Master of Business Administration (MBA) in wereldwijd leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De missie van de UPEI MBA in Global Leadership, door de universiteiten van Canada naar Egypte gebracht, is om ethisch en sociaal verantwoordelijke mondiale managers en bedrijfsleiders te ontwikkelen door middel van een geïntegreerd praktisch en academisch rigoureus curriculum.

1mS0IG0IKyAEVZVI9Z0tM7y5sn4Os1f3_LKPETHmY9BZMpSRvIx-UatRZx4xy6tye57PqXHztCX_6GHOVkGLsV6Yez4EgqA9ZTLmg2QrLxCnre4rL5moTm42AuLtdUuBQdPx1jNF

Het programma is ontworpen om de vaardigheden en besluitvormingsvaardigheden van studenten te verbeteren die nodig zijn in de dynamische internationale zakelijke omgeving van vandaag.

Afgestudeerden van ons programma worden ruimdenkende, effectieve leiders die in staat zijn om haalbare en innovatieve oplossingen voor bedrijfsproblemen te identificeren, analyseren en voor te stellen op een breed scala aan functionele gebieden in industrieën en regeringen in een wereldwijde omgeving. Ons uiteindelijke doel is om studenten de strategische, creatieve en toekomstgerichte mentaliteit te bieden die nodig is voor succes overal ter wereld.

WORD EEN LEIDER
MET EEN STRATEGISCHE EN GLOBALE MINDSET

PROGRAMMA ONTWERP

  • De MBA in Global Leadership is een intensief cohortmodel MBA-programma dat over 16 maanden wordt gegeven. Pas afgestudeerden en doorgewinterde professionals kunnen hun carrière door dit programma bevorderen.
  • Het cohortmodel stelt studenten in staat om samen als een gemeenschap van studenten door het toegepaste programma te gaan en studenten een sterke ondersteuning te bieden om hun persoonlijke en academische doelen te bereiken.
  • Studenten voltooien 14 cursussen en een "MBA Skills Orientation Module" aan het begin van het programma.
  • Faculteit komt rechtstreeks van UPEI om les te geven op onze Cairo Campus.
  • De lessen zijn gepland in het weekend om werkende professionals te huisvesten.
  • Klassen in workshopstijl zorgen voor minder lezingen en meer ervaringsleren binnen de klas.
  • State-of-the-art faciliteiten bieden slimme leermiddelen en maken afstandsonderwijs mogelijk met de UPEI-bibliotheekbronnen en faculteit ter plaatse in Canada.

129964_12.jpg

Neem voor meer informatie en begeleiding bij het aanvraagproces contact met ons op via graduateadmissions@uofcanada.edu.eg

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Lees meer

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Lees Minder