Lees de Officiële Beschrijving

Van praktische ervaring tot theoretische grondslagen, de managementconcentratie bereidt je voor om met vertrouwen en succes te leiden. Studenten kunnen vaardigheden ontwikkelen op gebieden zoals onderhandeling, ondernemerschap en innovatie.

Ons programma combineert een sterk kerncurriculum met keuzevakken waarmee je je eigen pad kunt in kaart brengen en we houden het programma gestroomlijnd tot slechts 40 studiepunten. We verwelkomen zowel voltijds- als deeltijdstudenten en bieden kleine en flexibele lessen om aan je schema te voldoen.

Dankzij die brede voorbereiding zijn onze managementstudenten gaan werken bij TD Bank, Axa Financial en Life Integra, om er maar een paar te noemen. Bovendien is de afdeling de thuisbasis van het belangrijkste bedrijfsleiderschapsprogramma van de Verenigde Staten.

leerplan

Met een focus op een op ethiek gericht onderwijs begint onze MBA met een basiscurriculum dat betrekking heeft op de boekhouding, economie, gedrags- en kwantitatieve wetenschappen en de functionele gebieden van het bedrijfsleven.

Er zijn veel paden om te volgen. Met een focus op management, kunt u kiezen uit verschillende cursussen, zoals:

  • onderhandeling
  • Management en sociale verantwoordelijkheid
  • Gender en diversiteitsproblemen
  • Consultancy Management
  • Leiderschap in uitdagende tijden

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen en een daadwerkelijke klant te raadplegen in onze MBA-consultingcursus.

Verwacht kleine klasgroottes en dynamische discussies met uw collega's, professionals uit de industrie en professoren, wiens expertise betrekking heeft op gedrag van organisaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen, arbeidsverhoudingen, internationale bedrijven, ondernemerschap en vele andere gebieden.

Centre for Entrepreneurial Studies

Het centrum is in 2003 opgericht en bevordert hands-onondernemend leren en bevordert een ondernemersgeest bij onze studenten. Het bedrijfsleven en alumni-ondernemers helpen vormgeven aan curriculum en mentor studenten om hen voor te bereiden op ondernemende ondernemingen, of ze nu werken voor een groot bedrijf, een middelgroot bedrijf of een start-up.

Program Faculteit

Veel van onze full-time faculteit hebben bijgewoond Ph.D. programma's en zijn veel gevraagd als docenten, consultants en media-experts. De faculteit Stillman School biedt een academische ervaring die gekenmerkt wordt door hoge betrokkenheid van de facultaire student, vaak samen met studenten aan onderzoek en andere projecten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Laatst bijgewerkt op July 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,279 USD
$ 1,279 per creditering
Deadline
Mar. 31, 2019
Mei 31, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mar. 31, 2019
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 31, 2019
Einddatum

Jan. 2020

Master of Business Administration