Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Corporate leiders hebben lang smachtte naar MBA-afgestudeerden met een praktische kennis in plaats van een theoretische benadering van het bedrijfsleven. Op AJU we onderzocht MBA-programma's op andere hogescholen en vond de meeste ontbeert de veelvuldig geuite wens van het bedrijfsleven voor de werknemers met de toepasselijke vaardigheden. In tegenstelling tot andere MBA-programma's, een MBA van de Brian Tracy College of Business en Ondernemerschap aan AJU biedt hands-on ervaring met concentraties in sales management, strategisch leiderschap en ondernemerschap. Andere MBA concentraties zoals beheer, financiën, marketing, human resource management, en gezondheidszorg management.


Programma Vereisten
Een baccalaureaat in alle disciplines komen in aanmerking verzoekers om dit programma in te voeren. Hoewel mensen uit diverse educatieve achtergronden te brengen unieke combinaties van leiderschap potentieel, professionele ervaring, en persoonlijk perspectief, zijn diegenen die dit programma nodig is om een ​​gemeenschappelijke set van vaardigheden die nodig zijn voor succes aan te tonen. Als onderdeel van het toelatingsproces, moeten de aanvragers voldoen aan twee basisvoorwaarden:

  • Micro-economie
  • College niveau wiskunde

Deze voorwaarden kan worden voldaan op verschillende manieren:

  • Gevolgde cursussen (ten minste een undergraduate opleiding in elke discipline) met een graad van "B" of beter.
  • Een minimum score van 50 op college-niveau examenprogramma (CLEP) testen in elk vakgebied.


Curriculum (36 Semester uur)
Stichting Cursussen studenten helpen bouwen aan hun undergraduate academische voorbereiding en meester vaardigheden en concepten die hun leerprestaties te verbeteren in het gehele curriculum.

Kerncursussen bouwen voort op de beheersing van de stichting cursussen en benadrukken van de integratie van natuurlijk materiaal om een ​​samenhangend leerervaring te waarborgen. Een uitgebreid overzicht en toepassing van essentiële concepten bieden competentie in de verschillende zakelijke gebieden, het verbeteren van analytische vermogens, en versterking van leiderschap.

Concentratie cursussen helpen studenten krijgen expertise in een aangewezen gebied door het verkennen van theorieën die de basis vormen voor de moderne zakelijke praktijk en de integratie van nieuwe concepten en trends van de technologie-powered de huidige mondiale markten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Op Andrew Jackson Universiteit, dit is wat het over is alle sinds dag een. Toen Robert Norris Universiteit gestart met het in 1994, had hij een droom van het creëren van een onderwijs-programma dat we ... Lees meer

Op Andrew Jackson Universiteit, dit is wat het over is alle sinds dag een. Toen Robert Norris Universiteit gestart met het in 1994, had hij een droom van het creëren van een onderwijs-programma dat werd toegankelijk en betaalbaar. In de vroege dagen, Robert was trots op het motto - "We onderwijs kwaliteit leveren aan uw deur." Sinds de eerste dag, hebben we ons gefocust op onze studenten, en we zijn gegroeid met hen. In 1994 was het internet nog in de kinderschoenen, en onderwijs op afstand werd geleverd via het papier de manier waarop het was voor een honderd jaar. Vandaag de dag heeft de technologie genomen het onderwijs op afstand mobiel. Onze cursussen zijn flexibel en kunnen op elk moment en overal worden genomen. Onze studenten hebben de vrijheid om hun studie te voltooien als het past bij hun leven. Om te helpen hen, onze faculteit hebben dezelfde vrijheid - om onze studenten te leren altijd en overal. In 2008 vieren we ons 15 jaar en onze 10e als een geaccrediteerde instelling. We weg uit dat Robert's droom om een ​​school met drie genoemde hogescholen en elf opleidingen. Op Andrew Jackson Universiteit, het onderwijs is volledig mobiel. Het echt kan overal worden genomen, en onze studenten krijgen wat ze nodig hebben, gaan en staan ​​waar ze willen gaan! Missie Andrew Jackson University's missie is om relevante onderwijs van de hoogste kwaliteit te leveren tegen een redelijke kostprijs voor de werkende volwassenen die op zoek zijn carrière en een meer vervullend leven te ervaren. Deze missie wordt ondersteund door de ontwikkeling van de hogescholen binnen de universiteit die niet alleen voldoen aan de behoeften van de algemene bevolking, maar ook aandacht besteden aan het leren eisen van specifieke beroepen die underserved door de reguliere wetenschap. Lees Minder