Master of Business Administration - online

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Business Division is geaccrediteerd door de International Vergadering van Collegiale Business Education (IACBE).

De Thomas University MBA is een professionele en toegepaste graduaat, het voorbereiden van studenten voor leiderschap in de 21e eeuw zakelijke wereld door middel van lezingen, onderzoek en case study analyse. MBA-opleidingen worden aangeboden in een verscheidenheid van delivery-modellen.

Belangrijke kenmerken:

 • Bouwt voort uit de sterke undergraduate programma in business administration
 • Staat open voor studenten met undergraduate majors in elk gebied (ervan uitgaande dat de tevredenheid van de vier voorwaarden voor niet-zakelijke majors of voltooiing van een bachelor in de boekhouding voor studenten die de MBA Accounting concentratie na)
 • Voorwaarde lessen worden online of in een 8-weekse workshop format aangeboden
 • Completeren het programma binnen twee jaar op de campus en / of online lessen, ervan uitgaande dat goede vooruitgang
 • MBA-opleidingen worden aangeboden in een verscheidenheid van delivery-modellen - volledig online, hybride (online en in de klas), en face-to-face.
 • MBA met een concentratie in Accounting (projecten worden toegepast op uw werkomgeving)
 • Afgestudeerde assistentschappen beschikbaar.

BELANGRIJK BERICHT VOOR BUITEN HET STAAT aanvragers: Elke staat de overheid reguleert of universiteiten gevestigd in andere staten studenten in de online programma's kunnen zich inschrijven. Dit proces wordt "state machtiging" genoemd. Sommige landen staan ​​niet toe dat hun leerlingen aan studenten in het online programma's op buiten universiteiten helemaal in te schrijven; andere staten op te laden buiten de universiteiten hoge kosten om ook maar een student uit die staat ingeschreven. Om deze reden, kan Thomas universiteit niet kunnen studenten zich inschrijven van buiten Georgië in elke online programma dat we bieden. Wij accepteren studenten uit zo veel staten mogelijk te maken. Neem dan contact Admissions op admissions@thomasu.edu of 800.538.9784 ext 1114 uit te vinden als uw staat is toegelaten voor Thomas University.

MBA-programma Outcomes

 • Studenten zullen vereiste kennis en informatie van toepassing zijn voor de ontwikkeling van framing en het oplossen van problemen. Studenten zullen een vaardigheid aan te tonen in de integratie van de functionele gebieden van het bedrijfsleven.
 • Studenten krijgen een inzicht in de samenhang tussen de strategische analyse, de integratie van theorie en praktische uitvoering aan te tonen. Studenten zullen een bekwaam of voorbeeldige niveau van case analyse in een mondiale zakelijke omgeving te tonen.
 • Studenten zullen kwantitatieve technieken toe te passen. Studenten krijgen de mogelijkheid om passende analytische concepten toe te passen van het gemeenschappelijk orgaan van de kennis van zaken om het ondernemingsklimaat te evalueren en te kiezen voor passende maatregelen voor de zakelijke probleem aan te tonen.
 • Studenten krijgen een inzicht in de professionele niveaus van mondelinge en schriftelijke zakelijke communicatie en presentatie vaardigheden te tonen.
 • Studenten krijgen de mogelijkheid om te communiceren via schriftelijke en mondelinge presentaties te tonen. Studenten krijgen de mogelijkheid om te functioneren als een effectief en productief lid van een projectteam aan te tonen en zal de mogelijkheid om project management vaardigheden toe te passen in een diverse wereld te tonen. Studenten zullen deelnemen aan groep projectmanagement aanpak van praktische zakelijke situaties.
 • Studenten zullen een bewustzijn van professionele ethiek te ontwikkelen. Studenten krijgen een inzicht in ethische kwesties en gedragingen aan te tonen door middel van een exit-enquête.
 • Student moet een begrip van diversiteit, waaronder etniciteit, geslacht, leeftijd, fysieke verschillen, seksuele geaardheid, ras en religie te ontwikkelen. Studenten krijgen een inzicht in de diversiteit kwesties en zijn invloed in de binnenlandse en internationale zakelijke omgevingen.

MBA-programma Doelen

 • Om een ​​graduate business diploma onderscheidt zich door de integratie van theorie en praktische toepassing bieden.
 • Te leveren door middel van het curriculum van de vereiste kennis en informatie voor de ontwikkeling van high potential managers en bestuurders.
 • Om een ​​verscheidenheid van primaire en aanvullende leerervaringen en activiteiten om studenten voor te bereiden op de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd in de hedendaagse zakelijke omgeving.
 • Om waarde toe te voegen aan de studenten door hen voor te bereiden voor het leren gedurende hun leven en voor continue professionele ontwikkeling.
 • Om studenten bewust te maken van het belang van inzicht in kwesties van ethiek en diversiteit, de veranderende aard van de internationale markt, en de rol van technologie op de werkplek.
 • Aan de gemeenschap en regionale behoeften van het bedrijfsleven te dienen door het voorbereiden van studenten om posities van een grotere verantwoordelijkheid van het management in onze stad, provincie, en de staat krijgt.
 • Te ontwikkelen in de studenten een inzicht in de professionele niveaus van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, met inbegrip van de toepassingen van computer hardware en software.
 • Deel te nemen aan passende institutionele effectiviteit activiteiten, met inbegrip van programmatische zelf monitoring en evaluatie, alsmede de evaluatie van de afgestudeerde effectiviteit en succes.
 • Om banden met bedrijven en andere academische instellingen om ervoor te zorgen dat het programma wordt aan de behoeften van onze specifieke studenten en van de grotere bedrijfsleven ook.
 • Om informatie met betrekking tot postdoctorale loopbaanontwikkeling en educatieve kansen te bieden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a rel ... Lees meer

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a relatively small town of over 20,000 people in rural southwest Georgia. The town is 35 miles north of Tallahassee, Florida, 55 miles south of Albany, Georgia, and 45 miles west of Valdosta, Georgia. Lees Minder