Master of Business Administration

Webster University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

Webster University in Geneva

De 1-jaar MBA-programma geeft studenten de mogelijkheid om een ​​doctoraat op MBA te verdienen in een jaar. Deze versnelde optie biedt grote kansen om een ​​wereldwijd netwerk op te bouwen en krijgen internationaal perspectief.

Het is het perfecte programma voor werkende professionals en pas afgestudeerden die willen hun geloofsbrieven upgraden, het verwerven van leiderschapsvaardigheden en uitgegroeid tot strategische spelers in de wereld van het bedrijfsleven.

ACBSP

Kennis vergaren en ervaring

Studenten verdiepen in actuele kwesties relevant in de hedendaagse zakelijke wereld. Cursussen integreren applicaties en theorieën uit verschillende disciplines, waaronder: boekhouding, economie, financiën, marketing, productie-activiteiten en strategisch management.

Bouw je carrière

In aanvulling op het verkrijgen industrie inzichten, zullen de studenten een wereldwijd netwerk te ontwikkelen door een verbinding met cohorten over de hele wereld door middel van groepen projecten en opdrachten. Individuele carrière management ondersteuning helpt studenten voor te bereiden op nieuwe werkgelegenheid in de gehele programmaperiode en daarna afstuderen.

Netwerken Experience

Studenten zullen een waardevol netwerk op te bouwen door de relaties die zij zullen smeden met hun cohort, docenten en andere studenten over de hele wereld. De deelnemers zullen hun perspectief uitbreiden met wereldwijde exposure en kansen voor internationale reizen binnen de Webster University netwerk van campussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
40,000 CHF
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan