AACSB Accredited

Over

Als u op zoek bent naar een MBA-programma dat u een uitgebreid en uitdagend bedrijfscurriculum biedt in combinatie met handige planning, uitstekende instructies, dynamische netwerken, continu persoonlijk advies en een handige, populaire locatie, is het MBA-programma op de Brooklyn Campus van de Long Island University van Long Island University de juiste keuze voor jou.

De 36-63 studiepunten Master of Business Administration (aantal studiepunten is gebaseerd op je undergraduate cursussen) biedt de kennisbasis en vaardigheden waarmee professionals toonaangevend kunnen worden in het bedrijfsleven door een uitgebreid programma aan te bieden dat voldoet aan de behoeften van een steeds veranderend, wereldwijde zakelijke omgeving. Het programma wordt op part-time basis aangeboden tijdens de avonden en weekenden met 15- en 7-weekse semesters, om plaats te bieden aan de roosters van drukke werkende professionals die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun loopbaan. Wanneer je je inschrijft voor het programma, word je lid van studenten die elk continent vertegenwoordigen en een verscheidenheid aan professionele achtergronden bezitten, inclusief degenen die werken in bedrijfsentiteiten, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

Je krijgt inzicht in de basisprincipes van ondernemen via de vereiste cursussen. Daarnaast ontwikkel je expertise en mindset op een specifiek gebied door je te concentreren op een concentratiegebied. Dit biedt je een krachtige combinatie van een grondige kennis- en vaardighedensetontwikkeling die is ontworpen om je verkoopbaarheid te vergroten en je te dienen gedurende je hele carrière.

Toelatingseisen

De normen voor toelating als een volledig opgeleide student in het MBA-programma zijn als volgt:

  1. Een bachelordiploma met een minimum van 3,0 cumulatief Grade Point Average van een geaccrediteerde instelling.
  2. Resultaten van de Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Exam (GRE), tenzij de kandidaat al een master of een JD diploma heeft van een geaccrediteerde instelling of een Certified Public Accountant-licentie heeft.
  3. Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder waren bezocht (buitenlandse documenten moeten vergezeld zijn van een gecertificeerde Engelse vertaling).
  4. Officieel scorebericht van het TOEFL-examen voor aanvragers met een diploma van buitenlandse hogescholen en universiteiten.
  5. Een schriftelijke verklaring waarin de doelstellingen van de aanvrager voor toelating tot het programma worden geschetst.
  6. Een actueel CV.
  7. Twee aanbevelingsbrieven.
  8. Een voltooide aanvraag ingediend bij het toelatingsbureau.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Long Island University »

Laatst bijgewerkt op October 15, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019