Master of Business Administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

Ons programma is internationaal erkend voor het hebben verdiend accreditatie van AACSB International (de Vereniging voor de Bevordering van de Collegiale Schools of Business). Wij benadrukken academische uitmuntendheid en het streven naar continue verbetering.

In de Lasallian traditie, ons programma combineert academische theorie met de praktische ervaringen van onze diverse, zeer gemotiveerde studenten en uitstekende faculteit. De klassen zijn klein, zodat u kunt krijgen om je klasgenoten en docenten goed kennen en leren in een dynamische sfeer.

Dit MBA programma wordt aangeboden aan de Basel Kamer van Koophandel. Elke student neemt 45 studiepunten in het weekend formaat te beginnen in januari of mei. Het programma wordt in 15 maanden voltooid en is beperkt tot 20 tot 25 studenten. Studenten zal reizen naar de Verenigde Staten voor een week tijdens het programma.


Toelatingsvoorwaarden

De toelatingscommissie van het MBA-programma is betrokken bij elke aanvrager belangstelling, aanleg, en de mogelijkheden voor prestatie in graduate business studies. De structuur van het programma leent zich voor die studenten met of zonder een undergraduate degree in business administration.


Application Deadlines


Hoewel er geen formele aanvraag deadlines, raden we dat alle documenten aan ons twee maanden voorafgaand aan de start van het programma worden ingediend. De groepsgrootte is beperkt en zodra de stoelen gevuld zijn, zullen alle aanvragen worden uitgesteld tot het volgende jaar.


Selectiecriteria

Omdat de achtergrond en het profiel van elke kandidaat is uniek, doet de toelatingscommissie specifieke kwantitatieve minimale eisen voor toelating niet vast te stellen; echter, is het zich houden aan de door de Vereniging voor de Bevordering van de Collegiale Schools of Business (AACSB) accreditatie normen.

La Salle University niet discrimineert elke aanvrager op grond van ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, nationaliteit, handicap, seksuele geaardheid, veteranenstatus, of burgerlijke staat. Toelating is uitsluitend gebaseerd op een aanvrager kwalificaties.

De Toelatingsvoorwaarden

• Mate Hoger Onderwijs - University Degree of Zwitsers / Duits / Oostenrijkse federaal diploma of gelijkwaardig

• Werkervaring Eisen - minimaal drie jaar werkervaring met een aantal bestuurlijke verantwoordelijkheden

• Engels Proficiency De Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) kan in bepaalde gevallen waarin Engels taalvaardigheid niet kunnen worden beoordeeld worden verlangd

• Interview (in persoon)


Afzien van GMAT Requirement

Kandidaten met aanzienlijke werkervaring of het bezit van een geavanceerde graad in het hoger onderwijs worden afgeweken van de GMAT eis voor toelating.

Collegegeld

Collegegeld voor het programma: $ 42.000

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Salle University’s dedication to innovation, accessibility, and outstanding academic quality within the context of the College of Professional and Continuing Studies strives constantly to maintain ... Lees meer

La Salle University’s dedication to innovation, accessibility, and outstanding academic quality within the context of the College of Professional and Continuing Studies strives constantly to maintain its reputation as one of the region's best institutions for educating adults. The College of Professional and Continuing Studies' leadership, instructors, and staff are committed to ensuring that all participants receive the very best opportunities in lifelong learning. Lees Minder
Philadelphia , Bazel + 1 Meer Minder