Overzicht

De Cal Lutherse MBA beschikt over een uitstekende faculteit van het beoefenen van experts en een rigoureuze curriculum dat kan worden aangepast aan uw carrière doelen te passen.

Feiten op een rij

 • Studenten kunnen het programma in augustus, november, februari en mei van elk jaar te beginnen.

Professional Tracks

U kunt werken aan een MBA in een algemeen nummer of u kunt kiezen om een ​​MBA te verdienen met een specialisatie in een van deze gebieden:

 • Ondernemingsschap
 • financiën
 • Human Capital Management
 • internationale bedrijfsleven
 • IT-beheer
 • afzet

"Mijn ervaring in het MBA-programma is zo veel meer dan alleen het verdienen van een graad geweest. De unieke omgeving van kleine klassen, gelijkgestemde studenten uit verschillende industrieën, en ervaren docenten die de zorg over de voortgang van de studenten 'hebben geholpen vorm van de zakelijke professional en de persoon die ik nu ben. "

Primo Custodio '99, '07 Vice President HR Operations & Technical Services, NBC Universal

Hoogtepunten programma

Ideaal voor mensen die willen aarden in core business vaardigheden, terwijl ze ook een gebied van passie voort te zetten, de Cal Lutherse MBA heeft een rigoureuze curriculum dat kan worden aangepast door het nastreven van een van onze professionele concentratie tracks.

Flexibiliteit

Onze MBA-programma is ontworpen om flexibel voor het gemak van zowel full-time studenten en werkende professionals te zijn. Welke track die u kiest, zul je ook een verscheidenheid aan opties om uw onderwijs te passen in uw drukke levensstijl te vinden.

 • Soepel klasse planning, met inbegrip van online, 's avonds en in het weekend intensives
 • Flexibele graad einddatum
 • Locaties in Thousand Oaks, Oxnard, Westlake Village, en Woodland Hills

MBA in actie: Melin Brand

Ervaringsleren en Community Engagement

Er is geen substituut, in elk onderwijs, voor de waarde van de hands-on werk en de ervaring in uw vakgebied. Uw MBA van Cal Lutherse zal de nadruk leggen het zetten van uw leren op de proef, honen uw vaardigheden, en het opbouwen van de relaties die nodig zijn om te slagen.

 • Career Services biedt studenten ondersteuning bij het identificeren van de beste stagemogelijkheden met lokale bedrijven.
 • Onze Study Abroad programma biedt vele mogelijkheden om internationale ervaring op te doen en uw wereldwijde netwerk uit te breiden door te reizen seminars naar China en Europa, of een volledige MBA-programma aangeboden in Wenen, Graz en Linz, Oostenrijk.
 • De Westlake Center is een co-werk en de incubatie ruimte voor de regionale start-up community, het aanbieden van lessen, seminars, speakers, en een ideale netwerken en creatieve omgeving voor ondernemende bedrijven.
 • De School of Management organiseert een reeks van populaire evenementen gedurende het hele jaar waar studenten kunnen communiceren met het bedrijfsleven en de leiders van de gemeenschap. Evenementen zijn de Ondernemer Speaker Series, Leiderschap Essentials, New Venture Competition, Molecules and Markets, Diner met de decaan, en nog veel meer.

Carrière & Networking

De School of Management aan de California Lutheran University is toegewijd aan het helpen van onze studenten te ontdekken en hun gevoel van het doel te versterken, terwijl de voorbereiding van hen te brengen wat ze het beste doen om de wereld. Wij kweken die geest in elke student, in elke klasse, en in de uitgebreide familie van onze gemeenschap door het bouwen van een krachtig ondersteuningssysteem - relaties met mentoren en collega's, instellingen en maatschappelijke leiders - die verder reiken dan de school zelf, en in de grotere rijk Californië en de wereld.

Bouw je netwerk

Het hele jaar door, de School of Management sponsors en is bezig met een groot aantal unieke gebeurtenissen die mogelijkheden om te leren over nieuwe ideeën en smeden nieuwe relaties binnen een krachtig en levendig bedrijfsleven creëren.

 • De ondernemer Speaker Series biedt geavanceerde ideeën, inspirerende verhalen, en netwerken op Cal Lutherse's Westlake Center.
 • Molecules and Markets beschikt over gastsprekers en Q & A op het gebied van wetenschap gebaseerde start-ups.
 • Onze New Venture Competition biedt studenten de mogelijkheid om hun business ideeën te pitchen aan een panel van lokale ondernemer rechters.
 • Leiderschap Essentials is een forum voor alumni en studenten te horen over nieuwe richtingen in leiderschap.

De School bevordert en onderhoudt samenwerkingsrelaties met vele lokale verenigingen. Deze omvatten de Association for Corporate Growth (een hub voor het bedrijfsleven van de stad), de LA Venture Association (premier van Zuid-Californië forum voor ondernemers, venture capitalists, angel investeerders en professionele adviseurs), de Economic Development Corporation van Ventura County, en een centrum voor ondernemende Business Incubation en samenwerking gehost op onze Westlake Center.

WERKGEVERS

Afgestudeerden van onze MBA-programma werk voor een aantal van de regio's toonaangevende werkgevers:

 • Amgen
<li>bank van Amerika</li>
<li>Anthem, Inc.</li>
<li>Wells Fargo</li>
<li>Baxter International Inc.</li>
<li>Northrop Grumman</li>
<li>Verizon</li>
<li>Kaiser Permanente</li>
<li>JD Power</li>
<li>The Walt Disney Company</li>
<li>Jet Propulsion Laboratory (JPL)</li>
<li>Graafschap Ventura<img class="image-element pull-right half-width" src="https://www.masterstudies.com/element_db/33/33939_CLU_--_A_most_Welcoming_Campus.JPG" alt="" title=""/></li>
 • Merrill Lynch
 • <li>Farmers Insurance</li>
  <li>Ameriprise Financial Services</li>
  <li>PenyMac Loan Services</li>
  <li>Amerikaanse marine</li>
  <li>General Motors</li>
  <li>Raytheon</li>
  <li>Blue Shield of California</li>
  <li>en nog veel, veel meer.</li>
  

  Opleiding te volgen in:
  Engels
  Deze cursus is Campus gesitueerd
  Begindatum
  sep 2019
  Duration
  45 uur
  Voltijd
  Prijs
  800 USD
  per krediet, $ 36.000 basiskosten plus tech. honorarium
  Op locaties
  Op datum
  Begindatum
  sep 2019
  Aanmeldingslimiet
  Begindatum
  sep 2019
  Aanmeldingslimiet
  Begindatum
  sep 2019
  Aanmeldingslimiet
  Begindatum
  sep 2019
  Aanmeldingslimiet