Lees de Officiële Beschrijving

Het MBA-programma op het College of Management and Business van de National-Louis University biedt een uiteenlopende reeks cursussen aan die de ervaren beoefenaar presenteren met de financiële / boekhoudkundige / economische vaardigheden, evenals de praktische mensen / leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om te slagen in het steeds complexere van vandaag organisatorische instellingen. Deze cursussen zijn gericht op praktische problemen, in plaats van theoretische, zodat studenten hun nieuwe kennis en vaardigheden in hun werkinstellingen bijna onmiddellijk kunnen toepassen. Verder worden de cursussen sequenced om continuïteit te bieden en zullen algemene thema's en draden bevatten. Deze thema's en threads zullen communicatieproblemen, kwesties van diversiteit, wet en ethiek, evenals strategisch denken en leiderschapsvaardigheden omvatten. Dit programma is bedoeld om volwassenen te bedienen die werken in complexe organisaties, zowel publiek als privé, niet-winstbejag en winstbejag, en om hen te helpen effectiever te werken met superieuren, collega's en ondergeschikten bij het identificeren, verduidelijken en oplossen van organisatorische doelen en problemen.

Dit MBA programma wordt aangeboden op geselecteerde locaties, geschikt voor werkende volwassenen die elkaar ontmoeten in cohortgroepen die samen blijven voor het gehele programma.

Ons MBA programma wordt aangeboden in drie innovatieve formaten : in-class (Web enhanced), online en hybride. Studenten vorderen door middel van het programma met een cohort van 15 tot 20 verschillende studenten die spiegelen op teams die u op het baan kunt ontmoeten. Cursussen ontmoeten elkaar slechts één keer per week in het in-klas formaat, waarbij face-to-face coursework wordt ondersteund door deelname aan een web-based classroom site die altijd en overal toegankelijk is. Instructie in het online formaat wordt uitgevoerd via ons op internet gebaseerde leerplatform. Online cursussen zijn veel als klaslokalen, met specifieke doelstellingen die verband houden met specifieke cursusinhoud. Cutting edge tools zoals streaming media en strategische management simulaties zullen uw leer verbeteren. Ons hybride formaat biedt innovatieve combinaties van onze in-class en online formaten.


MBA Studenten kunnen kiezen uit drie concentraties:

Algemene Management Concentratie, Financiering Concentratie,
en marketingconcentratie

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
21 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019