Read the Official Description

Het Amsterdam MBA-programma is bedoeld voor ambitieuze professionals en afgestudeerden die een carrière in de internationale zakenwereld nastreven. De Amsterdamse MBA-studenten zijn intelligent, gedurfd, gemotiveerd en hardwerkend. Ze brengen rijke ervaringen uit het dagelijkse professionele leven met het programma, wat een unieke kans biedt om te delen en te leren. Hun toewijding en drive in het klaslokaal zorgden ervoor dat ze zelfverzekerde, inspirerende en gepassioneerde leiders van de toekomst werden.

De Amsterdam MBA is gevestigd in het hart van Amsterdam, een levendige en multiculturele Europese hub, die een combinatie is van een jarenlange zakelijke traditie met ondernemersgeest.

  • Het programma is een netwerkgerichte MBA in een multidisciplinaire en internationale omgeving met nauwe banden met het Amsterdamse bedrijfsleven en internationale partners
  • Het is een teamgericht MBA-programma met kleine en interactieve lessen, geleid door inspirerende instructeurs met diepgaande sectorervaring en een academische reputatie van wereldklasse
  • Tenslotte, als een op maat gemaakt MBA-programma, met persoonlijke ontwikkelingsplannen, wordt een uitgebreid aanbod aan keuzevakken en trainingen op maat van individuele loopbaanambities aangeboden

Het is onze ambitie om leiders in het bedrijfsleven en de maatschappij te ontwikkelen met een onafhankelijke geest, ondernemersgeest en een wereldwijde mindset.

leerplan

Het curriculum van de Amsterdam MBA bestaat uit vier clusters die belangrijke uitdagingen aangaan voor toekomstige leiders in het bedrijfsleven en de samenleving. Naast een grondige kennis van algemene managementkwesties die verband houden met de strategie en activiteiten van een organisatie, vereisen topmanagers uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten, een diepgaand inzicht in de financiële kant van hun bedrijf en een diepgaande kennis van opkomende trends die een duurzame impact hebben op zowel de economisch landschap en de bredere samenleving. Daarom hebben we de vier clusters van (1) Leiderschap, (2) Strategie gedefinieerd

Leiderschap: dit cluster is gewijd aan de verschillende verantwoordelijkheden van een leider in het navigeren van een groep, team of organisatie naar een gemeenschappelijk doel. Naast het op een doelgerichte manier managen van mensen, leren onze MBA-studenten verschillende perspectieven te integreren en te vertalen in evenwichtige beslissingen.

Strategie

Financiën

Eigentijdse managementkwesties: toekomstige leiders in het bedrijfsleven en de samenleving zullen te maken krijgen met uitdagingen die ons concurrentielandschap fundamenteel veranderen. Uitdagingen in dit cluster zijn onder meer het toenemende belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, de groeiende dominantie van opkomende economieën op de internationale markt en de baanbrekende rol van big data en bedrijfsanalyses bij het herdefiniëren van ons begrip van zaken.

Uw carrièrepad in kaart brengen

Studentenondersteuning aan de Amsterdam MBA eindigt niet met collegegeld; we willen dat je afstudeert met de meest uitgebreide reikwijdte van beschikbare carrièremogelijkheden, en dat er een toegewijd Career Office is gewijd aan de taak. Maak jezelf een uitstekende kandidaat voor grote recruiters door gebruik te maken van de Career Service-middelen die we aanbieden; neem de controle over je toekomst door carrièredoelen in te stellen vóór het einde van je MBA.

Of je nu je huidige carrière wilt versnellen, naar een andere branche wilt overschakelen, je eigen bedrijf wilt opzetten of het familiebedrijf wilt overnemen, de bronnen en expertise die hier beschikbaar zijn, zullen je op weg helpen.

Amsterdamse MBA-afgestudeerden zijn gewild, zoals te zien is op onze stageplaatsstatistieken. Je MBA verbetert je vaardigheden en verbindt je met potentiële werkgevers en recruiters. Hier worden enkele van de beschikbare bronnen geschetst.

Program taught in:
Engels
University of Amsterdam

See 2 more programs offered by University of Amsterdam »

Last updated October 14, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
35,900 EUR
Voltijd: € 35.900 Deeltijd / Executive: € 37.900. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn.
Deadline
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juni 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
Einddatum