Master in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master diploma
90 ECTS
20 Intake
Master of Business Administration

verkiesbaarheid

 • Vereisten voor toepassing
 • Bachelor's Degree uitgereikt door een universiteit of een hogeschool.
 • Minimaal 40 ECTS-credits van bedrijfsstudies.
 • Drie jaar relevante werkervaring na de BBA of secundair onderwijs.
 • Voldoende Engelse vaardigheden.

Belangrijke data

Toepassingstermijn: 13 maart - 3 april 2019
Toelatingsexamen: online toelatingsexamens
Studies beginnen: herfst 2019

Deskundige in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Nieuw strategisch denken, nieuwe bedrijfsconcepten, uitstekende netwerk- en leiderschapsvaardigheden zijn erg gewild in de wereldwijde zakelijke omgeving. Business Management and Entrepreneurship (BME) ontwikkelt de competenties die nodig zijn voor strategisch management en de ontwikkeling van bedrijfsactiviteiten. De focus ligt op kleine en middelgrote ondernemingen, vooral op hun internationale bedrijfsactiviteiten. BME bevordert ook internationale netwerken tussen het beroepsleven en het hoger onderwijs. Geavanceerde professionele studies omvatten bijvoorbeeld strategiewerk, strategische marketing, bedrijfsprocessen, innovatie en verandermanagement, evenals multicultureel teamwork en leiderschap.

Doelen van Degree Studies

 • Het verbeteren van vaardigheden in bedrijfsbeheer in de veranderende binnenlandse en internationale werkomgeving, met name in het MKB.
 • De persoonlijke capaciteiten van de student vergroten om als innovator, hervormer en ontwikkelaar van een MKB of een andere werkorganisatie te slagen.
 • De capaciteiten van de studenten verbeteren om bedrijfsprocessen als ondernemer te ontwikkelen en te beheren en een ondernemende aanpak te volgen.
 • Internationale netwerken van werk en hoger onderwijs bevorderen.

Informatie voor aanvragers

Masterstudies aan een hogeschool zijn een natuurlijke uitbreiding van een bachelordiploma. Een Master's Degree geeft je dezelfde kwalificaties als een Master-graad op universitair niveau, maar het is nauwer verbonden met het beroepsleven.

Vormen van leren

BME wordt in het Engels gegeven. Studeren is sterk gebaseerd op het beroepsleven. RDI-projecten en -opdrachten karakteriseren het leerproces. De masterproef die een uitgebreide ontwikkelingsopdracht in uw / een werkgemeenschap behelst, zal vanaf het begin deel uitmaken van de studies. Samenwerking met partneruniversiteiten en gastdocenten uit de hele wereld dragen bij aan de internationale focus van de studies.

Bestudeer regelingen

Het Degree-programma is ook zeer geschikt voor studenten uit het buitenland. E-learning wordt meer dan 90% van de tijd gebruikt. Er zijn ongeveer 4-5 contactsessies per academisch jaar. Elke contactsessie duurt 2-3 dagen in Rauma. Hoorcolleges tussen de contactdagen vinden plaats via conference calls, videoconferenties of andere media.

Studiestructuur

 • Geavanceerde professionele studies, 55 ECTS
 • Analyse van de bedrijfsomgeving, 25 ECTS
 • Bevoegde personen en lerende organisaties, 10 ECTS
 • Ontwikkeling van innovatieve bedrijfsstrategieën en -operaties, 20 ECTS
 • Keuzestudies, 5 sp
 • Masterproef, 30 ECTS

Voor werkgevers: profiteer van de masteropleiding van uw werknemer

Een kans om het maximale uit de knowhow van uw personeel te halen: masterstudies aan de Satakunta University of Applied Sciences .

Masterstudies

Studies bieden u als werkgever een kans om te profiteren van de ontwikkelingsopdrachten die uw werknemer in uw werkgemeenschap zal voltooien als onderdeel van de studies. Ze zijn een uitstekend pad voor uw personeel om hun vaardigheden bij het beheren van veeleisende taken met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling, leiderschap en planning bij te werken en uit te breiden. Studies leiden tot een Master in Business Administration, die dezelfde kwalificaties biedt als een Master-graad op universitair niveau, maar nauwer verbonden is met het beroepsleven.

Masterstudies zijn bedoeld voor professionals met een bachelordiploma, voor wie zij een natuurlijke uitbreiding vormen in het academische en beroepsleven. De studies kunnen worden voltooid als parttime, multiforme studies in twee tot drie jaar naast een normale baan. De aanvragers moeten beschikken over een toepasselijke Bachelor's Degree en ten minste drie jaar werkervaring binnen het specifieke vakgebied na het afstuderen.

Waar gaat het allemaal over

Masterstudies zijn stevig gebaseerd op werkervaring en praktijk en verbonden met het beroepsleven. Terwijl uw medewerker deelneemt aan de opleiding, kunt u goed gebruik maken van de experts van Satakunta University of Applied Sciences via werkgerelateerde studieopdrachten die betrekking hebben op het ontwikkelen van de activiteiten van uw bedrijf of gemeenschap. Het studieproces culmineert in de Master's Thesis die een uitgebreidere ontwikkelingstoewijzing in uw werkgemeenschap behelst.

De thema's van de masterstudies komen voort uit het beroepsleven. Dit betekent dat de kwesties in het kader van het ontwikkelingsonderzoek tijdens het coöperatieve studieproces voortkomen uit de behoeften van het bedrijf. Zowel de student als het bedrijf hebben de mogelijkheid om peernetwerken te creëren en deze ook uit te breiden naar andere gebieden. Naarmate de expertise van de student groeit en evolueert, krijgt het bedrijf een sterkere concurrentiepositie en een kans om zichzelf te vernieuwen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Lees meer

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Lees Minder
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Meer Minder