Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

Fort Hays heeft meer dan 100 jaar business classes aangeboden. In 1977 lanceerde we een traditionele Master of Business Administration (MBA) programma . We begonnen het programma volledig online in 2007 te aanbieden. Sinds 2009 heeft GetEducated.com de online MBA een "Best Buy" voor Regionaal geaccrediteerde graden genoemd .

De online MBA werd in de topklasse nationaal ingedeeld voor hoogwaardig onderwijs in de US News & World Report rankings die in januari 2012 werden gepubliceerd. Het FHSU MBA programma is een kwalitatief hoogwaardig programma met een kern curriculum dat de belangrijkste zaken van de onderneming ondersteunt. Daarnaast bieden we verschillende carrière-relevante concentraties waarmee studenten hun kennis op een specifiek inhoudsgebied kunnen verdiepen.

Een focus van het MBA-programma is om zakelijke leiders te produceren die echt 'Forward Thinking' zijn. Wereldklaar. "We zullen studenten uitdagen om meer kritisch en diepgaand over coursework te denken en in teams te werken om werkelijke zakelijke problemen op te lossen.


MBA Cursussen

De MBA-graad bestaat uit 34 credituren, of 12 lessen, op gebieden zoals marketing, management, economie en financiën.

Als u een afgestudeerde opleiding aan een andere geaccrediteerde hogeschool of universiteit heeft gevolgd, kunnen zij tellen naar de MBA-graad , onder voorbehoud van goedkeuring door het MBA-comité . Normaal gesproken worden niet meer dan zes tot negen credituren in rekening gebracht voor overschrijvingskrediet.

Als u geen bacheloropleiding heeft, moet u nog vier basiscursussen aanvragen (momenteel alleen online aangeboden) om u voor te bereiden op het MBA-programma . Studenten die substituties willen of vrijstellen van de basiscursussen dienen hun verzoeken door de Graduate Coördinator aan de MBA-commissie voor evaluatie en goedkeuring in te dienen.


Verdien je MBA op campus

Op zoek naar een carrière voor een midden- of senior management? Verdien een Master of Business Administration degree bij FHSU zonder dat je je werkleven aanzienlijk onderbreekt. In zo weinig als vier semesters voor fulltime studenten, kunt u op weg naar grotere verantwoordelijkheid, betere beloning of een nieuwe carriere.

 • Ontworpen voor werkende professionals die een bedrijfsgraad hebben of niet hebben, combineert de MBA de basis MBA cursussen met uw keuze van concentraties.
 • Onze MBA-programma ontwikkelt vaardigheden in de functionele bedrijfsgebieden en leert u hoe u ze kunt toepassen om organisatorische doelen te bereiken in een globale omgeving.
 • Leer in klaslokalen met ervaren bedrijfsprofessoren. Of, voor maximale flexibiliteit, neem dezelfde cursussen, onderwezen door dezelfde faculteit, online.
 • Het afgestudeerde business programma bestaat uit 34 credituren met een extra 12 uur (vier basiscursussen) voor studenten die geen bacheloropleiding hebben.
 • Beide basis- en core MBA-cursussen worden het hele jaar door aangeboden. Bekijk de toelatings- en registratiegegevens. Bekijk ook onze collegegeld.Verdien je MBA online

Verdien je diploma zonder je carrière aanzienlijk te onderbreken. We weten immers dat je een professionele werknemer bent. We weten dat u de flexibiliteit nodig hebt om te studeren wanneer - en waar - het het meest geschikt is voor u.

In ons strenge MBA-programma wordt traditioneel klaslokaal gecombineerd met de nieuwste technologie. Wij leveren streaming video's waar u ook bent. Online discussieborden helpen u in contact te blijven met uw collega-klasgenoten en uw instructeurs.

FHSU's MBA ontwikkelt vaardigheden in de functionele bedrijfsgebieden en leert u hoe u ze kunt toepassen om organisatorische doelen te bereiken in een wereldwijde omgeving.

Voor professionele professionals die zelfbewust en onafhankelijk zijn, gebruiken wij de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat uw opleiding past bij uw behoeften. We zijn toegewijd om u de hoogste kwaliteit van middelen en antwoorden te geven wanneer u contact met ons op moet nemen.

Toelatingseisen

Een aanvaardbare GMAT of een andere afstudeerplanningstest (GRE, LSAT, enz.) Score voorafgaand aan inschrijving, 2 brieven van aanbeveling, een persoonlijke verklaring met redenen om een ​​Master of Business Administration degree te zoeken, inclusief professionele en / of carriere doelen en relevante werkzaamheden in het verleden. Ervaring, en een actueel CV.


Toepassing

MBA-aanvragen worden door het hele jaar door geaccepteerd en de toelagen worden voortdurend gemaakt. Alle materialen dienen minimaal 60 dagen vóór de eerste inschrijving van de student te worden ontvangen. De FHSU Graduate School en MBA Committee zullen alleen volledige applicatie pakketten bekijken, die het volgende moeten bevatten:

 • Een betaalde afgestudeerde aanvraag
 • Huidige CV
 • Officiële transcripties van alle vooropleidingen en afstudeeropleidingen (in het Engels)
 • Officiële scores van de Graduate Management Toelatings Test (GMAT) of een andere afstudeeropdracht test (bijvoorbeeld GRE)
 • Twee (2) brieven van aanbeveling
 • Persoonlijke verklaring van de student met redenen om een ​​Master of Business Administration degree te zoeken, met inbegrip van professionele en / of carriere doelen en relevante ervaringen in het verleden
 • Andere eisen zoals gespecificeerd door de Fort Hays State University Graduate School
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associa ... Lees meer

FHSU is the leading forward-thinking, entrepreneurial university of the Midwest. We have an enrollment of more than 13,000 students and offer hundreds of certificate and degree programs at the associate's, bachelor's and master's levels through 28 academic departments. Lees Minder
Wichita , VS Online + 1 Meer Minder