Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In Boston, Massachusetts, biedt Simmons School of Management het enige AACSB-geaccrediteerde MBA-programma dat uitsluitend is ontworpen voor vrouwen, een top-gerangschikt, nationaal erkend ondernemerschapsprogramma, programma's voor het ontwikkelen van leiderschap die zijn ontworpen om vrouwen te bevorderen in business-, bachelor- en gecombineerde diploma's, een leiderschapskonferentie van wereldklasse van vrouwen in de wereld, op het gebied van onderzoek en gedachtegang over kwesties in verband met vrouwen, leiderschap en management.

Programma-opties

De Simmons MBA is ontworpen om de drukke levens en diverse situaties van vrouwen te passen. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan full-time en part-time programma opties. Ongeacht het pad dat u kiest, ontvangt u hetzelfde hoog niveau van onderwijs, geleerd uit hetzelfde curriculum, door hetzelfde uitzonderlijke team van de faculteit. Om extra flexibiliteit voor studenten te bieden, bieden wij ook gecomprimeerde cursussen, hybride cursussen en podcasts, naast regelmatige cursussen.

Leerplan

Een strikt curriculum dat uw vaardigheden bouwt. Simmons's geïntegreerde MBA-curriculum is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat vaardigheden cumulatief worden gebouwd en door het gehele programma worden versterkt. Het MBA programma opent met een week van facultatieve vaardigheden bouw workshops en algemene oriëntatie sessies voor alle studenten. In de eerste week van de lessen nemen de studenten Foundations of Business, een week cursus die studenten voorstelt naar de curriculumstructuur en -concepten en ook voor elkaar. Business Foundations Een week inleidende cursus - een overtuiging aan de Simmons MBA-Foundations of Business Course geeft een helikopterweergave van een algemene managementfunctie en introduceert de verschillende analytische perspectieven die ons programma omvat. Fundamentele Cursussen De studenten ontwikkelen de vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​effectieve manager te zijn, met inbegrip van analytische vaardigheden zoals strategisch denken, boekhouding, economie en kwantitatieve analyse en gedragsvaardigheden zoals communicatie- en leiderschapsstrategieën. Geavanceerde cursussen De studenten zijn gespecialiseerd in de disciplinaire instrumenten en kennis die nodig zijn om strategisch te leiden en te beheren. Stages Typisch gedaan tijdens de zomer, Stages worden sterk aanbevolen (hoewel niet vereist). Zij stellen studenten in staat om geleerde vaardigheden aan te passen, terwijl ze specifieke kennis van de industrie krijgen. Integratieve Cursussen Deze "capstone" cursussen trainen de leerlingen om tools en kennis uit verschillende disciplines aan te trekken om strategische problemen, problemen en kansen aan te pakken. Concentraties en Keuzevakken Studenten aanpassen hun diploma door te kiezen uit een van onze 7 aangewezen concentraties of door hun eigen vakgebied te ontwerpen door te kiezen uit onze lijst met geavanceerde keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the ... Lees meer

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the leading center for innovative teaching, research, and discourse on women, leadership and management. Lees Minder