Read the Official Description

Deze populaire opleiding bereidt studenten voor op een loopbaan in business management en voorziet hen van de nodige vaardigheden en wereldwijde oriëntatie om te slagen in de internationale markt. De electieve opties gericht studenten op de diverse en snel veranderende mondiale omgeving en bieden studenten met een goed begrip van de economische, sociale en technologische krachten die de mondiale markten van vandaag.

Toelatingseisen

De aanvragers moeten een bachelor's degree van Cibu, een instelling ofwel geaccrediteerd door een regionale of nationale vereniging erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, of een buitenlandse instelling, bevoegd en gereguleerd door de bevoegde toezichthoudende instantie van het land van herkomst hebben verdiend. Buitenlandse diploma's zullen worden beoordeeld om te bepalen of ze voldoen aan de nodige academische eisen. Credits en cursussen van buitenlandse instellingen en vooropleiding kunnen worden overgedragen na een grondige evaluatie van de aanvaardbaarheid in overeenstemming met de eisen Cibu's. Particulieren kunnen (maximaal 10 kwartaal eenheden) overbrengen van eerder werk met goedkeuring van de decaan van de Academische Zaken of aangewezen. Minimum Engels taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7.0, of TOEIC-750. Cibu doet niet vereisen een GRE of GMAT examen.

Programma-eisen

De MBA-programma is een 14 gangen, 70-kwart eenheid studie die in 15 tot 18 maanden kan worden afgerond. Studenten zijn verplicht om tien kern academische omgeving gangen plus vier extra niveau keuzevakken master af te ronden. Een minimum van drie cursussen per kwartaal nodig zijn (behalve voor het laatste kwartaal) voor internationale studenten.

Onderwijs

Collegegeld betaalt per cursus. Het aantal cursussen om het programma te voltooien kan afhangen van het aantal overgedragen kredieten en cursussen van andere instellingen.

  • 2014 Master-niveau Collegegeld = $ 1649 per cursus - Full-time collegegeld per kwartaal (3 gangen) = $ 4.947 - volledige collegegeld voor het gehele programma (ongeveer) = $ 23.086 Exclusief eventuele verminderingen voor aanvaarde kredieten van in aanmerking komende overdracht instellingen.

Inschrijfdatum

Studenten kunnen hun programma in een academisch kwartaal beginnen. 1 januari, 1 maart, 1 juni, september 1. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
15 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
23,086 USD
Volledige collegegeld voor het gehele programma (ongeveer)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019