Lees de Officiële Beschrijving

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden die zijn de algemene beheer van het onderwijs op zoek naar de graduate niveau op een part-time basis en tegelijkertijd hun professionele leidinggevende loopbaan full-time. Executive stijl aflevering van het programma zorgt voor een effectieve en efficiënte dekking van de inhoud van de cursus in een mum van tijd. Studenten het invullen van alle beschikbare cursussen aangeboden elke term kan het programma meestal volledig in drie jaar.

Op de Labovitz School of Business and Economics, een MBA betekent tot drie jaar natuurlijk werken in aanvulling op uw carrière. Het betekent een diepgaande analyse van de business theorieën en een vermogen om die theorieën van toepassing op zakelijke praktijk. Het betekent ook dat wanneer u onze MBA hebben na je naam, je het voordeel hebt.

Te worden toegelaten tot het MBA-programma, moeten de aanvragers aantonen dat zij:

 • Behaalde een bachelor diploma van een regionaal of nationaal erkende hogeschool of universiteit
 • Bevredigende scores op de Graduate Management Admission Test (GMAT Het is afgezien voor studenten die zijn geslaagd voor het examen of CPA behaalde een graduaat van een regionaal of nationaal erkende hogeschool of universiteit)
 • Hebben gemaakt bevredigende vooruitgang bij het invullen van de benodigde fundering / voorwaarde cursuswerk. Studenten met een uitzonderlijke academische records van toepassing kunnen zijn voor de vroege toelating voorafgaand aan de voltooiing van deze cursussen.

Wij bouwen op het fundament van kennis van zaken die u al hebt:

 • in finance en operations
 • in marketing en management
 • in menselijke hulpbronnen

en in een verscheidenheid van andere gebieden. Onze studenten komen uit de professionele wereld, en dus hebben we van hen verwachten een bepaalde mate van ervaring, ze moeten een solide basis van business know-how en academisch anders worden opgesteld. Het is vanuit deze stichting die kunnen we meer waardevolle medewerkers en meer vertrouwen, bekwame leiders.

De LSBE MBA is een competitieve, uitdagende en lonende programma biedt u:

 • Doctoral Faculteit
  Onze ervaren faculteit zijn actieve onderzoekers in een verscheidenheid aan wetenschappelijke disciplines. Deze mensen zijn het anker van ons programma en, zoveel als ze zal je leiden, ze zal u inspireren om te leiden.
 • Flexibiliteit voor werkende professionals
  Onze MBA is een part-time programma aangeboden in Duluth en Rochester, Minnesota, daadwerkelijk ten dienste van de hele staat. Cursussen zijn beschikbaar in de avonduren en in het weekend, zodat u uw MBA compleet met een minimum van verstoring van je carrière. Het programma kan ook worden bereikt op een full-time basis, op voorwaarde dat ten minste twee cursussen worden elk semester afgerond.
 • Uitgebreide Curriculum
  Wij bieden uitdagende kern en keuzevakken in alle belangrijke gebieden van de bedrijfs-die elk bouwt en breidt op een solide fundament van kennis van zaken.
 • Internationale erkenning
  De Labovitz MBA is verleend door de Universiteit van Minnesota Graduate School, een zeer gerespecteerde universiteit-zo je diploma zal worden erkend over de hele wereld.
 • Academische discipline
  Onze studenten hebben zowel academisch als professioneel excelleerde, ze zijn erin geslaagd in een verscheidenheid van posities en diverse industrieën. Onze interactieve lessen zorgen ervoor dat u van hen leren, niet alleen van je hoogleraren.
 • AACSB International Accreditation
  Onze Masters in Business Administration is een van de slechts drie in de Staat en twee binnen de Universiteit van Minnesota-systeem te hebben bereikt en onderhouden van de hard-verdiende erkenning van de vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business International.

Deze accreditatie betekent een grondige evaluatie proces en de lopende evaluaties van de faculteit kwalificaties, curriculum, continue verbetering processen, de praktijk van assessment, en student en faculteit middelen. Alleen de bovenste derde van de business schools in de natie in staat zijn om dit te bereiken MBA accreditatie, je die garandeert voldoet aan de hoogste criteria die zijn vastgesteld door de directie onderwijs gemeenschap.Toelatingseisen


aanvragers moeten een minimum van 16 studiepunten of het equivalent van stichting of voorwaarde werkzaamheden op aanverwante gebieden in aanvulling op de 32 programma credits.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019