Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration

Gelegen in het centrum van Richmond, Virginia, een stad doorlopend gerangschikt als een van de beste plekken voor zaken en carrières, biedt het Virginia Commonwealth University MBA-programma een winnende combinatie van business theorie, praktische applicatie en een waardevol netwerk van carriere contacten.


In een recent onderzoek door Bloomberg Businessweek zei een student: "De belangrijkste sterke punten van het programma zijn het uitdagende kerncursus, zijn kleiner klaslokaalgroottes voor een meer gepersonaliseerde leerervaring, het opnemen van succesvolle managers in Richmond-gebied in de klasbesprekingen en het uitgebreide alumni netwerk dat erg actief is in het gebied. "


Studenten geven de VCU MBA hoge cijfers voor het curriculum (A +), het kaliber van klasgenoten (A +) en de opleidingskwalificatie (A).


Tijdens het bestuderen van de onderling verbonden functionele gebieden van bedrijven en het onderzoeken van casestudies, ontwikkelt u vaardigheden om zakelijke problemen op te lossen, beslissingen te nemen, effectief te communiceren en in teams te werken. Deze integratie van theorie en praktijk is essentieel om je unieke leiderschapstijl te definiëren en zal je helpen je professionele netwerk op te bouwen.


Kies een algemene opleiding of specialiseer in een of meer van de volgende concentraties:

  • Business Analytics
  • Corporate finance
  • Ondernemerschap en innovatie
  • global business
  • Menselijk vermogen
  • Information Resources management
  • Investeringen
  • Vastgoed
  • supply chain management
  • Health Care Management * De Health Care Management Concentration is een zomerprogramma dat wordt beheerd via het Executive MBA Office. Traditionele VCU MBA studenten komen in aanmerking. *

Studenten kunnen volledige of deeltijd inschrijven . Klassen worden meestal één avond per week aangeboden (maandag tot en met donderdag) van 7 tot 21:40 uur. Een beperkt aantal lessen worden twee avonden per week aangeboden van 5:30 tot 18:45 uur.

De graad moet binnen zes jaar na de toelating tot het programma worden afgerond; De typische student vervult echter de graad in een en een half tot drie jaar.

Studentenprofiel - Toegestane aanvragers hebben gemiddeld 4 jaar professionele werkervaring op allerlei gebieden, zoals techniek, wetenschappen en humaniora en zaken. Toegestane aanvragers hebben een gemiddelde GPA van 3,3 en een gemiddelde GMAT score van 565.

Leerplan


Het VCU MBA-curriculum bevat 19 cursussen, of 57 kredieturen, en is onderverdeeld in drie categorieën: basiscursussen, geavanceerde opleidingskursussen en keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Virginia Commonwealth University School of Business Gelegen op Main Street in Richmond, VA, de Virginia Commonwealth University School of Business levert zakelijke leiders klaar voor de echte wereld. ... Lees meer

Virginia Commonwealth University School of Business Gelegen op Main Street in Richmond, VA, de Virginia Commonwealth University School of Business levert zakelijke leiders klaar voor de echte wereld. De VCU School of Business staat in de top vijf procent van de business schools over de hele wereld vanwege de AACSB International geaccrediteerde-status. Onze toegewijde faculteit en toplocatie in een van de beste universiteiten in het land ervoor zorgen dat studenten de steun die ze nodig hebben om de aspecten van het bedrijfsleven ze het meest interessant na te streven. De school is een hechte gemeenschap binnen een grote stedelijke universiteit. Maak een wandeling rond Snead Hall, onze state-of-the-art gebouw, en je zal de studenten studeren samen in de fauteuils van het atrium te vinden, samen te werken op de groep projecten in onze veertien breakout kamers en de da Vinci Center, ontmoeting met faculteit het café, en het verzamelen van de studentenorganisatie vergaderzaal. Mogelijkheden om praktische werkervaring op te doen in overvloed dankzij de school veel verbindingen met de lokale en regionale bedrijfsleven. Studenten op zowel de undergraduate en graduate niveau communiceren met leidinggevenden door middel van cursussen, stages, en de industrie gelieerde studentenorganisaties. Onze Career Services centrum brengt studenten en werkgevers samen door carrière beurzen, netwerkbijeenkomsten, on-site interviews en andere carrière-bouwactiviteiten. Na het afstuderen, worden de studenten verwelkomd in de VCU Zaken Alumni Society, een sterk en trots netwerk van meer dan 25.000 alumni. Wij hopen dat u de tijd nemen om meer over de bachelors, masters, post-baccalaureaat certificaat en doctoraten we bieden leren - en dat zie je de kansen voor u klaar in het samenwerkingsverband, ervaringsleren omgeving binnen de school hoofdkwartier Snead Hall. Ben je klaar? Lees Minder