Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

&nbsp

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Amerikaanse Universiteit van Afghanistan is nu accepteren toepassingen voor de meest prestigieuze business degree in Afghanistan, de AUAF Master of Business Administration, met een wereld-klasse curriculum en strenge lessen gegeven door internationaal gekwalificeerde docenten met expertise in global business praktijken.


De AUAF Master of Business Administration-programma omvat 15 studiepunten cursussen die een uitgebreid overzicht van de algemene bedrijfsvoering bieden. De lessen worden toegelaten op een cohort basis. Elk cohort vordert door een gevestigd opeenvolging van cursussen die de concepten, instrumenten en technieken die gebruikt worden in de best practices organisaties eerst ontwikkelen. Vervolgens worden deze samengebracht om analytische vaardigheden te ontwikkelen.


Analytische vaardigheden worden aangescherpt met behulp van complexe business cases.Cases zijn de eerste hand van de feitelijke situaties die de deelnemers in de gelegenheid om te leren door het maken van beslissingen die managers te confronteren. Gevallen helpen de deelnemers zich realiseren dat de besluitvorming is geen exacte wetenschap en die resultaten zijn soms onvoorspelbaar. Gevallen zorgen voor een diepe leerervaring die verder gaat dan de beheersing van vaardigheden en kennis.


De MBA-programma zal beginnen in het najaar 2013 semester. Alle cursussen zijn gepland voor avonduren beginnende 17:00.


Toelating Criteria


Kandidaten voor de AUAF Masters of Business Administration moeten de volgende stappen voor toelating.

&nbsp

  • Invullen en indienen van een MBA aanvraag voor toelating
  • Betalen een niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding van 2.250 Afghanen
  • Zorg voor een official transcript te gaan of de aanvrager in het bezit van een bachelor-niveau diploma van een erkende instelling voor hoger onderwijs
  • Voorzie uw CV of te hervatten
  • Neem een ​​GMAT toelatingsexamen uitgevoerd door de Amerikaanse Universiteit van Afghanistan
  • Schrijf een 1000-woord essay
  • Hebben een TOEFL score 520 of hoger
  • Een persoonlijk gesprek met AUAF zakelijke faculteit en directeur van AdmissionsTermijnen voor de Toelating


Kandidaten die voor het najaar 2013 Master of Business Administration klasse moet alle toelatingseisen ingevuld door 1 augustus 2013. Alle vragen met betrekking tot de AUAF Master of Business Administration en de aanvragen om toelating worden ingediend bij de MBA-coördinator en adviseur.

&nbsp


Collegegeld en tarieven


Totale collegegeld is 880.000 Afghanen voor de tweejarige AUAF Master of Business Administration-programma. Studenten zelf eigenaar van alle leerboeken en materialen waaronder een Texas Instruments BAII financiële rekenmachine die door de Master of Business Administration-programma. Studenten moeten toegang hebben tot een personal computer op eigen kosten uitgerust met Microsoft Word-, Excel-en PowerPoint-software. Betaling plannen zijn beschikbaar. 

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university.

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university. Lees Minder