De Master of Business Administration Executive (EMBA) levert een geïntegreerde suite van geavanceerde theoretische en professionele capaciteiten voor leidinggevenden, mensen die streven naar leidinggevende functies en ondernemers.

Het programma ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om te reageren op de dynamische bedrijfsomgeving door beste bedrijfspraktijken te identificeren, te implementeren en te beheren in alle stadia van bedrijfs- en professionele levenscycli.

Leiderschapscompetenties en -aanpak worden verbeterd om effectieve antwoorden mogelijk te maken op het beheer van alle bedrijfsmodellen. Afgestudeerden zijn uitgerust om innovatief, visionair en strategisch te zijn in het leveren van klantgestuurde resultaten.

Om senior managers toe te laten hun werk en studieverplichtingen te beheren, wordt het programma gedurende lange weekenden op intensieve wijze gegeven, inclusief een residentieel weekend en een intensieve studiereis langs de kust.


In uitzonderlijke gevallen worden kandidaten die niet over een bachelordiploma beschikken maar wel senior executive werkervaring kunnen aantonen, in aanmerking genomen voor toelating tot het programma op individuele basis.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus.

1

Cursusstructuur

Kandidaten moeten twaalf (12) vakken voltooien (72 studiepunten). Er zijn tien (10) verplichte vakken (60 studiepunten) plus twee (2) keuzevakken (12 studiepunten) gekozen uit 900-niveau vakken aangeboden door de Faculteit der Bedrijfskunde.

Toelatingseisen

Erkende bachelordiploma met een gelijkwaardig gemiddeld cijfer van 50%, plus een minimum van drie jaar relevante full-time professionele of leidinggevende ervaring en een motivatie van één pagina *. Andere tertiaire kwalificaties in combinatie met uitgebreide professionele werkervaring zullen worden overwogen.

Of, een erkend Graduate Diploma of Graduate Certificate, samen met vijf jaar full-time relevante professionele of managementervaring, of een deeltijd-equivalent, en een motivatie-verklaring *.

Of, volledig lidmaatschap van een gekwalificeerde beroepsorganisatie.
Kandidaten met andere relevante tertiaire kwalificaties en / of substantiële relevante professionele of managementervaring zullen ook in aanmerking worden genomen voor deelname.

* De Motivatiebeschrijving mag niet meer dan één pagina zijn, geschreven in het Engels, en adres: uw motivatie voor het bestuderen van de MBA bij de Sydney Business School, Universiteit van Wollongong ; en hoe het diploma je carrièredoelen en ambities zal helpen bereiken.

Waarom kiezen voor deze cursus

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, op basis van onderzoek geïnformeerd, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door de industrie, geleverd door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leermiddelen voor studenten en ontwikkelingshulpmiddelen.

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Wollongong Faculty of Business »

Laatst bijgewerkt op June 25, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
61,488 AUD
Collegegeld is afhankelijk van het werkelijke beginjaar en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Deadline
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Einddatum