Master of Business Administration

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

University of Westminster, Westminster Business School

De nieuwe generatie MBA in Westminster Business School levert een unieke board-focused ervaring en is geaccrediteerde Vereniging MBA's, AMBA. Ontworpen uitsluitend voor ambitieuze bestuurders en iedereen die samen met, voor en op de planken van diverse organisaties werkt.

Een curriculum ontwikkeld rond 10 attributen van een professionele directeur, waaronder leiderschap, rentmeesterschap, strategie en mentoring biedt een ongeëvenaarde carrièremogelijkheid voor ambitie professionals.

Dompel jezelf in 4 echte boardscenario's: corporate, ondernemend, non-profit en internationaal. Experimenteer met gecontroleerd risico en observeer de resultaten vrij van repercussie.

Studeer voltijds of deeltijd in de Westminster Business School's doelgebouwde, hightech-boardomgevingen in het centrum van Londen, het hoofdstad van Europa.

MBA in Westminster Business School

Studeer en beleef de MBA als een aspirant-directeur:

  • MBA voltijd (september start)
  • MBA deeltijd blok release (september start)

Als MBA-deelnemer aan de Westminster Business School profiteert u van mogelijkheden om netwerken te bouwen en relaties te creëren met leiders en leiders in de sector, evenals de kennis en beroepservaring van onze internationaal erkende academische medewerkers.

Online postdoctorale informatie sessies

Onze online postdoctorale informatie sessies zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze Nagraadse cursussen zonder dat u een evenement op de site moet bijwonen.

Deze korte online sessies worden geleverd door onze cursusleiders over specifieke cursusinhoud, het applicatieproces en een live vragen-en-antwoord sessie, waar u vragen kunt stellen die u zou kunnen hebben.

Het interactieve formaat betekent dat u specifieke vragen kunt stellen. Deze sessies zijn een handige manier om meer te weten te komen over ons aanbod van postdoctorale vakken.

Klik hier om meer te weten te komen en te registreren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
19,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates