Lees de Officiële Beschrijving

De wereld verandert snel en zaken zijn geen uitzondering. Met deze concentratie beschikt u over de wereldwijde en interculturele kennis die u nodig hebt om uit te blinken.

Ons programma combineert een sterk kerncurriculum met keuzevakken waarmee je je eigen pad kunt in kaart brengen, en we houden het hele ding gestroomlijnd tot slechts 40 credits. We verwelkomen zowel voltijds- als deeltijdstudenten en we bieden kleine en flexibele lessen om aan je planning te voldoen.

Naast een hands-on klassikaal onderwijs, bieden we ook mogelijkheden in het buitenland om te studeren; via onze "Doing Business In" -reeks zijn studenten naar China, Ierland, India, Peru, Egypte en andere landen gereisd. Daar ervaren ze de cultuur terwijl ze over zaken leren van vertegenwoordigers van bedrijven.

leerplan

Met een focus op een op ethiek gericht onderwijs begint onze MBA met een basiscurriculum dat betrekking heeft op de boekhouding, economie, gedrags- en kwantitatieve wetenschappen en de functionele gebieden van het bedrijfsleven.

Met deze concentratie kunt u de internationale boekhouding en marktdynamiek een semester bestuderen, gevolgd door de wereldwijde strategie en analytische methoden. Om uw bedrijfsopleiding af te ronden, selecteert u verschillende keuzevakken uit een veld in het MBA-curriculum, met uitzondering van internationale bedrijven.

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen en een daadwerkelijke klant te raadplegen in onze MBA-consultingcursus.

Program Faculteit

Veel van onze full-time faculteit hebben bijgewoond Ph.D. programma's en zijn veel gevraagd als docenten, consultants en media-experts. De faculteit Stillman School biedt een academische ervaring die gekenmerkt wordt door hoge betrokkenheid van de facultaire student, vaak samen met studenten aan onderzoek en andere projecten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Laatst bijgewerkt op July 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,279 USD
$ 1,279 per creditering
Deadline
Mar. 31, 2019
Mei 31, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Einddatum

Jan. 2020

Master of Business Administration