Master of Business Administration (MBA), Ondernemerschapsconcentratie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Ons MBA-programma stelt studenten in staat om kennis op te doen in de kernactiviteiten van ondernemerschap, evenals ervaring op te doen in besluitvormingsprocessen op alle locaties van de bedrijfsadministratie.

Het programma biedt studenten een kwalitatief hoogstaand, professioneel onderwijs in bedrijfskunde, waardoor ze in aanmerking komen voor meer gevarieerde vacatures.

Het MBA-programma bestaat uit drie academische componenten: kernvereisten, concentratie-keuzevakken en een sluitsteenervaring. Om af te studeren met een MBA-diploma moeten studenten met succes minimaal 36 studiepunten behalen, waarvan 24 studiepunten kerncursussen zijn en 12 studiepunten concentratie-keuzevakken.

Kernvereisten

De kernvereisten bestaan ​​uit 9 vereiste vakken, ter waarde van 24 studiepunten.

Cursustitel

Concentratievereisten

De concentratie-eis is om uit deze concentratie vier klassen (12 studiepunten) te halen. Elke concentratie bestaat uit een pool van acht gangen. Ongeveer 42% van de studenten kiest voor de concentratie van Global Affairs, terwijl 29% elk kiest voor ondernemerschap en economie

Tijdens elk semester van de studie wordt van de student verwacht dat hij twee verplichte vakken en een concentratiecursus voltooit. Studenten moeten CAPS 501 voltooien tijdens hun eerste semester van de studie.

Ondernemerschapsconcentratie

Het programma Ondernemerschap biedt studenten de nodige kennis en ervaring om uit te blinken als ondernemers in de huidige, zeer concurrerende internationale zakelijke omgeving. Studenten verwerven kritieke vaardigheden in verband met het begrijpen en beheren van innovatie, branding en intrapreneurship. Als onderdeel van het programma leren studenten hoe ze hun eigen projecten kunnen ontwikkelen en commercialiseren.

Cursustitel


MBA toelatingsprocedures

Onze toelatingswebsite biedt zowel binnenlandse als internationale studenten de informatie die nodig is om te solliciteren op ons MBA-programma.

BAU International University zoekt studenten die creatieve, kritische denkers zijn en klaar om hun intellectuele en professionele leven naar een hoger niveau te tillen. Een aanvraag zal niet als volledig worden beschouwd totdat BAU alle vereiste documenten heeft ontvangen. Zodra de aanvragen zijn voltooid, worden ze zorgvuldig beoordeeld. Aanvragers worden geëvalueerd met betrekking tot de toelatingseisen en dienovereenkomstig geselecteerd.

Aanvragers worden verwerkt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het indienen van alle vereiste documenten in één pakket kan het aanvraagproces versnellen. In sommige gevallen kunnen studenten de inschrijving uitstellen. Studenten die de inschrijving uitstellen, zijn verplicht om te voldoen aan het collegegeld en er zijn collegegelden vereist bij hun inschrijving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lees meer

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Lees Minder