Master of Business Administration

Aangeboden door de oudste Engels-talige University in Canada, de Universiteit van Masters of Business Administration New Brunswick Saint John's (MBA) programma biedt onderwijs van wereldklasse en een van de kortste terugverdientijden in Noord-Amerika voor een jaar of part-time MBA's .

Onze MBA is een investering in je toekomst, met een intensief programma dat klassikale leren combineert met praktische toepassingen en de echte wereld ervaring.


Het programma is ontworpen om innovatieve ondernemende leiders te ontwikkelen, en onze studenten genieten van kleine klassen, een diverse internationale studenten, toegankelijke faculteit en toegewijd personeel.


Al deze elementen werken samen om de vaardigheden die je nodig hebt om te concurreren en te slagen op de wereldmarkt aan te scherpen.

Leren op uw schema

De Universiteit van New Brunswick's MBA-programma biedt studenten de flexibiliteit van het aanbrengen van hun cursussen met hun individuele schema.

Zowel de full-time en part-time opties zijn gestructureerd in modules die gebouwd van de fundamenten van het bedrijfsleven om geavanceerde beheer van de praktijk. De full-time programma bestaat uit vijf acht weken durende studie modules, gevolgd door een tentamenperiode, een optionele drie maanden werkplek stage en een laatste integratieve project.

Part-time studenten kunnen het programma te voltooien in slechts twee en een half jaar. Studenten kunnen kiezen voor één van onze drie stromen te nemen of het ontwikkelen van een unieke combinatie aan te passen hun individuele carrière nodig heeft.


Concurrentie voordeel


Onze MBA-programma biedt drie stromen - International Business, Ondernemerschap en Technology Management en General Management.


Onze MBA-studenten krijgen een gemeenschappelijke basis in het bedrijfsleven essentieel zijn bij de eerste twee modules van de studie, terwijl die gespecialiseerd zijn in een gebied van belang naarmate ze door middel van hun studies.


Te stijgen en te blijven aan de top in het bedrijfsleven vereist een ongelooflijke breedte van kennis - multinationale industriële activiteiten, innovatieve technologieën, scherp zelfbewustzijn - alles ondersteund door een brede zakelijke basis.


UNB Saint John erkent en omarmt deze uitdaging met zijn cutting-edge MBA-programma. Hier vindt u de vaardigheden en ervaring die je nodig hebt tijdens het opbouwen van relaties die een leven lang meegaan ontwikkelen.


Afgestudeerden van ons programma niet alleen een appreciatie van de uitdagingen en kansen die de internationale zakelijke omgeving waarborgt, maar ook toegang tot een wereldwijd netwerk van collega's en contacten, van onschatbare waarde in het bedrijfsleven vandaag de dag.Laat uw potentiële


De UNB Saint John MBA-programma is gerespecteerd en uitdagend, ontworpen voor de hedendaagse economie. De cursussen worden gegeven door academici als doorgewinterde beoefenaars. Het programma biedt volop mogelijkheden om te netwerken, stages en studeren in het buitenland te ronden van uw educatieve ervaring en genieten van uw innovatie en leiderschap potentieel.


Studenten die naar ons programma komen niet alleen een unieke kans om te studeren met docenten die zijn wereld experts in hun vakgebied, ze zijn ook op een eerste-naam basis met alle docenten en personeel als gevolg van onze lage student docent ratio.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 - 5 semesters
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019