Master of Business Administration

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

Het meest unieke aspect van business programma's aan de Aziatische Universiteit is de werkervaring eis. Elke zomer heeft alle studenten de gelegenheid om werkervaring te verwerven door middel van een reeks van 3 maanden praktijkervaring. Alle full-time MBA studenten zijn verplicht om de stages te ondernemen.

In het verleden hebben een aantal gerenommeerde organisaties deelgenomen aan de stageprogramma's van de Aziatische Universiteit. Aziatische universitaire studenten konden werken in Capital Nomura (Thailand), General Motors (Thailand), Hong Kong en Shanghai Banking Corporation (Thailand), Jardine Fleming Thanakom Securities, Lowe Lintas en Partners, Procter & Gamble (Thailand) , de Securities and Exchange Commission van Thailand, de Beurs van Thailand, Tesco-Lotus, Thai Airways International, TMB Asset Management en Total Access Communication (DTAC).
Deze kansen geven studenten een uitstekende leerervaring in praktische en functionele aspecten van het werken in een echte zakelijke organisatie.

Dynamische leeromgeving

Aziatische universitaire studenten zijn blootgesteld aan een zeer dynamische leeromgeving met kleine lessen en een hoog niveau van interactie tussen studenten en docenten. Verder, faculteitsleden die van over de hele wereld komen komen de dynamiek op. Daarnaast worden veel studenten aangesteld als persoonlijke docenten, die verantwoordelijk zijn voor het volgen en bijstaan ​​bij studentenontwikkeling. Studiegroepen zijn normaal gesproken klein en worden buiten regelmatige lessen uitgevoerd.

Flexibele leerplannen

Alle bedrijfsstudenten hoeven zich niet te specialiseren tot ze alle core business subjects hebben gevolgd (een jaar voor MBA-studenten), die zijn ontworpen om studenten een breed begrip te geven van verschillende bedrijfsdisciplines. Na afloop van de kernvereisten kunnen de studenten kiezen uit een aantal specialisaties die beschikbaar zijn bij de Aziatische Universiteit (bijvoorbeeld Accounting, Banking and Finance, Business Economics, Management of Information Systems (MIS) en Marketing). Studenten kunnen ook een klein gebied van specialisatie selecteren.

Programma beschrijving

Dit programma is ontworpen als een brede basis algemene MBA-graad. Het curriculum bestaat uit 12 afgestudeerde vakken en een individueel project. Het verenigende thema van het programma is 'management in een veranderende omgeving', met nadruk op hoe het management kan monitoren, plannen en implementeren om organisatorische doelen en doelstellingen te bereiken. Dit thema wordt weerspiegeld in het curriculumgehalte van alle vakken die in deze MBA worden onderwezen. Met inachtneming van de bi-modale aard van de doelstudentpopulatie, wordt het graadcriterium aangeboden in zowel een Full Time-track als een Part-time track.

De reden voor het selecteren van de specifieke vakken die in dit algemene MBA-curriculum zijn opgenomen, volgen de bovengenoemde doelen en doelstellingen van het programma. Het programmaontwerp is breedgebaseerd, zodat alle studenten een sterke basis hebben in de functionele en technische gebieden van het bedrijfsvoering, en zullen in de toekomst een specialisatie kunnen volgen. Individuele vakbeschrijvingen verschijnen later in dit document.

Een breed scala aan onderwijs- en leermethoden worden over het programma ingezet, in overeenstemming met de overkoepelende institutionele onderwijs- en leerstrategie. Lezingen, werkcolleges, workshops en praktische lessen zullen tijdens het programma zichtbaar zijn en deze contacttijd wordt afgebakend in elke cursusoverzicht. In verband met de tutorialactiviteiten worden de studenten georganiseerd in 'Syndicate Groups'. Syndicaten zijn verantwoordelijk voor gezamenlijk werk (inclusief beoordeeld werk) in de vorm van casestudies en rapporten, essays, problemen en klaspresentaties. Echter, elk vak zal een strategie aannemen om een ​​gevoel van verantwoordelijkheid voor het leren van de student te geven. Gerichte en resource-based learning, met inbegrip van het juiste gebruik van informatietechnologie, zal doorlopend worden gebruikt en zal bijdragen aan de ontwikkeling van 'levenslange leerlingen'.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder