Als een MBA kandidaat in Saint Rose, dan heb je een geavanceerde basis in elk aspect van het bedrijfsleven en de mogelijkheid om uit te blinken in de huidige snel veranderende zakelijke omgeving te krijgen.

Core cursussen hebben betrekking op de volledige reeks van bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden, terwijl de studenten keuzevakken kunt gebruiken om een ​​grondige kennis van de boekhouding, marketing, financiën, human resources, of technologie te ontwikkelen.

Professioneel geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's, onze MBA-programma is geschikt voor de behoeften en interesses van onze studenten. Een gezamenlijke MBA / JD studie is beschikbaar, evenals geavanceerde Certificaten in Financial Planning, organisatorische leiding en Computer Information Systems.

MBA Doelstellingen van het programma

Onze MBA-programma biedt studenten de kennis en vaardigheden om effectieve managers in de huidige snel veranderende en competitieve zakelijke omgeving geworden. Professioneel geaccrediteerd door de Vereniging van Collegiale Business Schools en programma's, het programma biedt een solide basis in de core business disciplines. Core cursussen nadruk leggen op de ontwikkeling van managementvaardigheden, het voorbereiden van studenten om te leiden, te motiveren, te communiceren, en interactie effectief met klanten, werknemers en de gemeenschap. Door middel van keuzevakken, heb je een kans om een ​​meer diepgaande kennis van de boekhouding, marketing, financiën, human resources, of technologie te ontwikkelen.

De eenjarige programma omvat de mogelijkheid voor een competitieve 3-krediet stage ontworpen om klassikale leren met concrete business issues en situaties te integreren en studenten met belangrijke professionele ervaring.

Het college van Saint Rose MBA afgestudeerde wordt verwacht dat:

 • Lead, motiveren en effectief te communiceren en interactie met medewerkers, klanten en de gemeenschap;
 • Solliciteer ethische overwegingen om beslissingen die de organisatie en de gemeenschap;
 • Analyseer situaties te herkennen en problemen te definiëren, verzamelen en evalueren van informatie en het bereik optimale conclusies en oplossingen;
 • Bevoegd in de planning, organisatie, personeel, het beïnvloeden, controleren en ontwikkelen van business en strategie van de organisatie; en
 • Be effectief in mondelinge, schriftelijke en elektronische communicatie.

De MBA Curriculum

 1. De MBA-programma bestaat uit een minimum van 36 afgestudeerde credits.
 2. Als voorwaarde cursussen nodig is, kan het aantal studiepunten te verhogen tot 42 studiepunten. Studenten die een van de certificaatopties oefenen, naast de MBA kan verwachten dat een extra 6-15 credits (afhankelijk van de vereisten van de specifieke certificaat) naast de 36-42 kredieten vereist voor het MBA
 3. Elke cursus kan worden afgeweken, afhankelijk van de achtergrond van een student. Tot negen credits kan worden afgeweken voor studenten die de juiste undergraduate opleidingen met kwaliteiten van de "B" of beter bij een erkende instelling binnen drie jaar vóór de toelating hebben afgerond. Een ontheffing onderzoek kan worden verlangd. De aanvragers moeten de nodige documenten en het formulier in te dienen voor elke cursus zij willen hebben afgezien. Beslissingen worden genomen door het MBA-programma coördinator in overleg met de faculteit na het lezen van alle transcripties en de geloofsbrieven van de student. Indien de ontheffing wordt goedgekeurd, moet een keuzevak worden genomen op zijn plaats.
 4. De combinatie van de overgedragen en afgezien van cursussen kan een totaal van 12 studiepunten niet overschrijden. Een minimum van 24 afgestudeerde credits moeten worden genomen in residence.
 5. Alle Saint Rose en overdracht graduate opleidingen genomen voor diploma-eisen moeten binnen zes jaar worden voltooid.
 6. Indien nodig, MBA 511, 508 en MBA MBA 509 moeten worden ingevuld met een B of beter. Deze voorwaarde cursussen tellen niet mee voor de 36-krediet graad eis.
 7. MBA 690 moet worden aangevuld met een graad van "B" of beter.

