Lees de Officiële Beschrijving

presentatie

De Master of Administration is gebaseerd op internationale normen van de hoogste kwaliteit op het gebied van managementonderwijs die zijn ontwikkeld door het internationale accreditatiebureau AMBA.

Overzicht

 • Toegekende graad: Master in Administration
 • Duur: 3 semesters
 • Periode van toelating: 6 maanden
 • Studie Mode:
 • Steden waar het wordt aangeboden: Medellín, Bogotá, Pereira

Op basis van deze normen tracht het programma professionals met kennis op te leiden in de belangrijkste functionele gebieden van de organisatie en worden scenario's geboden voor de ontwikkeling van managementvaardigheden op basis van verschillende methoden en onderwijsvormen die de constructie van kennis binnen een kader van samenwerking en relatie tussen de deelnemers. De afgestudeerden van het programma zijn creatieve professionals, innovators, transformatoren en strategen, die door hun ontwikkelde vaardigheden ondernemers- en innovatiekansen voor de regio kunnen consolideren en kunnen bijdragen en kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en internationalisering van bedrijven.

Programmaverschillen

 • Het programma is een pionier in Colombia met een lange geschiedenis sinds 1973 en bevindt zich in een permanent proces van het handhaven en behalen van normen voor managementeducatie van de hoogste kwaliteit in de internationale arena.
 • Duur van 3 semesters, face-to-face lessen om de twee weken, hoge ondersteuning bij virtuele activiteiten en een hoge nadruk op ervaringsleren, geschikt voor de student die geïnteresseerd is in het combineren van werkactiviteiten met de MBA-studie.
 • De internationale focus van het programma stelt de student in staat om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om als manager op te treden in de internationale arena.
 • Internationale docenten, cursus Engels, internationale stage (voorafgaande goedkeuring van een diagnostische test van het Engels op B2-niveau), de mogelijkheid van een dubbele graad en toegang tot cursussen in het buitenland kenmerken de internationale visie van het curriculum. *

* Volgens de alternatieven aangeboden door de ORI.

leerplan

Student profiel

Het programma leidt hooggeschoolde professionals op om te presteren op de verschillende gebieden van managementactiviteit. Door hun opleiding kunnen ze ook functies bekleden als directeur, adviseur, adviseur, onder anderen.

Professioneel profiel

De afgestudeerden zullen professionals zijn die het bedrijfsweefsel zullen versterken, en zullen bijdragen aan de ontwikkeling van hun regio's en het land door de vaardige combinatie van hun analytische en creatieve capaciteit, de besluitvorming en uitvoering van overeenkomstige acties, de formulering en ontwikkeling van innovatie- en ondernemerschapsprojecten. , en relatie- en samenwerkingsvaardigheden.

dienstregeling

De volgende zijn de schema's volgens ons hoofdkantoor:

Medellin:

Lessen elke 2 weken in het schema op donderdag en vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 07:30 uur tot 11:30 uur

In sommige gevallen kunnen de lessen op zaterdag worden verlengd tot 13.30 uur.

Pereira:

Lessen elke 2 weken op vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 07:30 uur tot 12:00 uur 's middags. en 13: 00-16: 30 uur

Bogota:

Lessen elke 2 weken op vrijdag van 18:30 tot 22:30 uur en op zaterdag van 07:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:00 uur

Accreditaties

De School of Management van de Universidad EAFIT , is een symbool in het proces van executive training in topmanagementprogramma's, wordt gemarkeerd als een van de beste business schools in Latijns-Amerika en wordt erkend als de eerste in Colombia die de Master of Administration aanbiedt. (MBA) uit 1973, een traject dat spreekt van ervaring en prestige, dat erin geslaagd is om het programma bij een van de beste in ons land te plaatsen.

lidmaatschappen

 • AACSB (International Association to Advance Collegiate Schools of Business)
 • EFMD (Europese stichting voor managementontwikkeling)
 • AMBA (Association of MBAs)
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2020
Duration
3 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Maestría en Administrac​ión (MBA)