Read the Official Description

e

Master of Business Administration

De Master of Business Administration Curriculum bestaat uit drie niveaus van cursussen: Foundation, Core, en keuzevakken. Het totale bedrag van cursussen nodig van de MBA-student varieert 30-48 uur van het academisch krediet afhankelijk van de hoeveelheid van de stichting cursussen die kunnen worden afgeweken met voorafgaande academische krediet.

De MBA-programma kan in 12 maanden worden aangevuld met een full-time student, die alle van de stichting cursussen afgezien heeft. Voor de full-time student zonder eerdere academische krediet in het bedrijfsleven, kan het programma in 20 maanden worden afgerond. Voor de part-time student, de tijd om het programma te voltooien is afhankelijk van het aantal cursussen genomen elk semester.

Alle MBA-opleidingen worden aangeboden in de nacht waardoor de werkende professional aan de Millsaps MBA-programma bij te wonen. In feite is de werkende professional aangemoedigd om de Millsaps MBA-programma bij te wonen.

Fundering

De Millsaps MBA-curriculum omvat 15 uren van vereiste werk natuurlijk. De voorwaarde cursussen worden vermeld op de volgende pagina. Het vereiste werk natuurlijk bereidt de student voor geavanceerde studie. Voltooiing of opheffing van de vereiste werk is een voorwaarde voor geavanceerde studie. Een stichting ourse wordt afgeweken voor een MBA kandidaat die undergraduate natuurlijk het werk is voltooid in dat fundament onderwerp met een graad van ten minste B-. Een stichting cursus wordt ook afgezien voor een MBA candidatewho propedeuse werk is voltooid op het graduate niveau met een graad van C of beter op een AACSB erkende school, op voorwaarde dat de student niet meer dan drie C's in het business programma voor. Professionele aanduidingen, zoals de CPA en CFA, kunnen ook worden aanvaard om af te zien van de overeenkomstige basiscursussen, met inbegrip van statistieken met regressie.

Afgestudeerde krediet wordt niet verleend voor-portfolio op basis van ervaringsleren, die voorafgaand aan het toelatingsexamen in de graduate programma's optreedt.

Studenten zijn verplicht met succes te hebben afgerond de gestelde voorwaarden voor een cursus voor het begin van die cursus. Bijvoorbeeld, moet de boekhouding worden afgerond alvorens financiën. Vaardigheid in de computer software voor tekstverwerking, verspreid-sheets en presentaties wordt aangenomen.

Studenten met aanzienlijke werkervaring, normaliter ten minste 3 jaar, kan voldoen propedeuse eisen door het succesvol afronden van online cursussen via de Else School of Management. Deze optie moet worden goedgekeurd op een case-by-case basis door de MBA-raad.

Onder deze optie, zullen de studenten deelnemen aan deze cursussen (zie tabel 1 en 2), en neem een ​​bekwaamheidsexamen proctored op de campus Millsaps College. Een passerende graad van 70% op de bijbehorende examen is vereist om de fundering eis te voldoen. Studenten zijn niet verplicht om alle basiscursussen te nemen aan een online-formaat.

Kern

De MBA kerncurriculum bestaat uit 18 uur van het academisch krediet. Alle MBA-studenten moeten minstens één drie-uur durende cursus te nemen aan elk van de vijf kerngebieden:

  • Principieel Leiderschap
  • Financiële prestatie
  • Data-analyse voor besluitvorming
  • Navigeren in een complexe wereld
  • Competitive Strategy

Studenten moeten ook complete Busi 606, Perspectives on Business, een lezingen natuurlijk de moeite waard 1,5 credit uur en Busi 607, Business Communications, een tweedaags seminar, dat is ook de moeite waard 1,5 credit uur.

Keuzevakken

De MBA-student moet minstens 12 academische credit-uren in keuzevakken te verdienen. Deze cursussen (waarvan de meeste zijn drie academische credit-uren) kan de student zijn of haar studie richten zich in een bepaald gebied van belang. Of een student kan ervoor kiezen om keuzevakken te nemen in een verscheidenheid van discipline gebieden.

International Study

Het Millsaps MBA-programma heeft een lange-gevestigde internationale studie component. De Europese studie programma is een 3-week of 6-week zomer studie uitgevoerd in dergelijke zakelijke en culturele centra als Londen, Parijs, München en Florence. Tijdens het semester pauze, na Kerstmis en voor de Lente semester begint, de MBA-student heeft een prachtige gelegenheid om te studeren in Mexico bij de Millsaps College mini-campus in de Yucatan.

Stages

Stages worden gestimuleerd en gefaciliteerd door de faculteit van de Else School of Management. Stages zijn een samenwerkingsverband met de student, één of meer Else School professoren, en de student veld supervisor. Samen deze groep moet het eens over voorwaarden van de stage, zoals gespecificeerd in de officiële stage registratie documenten die door het kantoor van de registrar. Activiteiten van de stagiair moet legitieme academische onderzoek omvatten en de student moet vatbaar zijn voor evaluatie op die basis zijn. Else School stages moet de student om te werken in een zinvolle hoedanigheid ten minste 10 - 12 uur per week voor de 14-week semester tot drie uur graduate krediet.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019