Dit populaire studieprogramma bereidt studenten voor op een loopbaan in bedrijfsbeheer en biedt hen de nodige vaardigheden en wereldwijde oriëntatie om te slagen in de internationale markt. De keuzevakken focussen studenten op de diverse en snel veranderende mondiale omgeving en bieden studenten inzicht in de economische, sociale en technologische krachten die de mondiale markten van vandaag bepalen.

Toelatingsvoorwaarden

Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben behaald bij CIBU , een instelling die is geaccrediteerd door een regionale of nationale vereniging die is erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, of een buitenlandse instelling, die is gelicentieerd en gereguleerd door het juiste toezichtsorgaan in het land van herkomst. Buitenlandse graden worden beoordeeld om te bepalen of ze voldoen aan de noodzakelijke academische vereisten. Credits en cursussen van buitenlandse instellingen en vooropleiding kunnen worden overgedragen na een grondige evaluatie van de geschiktheid in overeenstemming met de vereisten van CIBU . Individuele personen mogen (maximaal 10 kwarteenheden) van eerdere werkzaamheden overdragen met toestemming van de decaan van Academische Zaken of aangewezen persoon. Minimum Engelse taalvaardigheid voor internationale studenten is als volgt: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7.0; of TOEIC-750. CIBU vereist geen CIBU of GMAT-examen.

Programma-eisen

Het MBA-programma is een 12-cursus, 48-eenheid studie die meestal kan worden afgerond in 2 jaar, tenzij de zomer cursussen worden gevolgd of klassen zijn overgedragen. Studenten moeten tien academische hoofdvakopleidingen voltooien plus vier extra keuzevakken op mastersniveau. Een minimum van 3 cursussen per semester zijn vereist (met uitzondering van de laatste termijn) voor internationale studenten

onderwijs

Collegegeld wordt per cursus in rekening gebracht. Het aantal cursussen om het programma te voltooien kan afhankelijk zijn van het aantal overgedragen studiepunten en cursussen van andere instellingen.

  • 2019 Master-level collegegeld = $ 2,166 per cursus
  • Voltijds collegegeld per semester (3 gangen) = $ 6.500
  • Volledig collegegeld voor het hele programma (ongeveer) = * $ 26.000

* Exclusief mogelijke aftrekkingen voor geaccepteerde kredieten van in aanmerking komende transferinstellingen.

Inschrijvingsdatum

Studenten kunnen hun programma in een academisch kwartaal beginnen. 1 januari, 1 maart, 1 juni, 1 september. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op March 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
15 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
23,086 USD
Volledige inschrijving voor het hele programma (ongeveer)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019