Verhoog je prestatie als manager en een leider met een breed, wereldwijd erkend MBA-programma dat je kunt bestuderen tijdens je werk.

Neem je carrière naar het volgende niveau

Gevestigd in Victoria School School of Management, De hoofdstad MBA van Nieuw-Zeeland biedt een brede basis in de moderne bedrijfsadministratie en het management.

U beheert instrumenten en modellen die strategisch denken, besluitvorming en leiderschap verbeteren door middel van een reeks professionele programma's waarmee u de kwalificatie die past, kan kiezen.

29%: Deel van MBA's binnen of na het bestuursniveau binnen zes tot tien jaar afstuderen. Vereniging van MBA's Careers Survey, 2010 Leer van academische en professionele leiders en bouw krachtige netwerken met je medestudenten. U ontwikkelt praktische vaardigheden die u direct in uw professionele leven kunt gebruiken. U zult kansen hebben om te richten op gebieden van belang om de voordelen voor uw carrière te maximaliseren.

Internationale erkenning

Victoria's MBA-programma is geaccrediteerd aan de British-based Association of MBAs (AMBA), een internationaal erkende wereldwijde standaard voor alle MBA-programma's.

De Victoria Business School behoort tot een kleine groep business schools wereldwijd die de 'Triple Crown' van internationale accreditatie voor bedrijfsonderwijs houden. Je kunt er zeker van zijn dat je kwalificatie op de hoogte komt van het beste over de hele wereld.

Master of Business Administration

  • Begint: 5 maart 2018, 4 maart 2019
  • Type: Coursework
  • Locatie: On-campus (Pipitea, Wellington)
  • Voltooi: 240 punten (16 cursussen)
  • Inschrijving: Bacheloropleiding en vijf jaar werkervaring

Carrière

Stel je bezienswaardigheden in op rollen zoals chief executive, chief operating officer, chief financial officer, chief marketing officer, chief information officer en general manager.

Veel Victoria MBA's zijn nu C suite business en overheidssector executives, zowel in Nieuw-Zeeland als in het buitenland.

De prestatie lift en mogelijkheden voor promotie die de MBA biedt, kan uw verdienstoename aanzienlijk verhogen.

33%: Het gemiddelde salaris stijgt wereldwijd voor MBA's direct na hun MBA. Dit springt in drie tot vijf jaar naar 92%. Vereniging van MBAs Careers Survey, 2010

Beurzen

U kunt op scholingen zoeken op basis van uw studieterrein, vakgebied en achtergrond.

werkgever steun

De mogelijkheden die u krijgt bij het uitvoeren van een MBA-programma betekent dat uw werkgever bereid bent om een ​​of al uw kosten te betalen.

Overzeese uitwisseling

Neem uw MBA wereldwijd door een deel van uw studie overzee te voltooien bij een van onze partnerinstellingen. Meer informatie over het doen van de buitenlandse uitwisseling in het buitenland in het buitenland als onderdeel van je MBA

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
5 semesters
Deeltijd
Voltijd