De Master of Business Administration (MBA) is een hoogwaardige generalist beheer graad. Het is een ideale postdoctorale programma voor elk individu op zoek naar een grotere diepte en begrip van de kernfuncties van het management en business administration krijgen. Het is ontworpen om de vaardigheden, kennis en competenties van managers en toekomstige managers die lokaal en internationaal zaken te doen ontwikkelen.

De samenstelling van de MBA biedt een schat aan waardevolle aarding voor managers. De nadruk wordt gelegd op de functionele en toegepaste vaardigheden, aangevuld met culturele studies ontworpen om managers in staat te stellen zorgvuldig handelen, adequaat en effectief in het internationale bedrijfsleven. Met een mix van theorie en praktijk gedurende het programma, de MBA is relevant en onmiddellijk van toepassing zijn op uw werkplek.

De Graduate Certificate in Business Administration is ontworpen om de basis van kennis en vaardigheden in de kerncompetenties van business en management. Het certificaat is de perfecte introductie tot het verkrijgen van een goed begrip van de werking van het management en de zakelijke arena.

Toelating

  • Aanvragers moeten met succes hebben afgerond een undergraduate-diploma of hoger, in elke discipline.
  • Aanvragen van Australische en Nieuw-Zeelandse burgers en houders van een permanente verblijfsvergunning visa moet worden gedaan via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC).
  • Aanvragers die studies in het buitenland hebben ondernomen kan hebben om een ​​bewijs van bekwaamheid te bieden in het Engels. Lokale en internationale aanvragers die een aanvraag via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC) zal de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs van de UAC website. Lokale kandidaten rechtstreeks van toepassing zijn op de universiteit moet ook de informatie die op de UAC website informatie te gebruiken. http://www.uac.edu.au
  • International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing op Western Sydney University via het International Office.
  • Internationale studenten die naar de universiteit door het International Office kan de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs op hun website te vinden.
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
27,400 AUD
Op locaties
Op datum