Master of Business Administration

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

Claflin University

Claflin101

De Claflin Master of Business Administration programma is ontworpen voor professionals die willen hun geloofsbrieven en kennis te vergroten terwijl het verkrijgen van een internationaal perspectief.

Het formaat van de levering verschilt van een full-time MBA, want het biedt een ongewoon hoge mate van flexibiliteit, rekening houdend met de behoeften en beperkingen van de tijd van onze studenten. Het hele curriculum kan worden voltooid in 18 maanden of minder, waardoor onze studenten bij te wonen om hun professionele en persoonlijke uitdagingen, terwijl het nastreven van hun graduaat. Onze studenten komen uit alle hoeken van de Verenigde Staten en vele andere landen over de hele wereld, die onze nationaal en mondiaal perspectief van het bedrijfsleven en het management stijlen verwerkt in de levering van onze programma verbreedt.

U kunt uw MBA online of op de campus te verdienen.

Leerplan

Nationaal erkende, The Claflin University School of Business consequent voldoet aan de eisen van de Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP). De Claflin MBA zorgt voor een uitstekende voorbereiding op professionals in een groot aantal zakelijke omgeving, van een loopbaan in het management, bedrijfsvoering, human resources en nog veel meer. Een focus op ethisch leiderschap, value proposition voor de klant, en duurzaamheid is de kern van de familie Claflin University, en opgenomen in het curriculum van de Claflin MBA-programma.

Student Kansen en Experience

De Claflin MBA is ontworpen voor professionals die willen hun geloofsbrieven en kennis te vergroten terwijl het verkrijgen van een internationaal perspectief. Het formaat van de levering verschilt van een full-time MBA, want het biedt een ongewoon hoge mate van flexibiliteit, rekening houdend met de behoeften en beperkingen van de tijd van onze studenten. Meestal kan het hele curriculum worden afgerond in 18 maanden of minder, waardoor onze studenten bij te wonen om hun professionele en persoonlijke uitdagingen, terwijl het nastreven van hun graduaat. Onze studenten komen uit alle hoeken van de Verenigde Staten en vele andere landen over de hele wereld, die onze nationaal en mondiaal perspectief van het bedrijfsleven en het management stijlen verwerkt in de levering van onze programma verbreedt.

Carrière en Outcomes

De Claflin MBA biedt studenten met een ongeëvenaarde wereldwijde ervaring, werken samen met collega's van verschillende nationaliteiten spreken verschillende talen, en het leren van de faculteit met internationale zakelijke ervaringen en wereldwijde expertise markt. De Claflin MBA biedt studenten de mogelijkheid om naar het buitenland te reizen naar levensstijl, cultuur, en bedrijven ervaren in andere landen. Uw MBA-graad bereidt je voor op kansen in de reclame, marketing, zakelijke communicatie, human resources, gezondheidszorg en andere spannende carrière.

Toelatingseisen

Aanvragen moeten aan de MBA Office worden ingediend. Na ontvangst van een applicatie met de vereiste documenten, het verzoek gaat via een MBA toelatingscommissie bestaat uit drie docenten. De commissie zal vervolgens hun aanbevelingen, die de basis vormt van de toelating van de aanvrager aan het MBA-programma zal zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates