Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

Een programma leidt tot de Master of Business Administration (MBA), met speciale nadruk op informatie-technologie en het internationale bedrijfsleven wordt aangeboden door de School of Business Administration. Het is ontworpen om studenten voor managementfuncties onderwijzen in private, publieke of not-for-profit sectoren van de economie.


MBA Keuzevakken

Alle MBA-studenten zijn verplicht om een ​​minimum van 15 studiepunten keuzevakken te voltooien. Van deze, moet men natuurlijk een informatie-technologie keuzevak, en men moet een internationale verkiezing. De overige negen studiepunten kan worden getrokken uit de MBA te openen of bepaalde keuzevakken aangeboden door de School of Business Administration of uit een erkend cursussen worden aangeboden door andere eenheden van de universiteit. Alle MBA keuzevakken zijn genummerd op de 600 niveaus, met uitzondering van de keuzevakken aangeboden als onderdeel van de Master Accounting Program.

MBA Concentraties
Als een MBA-student wil een meer gestructureerd geheel van keuzevakken, kunnen zij een van de MBA-concentraties hieronder opgesomd. Een enkele klasse kan niet tellen in de richting van meer dan een concentratie. Concentratie in aanmerking te komen zal variëren afhankelijk van het programma van de student eisen.

- Boekhouding Concentratie
- Bedrijfseconomie Concentratie
- Ondernemerschap Concentratie
- Concentratie van Financiën
- Financiële Informatie Systemen
- Human Resources Management Concentratie
- Management Informatie Systemen Concentratie
- Marketing Concentratie
- Productie / Operations Management Concentratie
- International Business Concentratie

Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local ... Lees meer

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local and world communities. Lees Minder