Master of Business Administration

Je hebt na uw succesvolle hbo-opleiding ten minste twee jaar werkervaring in een zakelijke organisatie of een academische instelling? Nu u nu uw volgende carrièrestap?

De Wildau Institute of Technology is gericht op afgestudeerden met een technische of wetenschappelijke achtergrond als economen en sociale wetenschappers. Op basis van uw academische en professionele kennis (bachelor of master) je de basis voor uw toekomstige worden onderwezen in een leidinggevende positie door deze MBA. Wij hechten bijzonder veel belang aan praktische relevantie en internationaliteit.

Bij het ontwerpen van de cursussen zijn de diverse praktische ervaringen van managers die deelnemen aan onze Scientific Advisory Board en / of geven cursussen zelf, stroomde. De professoren hebben hun eigen management ervaring uit vroegere dienstbetrekking (bijv Berliner Bank, DLR, Lufthansa, MTU, Schering) en van het huidige project werk in de economie. U kunt een overzicht van onze docenten in "team" te vinden.

Verworven in deze MBA-programma capaciteit bereik kunt u in combinatie met uw eerdere technische kennis een grotere rechtspersoon zelfstandig uit te voeren of te nemen op het bestuur van een onderneming of klein actief deel te nemen in het management team van een groot bedrijf.

Een typische loopbaanperspectieven na uw succesvolle MBA van WIT wel of niet een prominente lijn activiteit in het hoofdkantoor of dressing, bijvoorbeeld, het beheer van een buitenlandse dochteronderneming, een grotere productie-installatie of de bedrijfsvoering van een dochteronderneming.


MBA specialisatie

Air traffic management

De waardeketen in de luchtvaartsector is zeer complex, dus het onderzoek gericht op het begrijpen van de relaties juist op de grensvlakken - leren de perspectieven van vliegtuigbouwers ook wel bekend als het onderhoud en onderhoud organisaties, luchthavens, luchtverkeersleiding en de luchtvaartmaatschappijen. Als een succesvolle afgestudeerden kan in beginsel alle essentiële beheertaken in een luchtvaartmaatschappij op een luchthaven of in de luchtvaartindustrie over de hele wereld. Ook een gebruik in het luchtvervoer en aanverwante industrieën, zoals andere internationale expediteurs, touroperators of instanties of organisaties zinvol.


Energy and Infrastructure Management

De energie en infrastructuur markten zijn in een ingrijpende verandering. De liberalisering van de energiemarkten en de verandering in het wettelijke kader op Europees en nationaal niveau zijn bedrijven, werknemers voor grote uitdagingen. We zijn op zoek naar gekwalificeerde professionals met expertise die het tempo in het bedrijf verklaring te houden met de complexe ontwikkelingen in de markt en de stap te begeleiden veranderingsprocessen. U krijgt inzicht in de waardeketen van de productie van energie, het transport, de handel in energie tot de energievoorziening.


logistiek

Het gebied van specialisatie "Logistics" geeft de belangrijkste basis in de klassieke logistieke stadia, inkoop, productie, distributie en transport. Bovendien worden de elementen van de leveringsketen beheer van procesmatige en gegevens-technisch oogpunt geanalyseerd. Deze alomvattende aanpak van het begrip van de complexe interactie tussen de verschillende actoren wordt gemaakt. Op basis hiervan is de mogelijkheid bemiddeld om logistieke processen beoordelen in bepaling van de potentie voor optimalisatie en om ze te maken op basis van toepassingsgerichte. Het programma wordt gecompleteerd door een lerende In plaats daarvan, in een geplande en corporate spel geeft studenten hands-de mogelijkheid om de kennis te testen opgedaan holistisch en te gebruiken. Hier zijn vooral het modelleren van business process management en diverse evaluatiemethoden van prestatie-analyse in het brandpunt van het programma.


International Project Management

Met als specialisatie "International Project Management" je verwerft het vermogen om complexe grote projecten op verantwoorde wijze uit te voeren en te integreren in de algemene strategie van de onderneming. Daarvoor moet je eerst leren om uw persoonlijk potentieel met moderne werken en management technieken te benutten en delen van een organisatie te leiden. Daarna worden de ondernemende succesfactoren van een bedrijf in zijn geheel afgebeeld in het blok "Strategisch Management". De specialisatie module richt zich op de praktische toepassing van die kennis in de specifieke uitdagingen van het internationale project werk, bijvoorbeeld in de sectoren IT-sector, ruimtevaart, gezondheidszorg en energie. Met prioriteit zijn echte case studies uit het bedrijfsleven en de publieke sector op de voorgrond. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partners uit de industrie SHC Stolle en Heinz Consultants.


structuur

De uitvoering van de MBA part-time in negen intensieve cursussen één per week (maandag tot en met zaterdag), plus een aantal weekend workshops (vrijdag op zaterdag); Consolidatie en verdieping van leermodules voor zelfstudie door
e-learning modules verschaft.

De studie vorm is zo ontworpen dat een evenwichtige balans tussen werk en leven kunnen bereiken op studieverlof, beperking van overwerk dagen en met een gratis extra dagen door steun van uw werkgever, ondanks de onmiskenbare last tijdens de studiefase. De opzet van de studie blokken gebeurde zo dat je in het ergste geval - hebben een realistische kans op een succesvol resultaat - dat wil zeggen, zonder enige steun van uw werkgever.


voorwaarden

Uw deelname aan het MBA-programma is succesvol afgerond hun eerste graad (diploma / Bachelor), bij voorkeur vooruit in een techniek of natuurwetenschappen, ten minste twee jaar van gekwalificeerde werkervaring evenals goed Duits en Engels taalvaardigheid.


Een belangrijke voorwaarde is de mogelijkheid om creatief te leren vorm processen in het team.onderwijs

De totale vergoeding voor de MBA is 11.800, - €.

Dit bedrag is inclusief de kosten voor de registratie, worden cursusmateriaal en testen inbegrepen.

Betaling geschiedt door een lancering snelheid van 2.140, - € bij het begin van de studie en als gevolg daarvan over de twee jaren van het programma in 23 maandelijkse bijdragen van elke 420, - €.


De kosten van de zorg, het onderwijs of mogelijk. Lokale evenementen worden gedekt door het collegegeld. Persoonlijke reis- en verblijfkosten van de respectieve deelnemers aan het programma, echter, zijn voor rekening van zichzelf.toepassing

Deadline: 30 Juni 2014.

Gelieve het aanvraagformulier u. A: de volgende bewijsstukken bij ons:

  • eerste graad (Bachelor of diploma)
  • ten minste twee jaar professionele ervaring
  • goede kennis van het Engels
  • gekwalificeerde sollicitatiebrief


Zie hieronder: MBA Application Documents

Stuur dan uw CV naar het volgende adres.

Vind ons op Facebook

https://www.facebook.com/witoffice

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
Prijs
11,800 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum