Read the Official Description

In deze concentratie bouw je de theoretische basis en krijg je de praktijkervaring die je nodig hebt om uit te blinken in de financiële dienstverlening. Sterker nog, veel van onze studenten slagen voor alle drie examens op CFA-niveau.

We leggen de nadruk op ervaringsleren, zodat u nieuwe concepten rechtstreeks vanuit de klas naar uw werkplek kunt brengen. Als gevolg van deze brede voorbereiding zijn onze alumni verspreid over veel grote bedrijven en bedrijven zoals Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

leerplan

Met een focus op een op ethiek gericht onderwijs begint onze MBA met een basiscurriculum dat betrekking heeft op de boekhouding, economie, gedrags- en kwantitatieve wetenschappen en de functionele gebieden van het bedrijfsleven.

Om uw bedrijfseducatie af te ronden, selecteert u verschillende keuzevakken uit een veld in het MBA-curriculum, met uitzondering van financiën.

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen en een daadwerkelijke klant te raadplegen in onze MBA-consultingcursus.

Verwacht kleine klassen en dynamische lezingen en discussies met professionals uit de faculteit en de industrie. Veel van onze studenten, gastdocenten en adjunctfaculteiten komen uit de toonaangevende bedrijven in het New Yorkse metrogebied, die elk klaslokaal infunderen met hun unieke perspectieven en expertise.

Centrum voor effectenhandel en -analyse (The Trading Room)

Het Centre is een uitgebreid financieel netwerk en bootst de werkelijke trading room-activiteit na die zich voordoet in investment banking: up-to-the-second, marktclearingcitaten en de nieuwste wereldwijde marktgegevens en nieuws over vaak verhandelde effecten, waaronder aandelen, obligaties, grondstoffen en valuta's.

Program Faculteit

Veel van onze full-time faculteit hebben bijgewoond Ph.D. programma's en zijn veel gevraagd als docenten, consultants en media-experts. De faculteit Stillman School biedt een academische ervaring die gekenmerkt wordt door hoge betrokkenheid van de facultaire student, vaak samen met studenten aan onderzoek en andere projecten.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Last updated July 15, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,279 USD
$ 1,279 per creditering
Deadline
Mar. 31, 2019
Mei 31, 2019
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline
Mar. 31, 2019
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Mei 31, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Mar. 31, 2019
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Mei 31, 2019
Einddatum

Jan. 2020

Master of Business Administration