MBA-programma Opties

Het college van Saint Rose biedt drie scheduling opties:

 • Full-time MBA
 • One-Year MBA

Full-Time Option

Hoewel een student kan duren tot vijf cursussen in elk semester, moet de student een minimum van drie studielast te handhaven (9 credits per semester) in elk semester ingeschreven om in aanmerking te komen voor de Graduate Stage behouden.

De One-Year MBA

De One-Year MBA is ontworpen in een academisch jaar full-time studie worden afgerond en combineert carrièremogelijkheden met een intensieve cursus werk. Studenten vullen typisch een stage in het kader van dit programma optie.

 • De One-Year MBA begint in de late zomer, en studenten completeren het sluitstuk cursus (MBA 690) en de stage begin van het volgende juli. De mate datum dat augustus zijn.
 • Cursussen kunnen worden aangeboden tijdens de dag of avond.
 • Graduate Stage: De One-Year-programma omvat de mogelijkheid voor een competitieve 3-krediet stage ontworpen om klassikale leren met concrete business issues en situaties te integreren en studenten met belangrijke professionele ervaring.

General Admission informatie

In aanmerking te komen voor toelating tot het college van Saint Rose graduate programma's is meestal gebaseerd op de volgende eisen voldoen:

 • Indiening van een volledig ingevuld aanvraagformulier en een verklaring van het doel van ongeveer 300 woorden waarin de aanvrager doelstellingen voor graduate studie.
 • Het bewijs van het bezit van een baccalaureaat van een geaccrediteerde instelling door de indiening van de officiële transcripties van alle undergraduate en graduate instellingen bijgewoond
 • Academische en professionele kwalificaties voor graduate studie, zoals blijkt uit twee brieven van aanbeveling.
 • Een gemiddeld eindcijfer van 3,0 (op een schaal van 4,0), in het algemeen en in de undergraduate grote.
 • Andere toelatingscriteria die door academische programma's, zoals het indienen van cv's, het schrijven van monsters, portefeuilles, testscores, en deelname aan interviews en opnames workshops.

De MBA Application Process

Kandidaten worden beoordeeld op hun potentieel voor succes in graduate studies. Dit wordt voornamelijk bepaald door de voorafgaande academische prestaties (GPA) aan alle hogescholen bijgewoond. Als een aanvrager is afgestudeerd met een undergraduate GPA van 3,0 of hoger, is het indienen van een GMAT (Graduate Management Admission Test) score niet vereist. Daarnaast is de GMAT eis afgeweken voor kandidaten die houder zijn graduate graden. Aanvragers met een totale undergraduate GPA van 3,0 of hoger niet nodig om een ​​GMAT-score te dienen. Echter, als de undergraduate GPA lager is dan een 3,0, een GMAT-score moet worden voor de aanvraag ingediend moet worden beschouwd.

Hoewel de evaluatie van deze objectieve criteria is een belangrijk aspect van het toelatingsproces, het is even belangrijk voor een aanvrager een aanvraag pakket zorgvuldig en zorgvuldig voor te bereiden als alle relevante factoren worden beschouwd in de toelating beslissing.

De aanvrager is verantwoordelijk voor het samenstellen en indienen van de volgende elementen van de toepassing pakket om de Graduate en voortgezet onderwijs Admissions kantoor aan de Universiteit van Saint Rose:

 • Een ingevuld aanvraagformulier met de benodigde kosten van de aanvraag;
 • Officiële verzegeld transcripties van alle scholen bezocht;
 • Indien nodig moeten origineel GMAT resultaten rechtstreeks naar Graduate Admissions bij The College of Saint Rose (code: 2091);
 • Twee verzegelde academische en / of professionele aanbevelingen;
 • Persoonlijk essay; en
 • Een actuele CV.
 • Demonstratie van Kennis van het Engels: Stuur ons uw TOEFL, IELTS of PTE scores. Het testen eis af voor aanvragers die eerder hebben verdiend een bachelor of master's degree in de Verenigde Staten. Het college van Saint Rose biedt het Engels als Tweede Taal (ESL) studies en biedt voorwaardelijke aanvaardingen aan degenen die voldoen aan alle andere toelatingseisen. Voorwaardelijk toegelaten studenten moeten Engels taalvaardigheid te tonen voordat u zich inschrijft in hun cursussen.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd