Studenten beveiligen 120 studiepunten voor 8-10 aangeleerde modules in de VAE, waar evaluatie 100% is door toewijzing, om de aanvullende MBA van University of Bolton- UK toe te passen en af te ronden , primair op indiening van een individueel proefschrift, gegeven door de faculteit van de Universiteit. Studenten kunnen ook een MBA-aanvulling aanvragen bij Anglia Ruskin University-UK of de University of Northampton UK,

De proefschrift (Maximum 60 Credits) concentratie kan zijn:

 • Algemeen bestuur
 • afzet
 • Human Resource.
 • Boekhouding en financiën

De supervisor, van de universiteit, zal met studenten werken bij het voltooien van hun proefschrift. De universiteit streeft naar hoogwaardig onderzoek met impact op alle vakgebieden.

Over de universiteiten:

De universiteit van Bolton , een zilveren TEF-universiteit , opende in 1824 het Bolton Mechanics Institute; en in het jaar 2005 kreeg het de titel "University of Bolton". De Universiteit van Bolton is een onderwijsintensieve, onderzoeksgerichte instelling voor hoger onderwijs met een hoogkwalitatieve, studentgerichte, niet-gegradueerde en postuniversitaire opleiding die applicaties van over de hele wereld aantrekt. Het biedt een spannende en uitdagende studentervaring met een hoog niveau van proactieve studentenondersteuning en uitstekende faciliteiten die aansluiten bij de kwaliteit van de academische voorziening. Het is 6e overall overall gerangschikt in de UK Engagement Survey 2018.

De University of Bolton heeft de hitlijsten in de Complete University Guide 2019 bekroond, met de eerste plaats voor algemene studenttevredenheid bij de Greater Manchester-instellingen en een gezamenlijke 18e positie binnen de 131 nationale universiteiten 'league.

Anglia Ruskin University is een van de grootste universiteiten in het oosten van Engeland en heeft meer dan 30.000 studenten. De universiteit wortelt terug naar het jaar 1858. Anglia Ruskin University heeft een ranking van 301-350 ontvangen in 2018 door Times Higher Education World University. Ook in 2016 werd de universiteit genoemd als de gezamenlijke 38e Beste Instelling in het Verenigd Koninkrijk door de wereldranglijst van het Times Higher Education.


De kwalificatie is geaccrediteerd bij het National Qualification Framework (NQF) en elke kwalificatie heeft zijn eigen unieke Qualification Accreditation Number (QAN). Dit nummer verschijnt op het definitieve certificeringsdocument van de leerder.

Het programma [Geaccrediteerd door het National Qualification Framework QAN: 601/7656/8]:

De kerncursussen in het programma bieden een solide basis voor kernmanagementconcepten, -modellen, -principes en sleutelvaardigheden in verband met het leiden van een internationale organisatie in de 21e eeuw. Na succesvolle afronding van het programma kunt u geavanceerde beslissingshulpmiddelen gebruiken om kritisch na te denken en strategieën te ontwikkelen om belangrijke bedrijfsproblemen aan te pakken. Heb je een bachelordiploma en wil je een meer senior rol in het management vervullen of ben je een werkende professional die wil studeren voor op masterniveau in Management, dan ben je aan het juiste programma om succes te behalen.


Dit innovatieve programma is afgestemd op afgestudeerden die een breed scala aan zakelijke praktijken en op onderzoek georiënteerde studiekansen willen behandelen. Het programma is ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de werkgever.

Geschiktheidscriteria

Een ideale kandidaat zou met succes een graduaat-niveau programma hebben voltooid in een discipel met ten minste 2 jaar werkervaring. Kandidaten die niet in het bezit zijn van een bachelordiploma maar substantiële werkervaring hebben, zullen ook van geval tot geval in overweging worden genomen.

Curriculumstructuur 8 Modules (Cumulatieve Credits Voorwaarde: 120 Credits)

 1. Bedrijfsstrategie
 2. Bedrijfsfinanciering en financiële strategie
 3. HR-praktijk, leiderschap en management van mensen
 4. Wereldwijde handel en de impact ervan op de strategie
 5. Onderzoek, probleemoplossing en bedrijfsrapportage
 6. Operations, Quality en Supply Chain Management
 7. Strategische marketing
 8. Project management

Dissertatie - op het gebied van Marketing / Algemeen Management / Accounting en Financiën / Human Resource Management (HR) / Operaties / Supply Chain en Logistiek Management (Maximum 60 Credits)

Na 120 studiepunten te hebben behaald, komt een kandidaat in aanmerking om de MBA-aanvulling van de Universiteit van Bolton-UK te voltooien, met name door een individueel proefschrift in te dienen.
Openingen.

PROMOTIE vergoedingen- voor beperkte periode alleen voor MBA -AED 24K, te betalen in een minimale maandelijkse termijn van AED 1000.

MASTER'S biedt kwaliteit hoger onderwijs met betaalbaarheid in UAE

Opleiding te volgen in:
Engels
Master Education International - Dubai / Sharjah
Laatst bijgewerkt op May 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Prijs
23,400 AED
MBA AED 24K MBA-MKT 23K-All-inclusive
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet