Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Vergroot je kans met de Master of Business Administration (MBA)
Bereid je voor voorschotten in je carrière bij de Master of Business Administration (MBA) van de Grand Canyon University, aangeboden door de Colangelo College of Business. Met een curriculum ingebed in leiderschapsontwikkeling, organisatorische groei en bedrijfsvoering, is dit online MBA-programma op aanvraag perfect voor toekomstige leidinggevenden en bedrijfsleiders. Foster uw ondernemersgeest en uitgegroeid tot een kritische denker en beslisser geworteld in het christelijke wereldbeeld.

Dit Master of Business Administration programma omvat een verscheidenheid aan cursussen die relevant zijn voor hedendaagse bedrijfsvoering. Onderzoek boekhouding en financiën onderwerpen uit de basisprincipes tot innovatieve concepten, met inbegrip van prognoses en fondsenwerving in de kapitaalmarkten. In kleine, academisch stimulerende leeromgevingen, bespreken formulering en uitvoering van strategieën binnen organisaties en duurzaamheid in de mondiale markt. Onderzoek departementale functies van een leidinggevende houding en gedrag te bespreken en technieken die van invloed operaties en omarmen diversiteit.

degree Outcomes

Leer Business Leadership
In de online masteropleiding Master of Business Administration krijgt u een beter begrip van zaken, administratie en effectief leiderschap. Geef je mening over de onderdelen die zakelijk succes te rijden en de kapitein van het proces om een ​​productieve organisatiecultuur te creëren. Cursussen en kritisch denken helpen bij het ontwikkelen van de kennis voor transformationeel leiderschap in het bedrijfsleven de praktijk.

Wat je leert

Studie van een uitgebreid MBA-curriculum
De online MBA versnelt uw leer door middel van meerdere vakken en doelen:

  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Het beheer van de marketing functie en de markt milieu-analyse
  • Marketing planning, strategie en controle
  • Micro-economische en macro-economische concepten om de hedendaagse zakelijke relevant
  • Kwantitatieve tools en technieken gebruikt om zakelijke functies en applicaties te modelleren
  • Kernbegrippen van leiderschap
  • Overzicht van hoe de wetenschap van het gedrag in organisaties draagt ​​bij aan effectieve leiders en managers

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met geavanceerde leiderschapskennis
De MBA is een zeer gewild opleiding programma. Het biedt u de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en krijgen zelfvertrouwen op te treden als een uitvoerende, ondernemer, directeur, manager en business leader. Typische carrière met een master in business administration onder chief executive officer, vice-president van de operaties, bestuurder of leider in alle soorten van het bedrijfsleven en dienstverlenende organisaties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet