Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het enige programma van North Jersey met zowel bedrijfs- als boekhoudkundige accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Onze alumni hebben succes gevonden als leidinggevenden bij grote multinationale ondernemingen, partners in grote CPA-kantoren en managing partners of functionarissen in particuliere bedrijven.

Ons programma combineert een sterk kerncurriculum met keuzevakken waarmee u uw eigen pad in kaart kunt brengen, en we houden het gestroomlijnd tot slechts 40 studiepunten. We verwelkomen ook zowel voltijds- als deeltijdstudenten en bieden kleine en flexibele lessen op de campus en online om aan je planning te voldoen.

leerplan

Je zult een gedegen opleiding in de boekhouding krijgen, maar ook andere zakelijke gebieden verkennen.

Met een focus op een op ethiek gericht onderwijs begint onze MBA met een kerncurriculum dat betrekking heeft op economie, gedrags- en kwantitatieve wetenschappen en de functionele gebieden van het bedrijfsleven.

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen en een daadwerkelijke klant te raadplegen in onze MBA-consultingcursus.

Verwacht kleine klassen en dynamische lezingen en discussies met professionals uit de faculteit en de industrie. Veel van onze studenten, gastdocenten en adjunctfaculteiten komen uit de toonaangevende bedrijven in het New Yorkse metrogebied, die elk klaslokaal infunderen met hun unieke perspectieven en expertisegebieden.

Program Faculteit

Veel van onze full-time faculteit hebben bijgewoond Ph.D. programma's en worden gevraagd als docenten, consultants en media-experts. De faculteit Stillman School biedt een academische ervaring die gekenmerkt wordt door hoge betrokkenheid van de facultaire student, vaak samen met studenten aan onderzoek en andere projecten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Laatst bijgewerkt op July 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,279 USD
$ 1,279 per creditering
Deadline
Mar. 31, 2019
Mei 31, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Einddatum

Jan. 2020

Master of Business Administration