Master in bedrijfskunde (MBA - niet-scriptie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Bedrijfskunde heeft als doel alle praktische en theoretische aspecten en doelstellingen van het vakgebied aan de studenten te introduceren. Naast cursussen met betrekking tot functionele gebieden zoals management, boekhouding, financiën, marketing en human resources, worden cursussen zoals informatietechnologie, gedragswetenschappen, communicatie, economie en rechten behandeld.

Antalya Bilim University Business Administration Program (MBA) is gericht op het opleiden van de toonaangevende managers van bedrijven en instellingen. Rekening houdend met het belang van het personeel dat met de dag toeneemt voor de bedrijven, en in de wereldwijde zakelijke wereld van vandaag, bieden leidinggevenden en leiders de competenties die ze nodig hebben en kunnen ze oefenen in praktische gebieden.

  • Kandidaten moeten een bachelordiploma hebben van een buitenlandse faculteit of een hogeschool met ten minste vier jaar nationale acceptatie of gelijkwaardig aan de Raad voor Hoger Onderwijs (YÖK). Er is geen sectie beperking.
  • Het programma omvat in totaal 10 cursussen (30 studiepunten) voor 3 semesters. De student die aan het einde van deze periode niet slaagt of het programma niet kan voltooien, wordt uit de instelling voor hoger onderwijs ontslagen op grond van Wet 12 van de YÖK Graduate Regulation.
  • De programmeertaal is "Turks".
  • Om af te studeren, bereiden studenten naast de normale vakken een masterafstudeerproject voor.
  • ALES of YDS score is niet vereist voor toegang tot het programma.
  • ABU MBA-programmacursussen worden op weekdagen tussen 19:00 en 21:00 uur gehouden op de ABU City Campus (7-8e verdieping boven Markantalya AVM).This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Hunters Race / Unsplash
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Lees Minder