Master of Business Administration MBA

TOEGANG: op documenten;

EISEN: Bachelor diploma in economie of soortgelijke programma's; afgerond secundair onderwijs, opgenomen in de EU; gemiddelde rating van de diploma - Goede; document voor Engels taalvaardigheid.

DUUR: 1,5 academisch jaar (3 semesters).

DIPLOMA: Master in Business Administration

De MBA-diploma is een standaard business administration programma met een extra nadruk op innovatie, technologie en management. Het doel is om professionals met ondernemersgeest en innovatieve ideeën voor te bereiden. De leerlingen krijgen de kennis en vaardigheden van toepassing op alle algemene zakelijke projecten te beheersen - project management, ondernemerschap, innovatie implementatie, zakelijke onderhandelingen en communicatie, human resources, enz.

Het programma bevat verplicht, keuzevakken en keuzevakken en wordt aangevuld met een laatste project gepresenteerd voor een commissie bestaande uit bedrijfsleiders en professoren.

Afgestudeerden wordt verwacht om te werken als ondernemers, managers en officieren in de private en publieke sector beheren van verschillende bedrijfsprocessen.

Opmerking: De kosten zijn € 1000 per semester voor EU-studenten en € 2000 per semester voor niet-EU-studenten. Alle excellente studenten studeren gratis van eventuele kosten.

De student lening informatie is te vinden op deze pagina: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
1,000 EUR
per semester voor EU-studenten; € 2000 per semester voor niet-EU-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum