Master of Business Administration (MBA) (3 accreditaties)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is praktijkrelevant, flexibel en gericht op jouw succes. Ons geavanceerde curriculum, ontworpen door experts met input van bedrijfsleiders en bedrijven, biedt u een aparte manier om zaken te benaderen en zal uw carrière een echt concurrentievoordeel geven. Dit programma biedt globale, strategische en geïntegreerde inzichten van organisaties en bedrijven. Ons geavanceerde curriculum biedt u overdraagbare vaardigheden, uitstekende kennis, praktische hulpmiddelen en een digitale en duurzame mentaliteit om een topmanager te worden. Dit unieke programma ontwikkelt uw analytische vaardigheden en verbetert uw vermogen om verschillende bedrijfssituaties te beheren. U leert denken en gedragen als een moderne manager dankzij onze unieke, echte zakelijke benadering. De IFM MBA helpt u uw leiderschapspotentieel te ontwikkelen en biedt u nieuwe zakelijke perspectieven. Je wordt een zelfverzekerde professional die in staat is om anders te denken, projecten te managen, een team te leiden, strategieën te bedenken en beslissingen te nemen. Je bent voorbereid op elke uitdaging die je in je carrière tegenkomt.

Over IFM University, Genève Zwitserland

IFM University, opgericht in 1971, is een geaccrediteerde business school in het hart van Genève, Zwitserland. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van studenten bij het bereiken van hun doelen en het opbouwen van een succesvolle carrière - onze halve eeuw opleiding en zakelijke expertise is daar het bewijs van. Een baanbrekend curriculum, ontworpen door experts met input van bedrijfsleiders, geeft de loopbaan van onze afgestudeerden een echt concurrentievoordeel. Onze passie voor innovatie komt tot uiting in onze unieke praktijkgerichte onderwijsaanpak: een combinatie van academische excellentie, essentiële vaardigheden en een digitale mentaliteit. Onze transformatieve programma's omvatten alle belangrijke managementvaardigheden die moderne bedrijven nodig hebben. IFM's excellentie in bedrijfseducatie wordt erkend door 3 grote accreditatie-instanties, internationale ranglijsten en 2 innovatieprijzen. Het geavanceerde curriculum van IFM omvat alle belangrijke vaardigheden van moderne bedrijven.

> meer

Feiten en cijfers

 • Accreditaties: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Rankings: gerangschikt in de top Tier One voor wereldwijde MBA-programma's door CEO Magazine 2020
 • 3 specialisaties: International Business, International Finance, Digital Transformation.
 • 12 cursussen: 10 kernvakken en 2 keuzevakken.
 • Studiemodus: voltijds
 • Duur: 1 academiejaar (9 maanden)
 • Planning: maandag - vrijdag vanaf 14.00 uur
 • Kleine klassen: 20 studenten om uitwisseling, klasinteractie en teamwerk te bevorderen.
 • meer

Wat onze alumni zeggen

“Geconfronteerd met de snelle globalisering van markten, biedt het IFM MBA-curriculum essentiële hulpmiddelen voor begrip. Het MBA-programma op IFM is georganiseerd rond klassen met minder studenten en bevordert interactie en uitwisseling. "

Eric Bara, Corporate Manager Ecolab, Frankrijk

“Het curriculum van het MBA-programma was tegelijkertijd erg spannend en uitdagend. De leeromgeving was ook erg aantrekkelijk. De academische en professionele ervaring van de professoren was echt inspirerend. "

Aliko Blerta, woonvertegenwoordiger, Algerije, ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties

Toelatingsvoorwaarden

 • Een inschrijfformulier
 • Een begeleidende brief van 300-400 woorden
 • Officieel bachelordiploma: Bachelor diploma of gelijkwaardig
 • Kopieën van academische transcripties en certificaten (in het Engels)
 • Een samenvatting / curriculum vitae die uw werkervaring toont indien van toepassing
 • Informeer voor uw Engels als moedertaalspreker met een moedertaalspreker
 • Een kopie van uw pasfoto (ID) -pagina
 • Eén recent paspoortformaat, kleurenfoto, jpeg-formaat (van jezelf)
 • Een niet-restitueerbare aanbetaling van CHF / EUR 150, -
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... Lees meer

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Lees Minder