Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Moderne enterprise management

Tegenwoordig zijn de belangrijkste bronnen voor ondernemingen kennis en het talent van zijn werknemers. Dankzij hen, organisaties genereren van ideeën om de ontwikkeling mogelijk te maken in een dynamisch veranderende marktomgeving.

Modern management biedt nieuwe perspectieven op de activiteiten van vennootschap waarin alle werknemers, ongeacht de positie, kan zijn vernieuwers.

INE PAN's "Master of Business Administration" programma is het antwoord op al van de belangrijkste problemen van de moderne management, variërend van de zachte aspecten, zoals leiderschap, organisatiecultuur, communicatie, medewerkers werving en motivatie door consumentengedrag, marketing, nieuwe media, financieel management en enterprise risk En eindigend met de best practices van strategisch management en het beheer van grote organisaties in crisis.

Waarom studeren aan INE PAN?

 • KWALITEIT
  INE PAN's "MBA" is één van de beste MBA-programma's in Polen.
 • PRESTIGE
  Poolse Academie van Wetenschappen is een van de meest gerenommeerde wetenschappelijke instellingen in Polen.
 • MENSEN
  INE PAN's "MBA" is een kans om veelbelovende zakelijke contacten met interessante mensen vast te stellen.

De "Master of Business Administration" programma wordt aangeboden op INE PAN sinds 2008. Het programma is gericht op ambitieuze en nieuwsgierige mensen, die op zoek zijn naar inspiratie en zijn niet bang voor uitdagingen, die willen opvallen en een stap voorsprong op de concurrentie.

Het eerste semester van het programma is opgebouwd op basis van 'best practices' en behandelt de belangrijkste thematische blokken die kern zijn in het leiden van MBA-programma's over de hele wereld, elk onderwerp inhoud weerspiegelt de huidige stand van de kennis en wordt overgedragen op een aantrekkelijke manier om studenten met een de nadruk op teamwerk en in de interactie tussen studenten en docenten.

In het tweede semester, bieden wij meer gespecialiseerde en geavanceerde onderwerpen, onder leiding van vooraanstaande deskundigen, waardoor een dieper inzicht in de aard van de marktontwikkelingen en organisaties te veranderen, en heeft met specifieke problemen en uitdagingen van de huidige organisaties in een steeds concurrerender en dynamisch veranderende omgeving . Wij leggen de nadruk op het uitleggen van de krachten en de mechanismen achter de waargenomen verschijnselen en processen binnen bedrijven en hun omgeving, rekening houdend met een dergelijke benadering als basis voor de besluitvorming in de huidige dynamische wereld.

De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn:

 • Te verdiepen en de kennis van het management te verbreden,
 • Om het gebruik van modern management, marketing, boekhouding en financiële analyse-instrumenten te leren,
 • Ter voorbereiding op de organisatie en milieu-analyse,
 • Om praktische management vaardigheden te ontwikkelen in de verschillende vormen van relaties met de omgeving,
 • Om het oplossen van conflicten, interne communicatie, lood onderhandelen, veranderingen initiatie te leren.

Word lid van onze groep studenten!

Eerste Klassen: oktober 2016.
Recruitment: tot 2016/09/30.
Plaats van de cursus: Paleis van Cultuur en Wetenschap,
Totaal aantal uren: 1578 uur + 114 (keuze)
Punten ETCS: 60 (totaal)

Klassen Organisatie:

Master of Business Administration in het Engels, duurt twee semesters, part-time. Het bestaat uit twee modules (vergaderingen) per semester. Elke module loopt van 11.00 uur op woensdag om 12.30 uur op zondag (plus keuzevakken). Elk onderwerp duurt meestal 8 uur.

De voertaal van de postdoctorale studie is Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved o ... Lees meer

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved on the 5th of January 1981 by the Prime Minister. Lees Minder