevante werkervaring kandidaten die niet beschikken over een dergelijke academische graad, maar hebben veel ervaring met het werken in een bedrijf organisatie en / of beschikken over een relevante beroepskwalificatie zal ook worden overwogen in overeenstemming met het College EVC-beleid (toegankelijk met behulp van NCG Recognition Service - Recogniseme.ncl-coll.ac.uk). Werkervaring zullen worden beoordeeld door middel van cv's en brieven van werkgevers en eventueel een interview ofwel face to face of via Skype voor buitenlandse studenten, met de programmaleider.

Aanvragers die voldoende ervaringsgerichte werkervaring missen zullen worden begeleid en geadviseerd over de waarde van het nemen van de stage route beschikbaar.

In voorkomend geval zullen de studenten een IELTS (of gelijkwaardig) score van 6.0 nodig. In aanvulling op het bereiken van de algemene IELTS (of gelijkwaardig) score van 6,0, een minimale vereiste graad in elke band van de test is nu van toepassing. De minimale vereiste kwaliteit van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader wordt bepaald door de UKBA. De huidige minimale band:

 • IELTS - 5,5 in elke band
 • TOEFL iBT - luisteren 21, 22 lezen, schrijven en spreken 23 21
 • Pearson Test van het Engels (PTE) - 59 in elke band.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Newcastle College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan