Read the Official Description

Studenten beveiligen 120 studiepunten voor 8-10 aangeleerde modules in de VAE, waarbij evaluatie 100% is door toewijzing, om de aanvullende MBA van Anglia Ruskin University-UK toe te passen en af ​​te ronden in eerste instantie na indiening van een individueel proefschrift, gegeven door de faculteit van de Universiteit.

De proefschrift (Maximum 60 Credits) concentratie kan zijn:

 • Algemeen bestuur
 • afzet
 • Human Resource.

De supervisor, van de universiteit, zal met studenten werken terwijl ze hun proefschrift afronden. De Anglia Ruskin University streeft naar hoogwaardig onderzoek met impact op alle vakgebieden.

Anglia Ruskin University is een van de grootste universiteiten in het oosten van Engeland en heeft meer dan 30.000 studenten. De universiteit wortelt terug naar het jaar 1858.

Anglia Ruskin University heeft een ranking van 301-350 ontvangen in 2018 door Times Higher Education World University. Ook werd de universiteit in 2016 genoemd als de 38e beste instelling in het Verenigd Koninkrijk door de wereldranglijst van het Times Higher Education. De ranglijst is de enige mondiale universitaire prestatietafel die universiteiten van wereldklasse beoordeelt over al hun kernmissies: onderwijs, onderzoek, kennisoverdracht en internationale vooruitzichten.
Volgens de 2017 Guardian University League Tables staat Anglia Ruskin University op de 66e plaats in het Verenigd Koninkrijk.


De kwalificatie is geaccrediteerd in het National Qualification Framework (NQF) en elke kwalificatie heeft zijn eigen unieke Qualification Accreditation Number (QAN). Dit nummer verschijnt op het definitieve certificeringsdocument van de leerder./>

Het programma [Geaccrediteerd door het National Qualification Framework QAN: 601/7656/8]:

De kerncursussen in het programma bieden een solide basis voor kernmanagementconcepten, -modellen, -principes en sleutelvaardigheden in verband met het leiden van een internationale organisatie in de 21e eeuw. Na succesvolle afronding van het programma kunt u geavanceerde beslissingshulpmiddelen gebruiken om kritisch te denken en strategieën te ontwikkelen om belangrijke zakelijke problemen aan te pakken. Heb je een bachelordiploma en wil je een meer senior rol in het management uitoefenen of ben je een werkende professional die wil studeren voor op masterniveau in Management, dan ben je aan het juiste programma om succes te behalen.


Dit innovatieve programma is op maat gemaakt voor afgestudeerden die een breed scala aan zakelijke praktijken en onderzoeksgeoriënteerde studiekansen willen behandelen. Het programma is ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de werkgever./>

Geschiktheidscriteria

Een ideale kandidaat zou met succes zijn graduaatsprogramma hebben afgerond in een discipel met minstens 2 jaar werkervaring. Kandidaten die niet in het bezit zijn van een bachelordiploma maar substantiële werkervaring hebben, zullen ook van geval tot geval in overweging worden genomen. De Curriculumstructuur 8 Modules (Cumulatieve Credits Voorwaarde: 120 Credits)

 1. Bedrijfsstrategie
 2. Bedrijfsfinanciering en financiële strategie
 3. HR-praktijk, leiderschap en management van mensen
 4. Wereldwijde handel en de impact ervan op de strategie
 5. Onderzoek, probleemoplossing en bedrijfsrapportage
 6. Operations, Quality en Supply Chain Management
 7. Strategische marketing
 8. Project management

Dissertatie - Algemene Mens. Of marketing

Na het behalen van 120 credits, komt een kandidaat in aanmerking voor het voltooien van de MBA van Anglia Ruskin University -UK, voornamelijk op het indienen van een individueel proefschrift.
Openingen.

PROMOTIEKOSTEN - voor een beperkte periode alleen MBA - eindtotaal: inclusief alle kosten MBA in AED 24.750 / MBA in MKT AED 23.400 / -.

Program taught in:
Engels
Master Education International - Dubai / Sharjah
Last updated March 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Prijs
23,400 AED
MBA AED 24K MBA-MKT 23K-All-inclusive
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline