Master of Business Administration (MBA): tweejarig programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Breng je carrière naar het volgende niveau met ons AACSB-geaccrediteerd tweejarig MBA-programma

Ontworpen voor werkende professionals. Breng slechts twee nachten per week door in de klas en voltooi je diploma in zes semesters. De internationale focus van Bryant zal u helpen om zowel wereldwijd als lokaal zaken te doen.

Waarom je MBA volgen bij Bryant?

  • Verdien je diploma in twee jaar tijd terwijl je fulltime werkt.
  • Breid uw professionele netwerk uit via cohortgebaseerd leren en alumni-verbindingen.
  • Kies een specialisatie die past bij je carrière of behaal een algemene managementdiploma.

125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Het curriculum en wereldwijde specialisaties

  • Ontwikkel een diepgaand begrip van alle zakelijke functies.
  • Cursussen omvatten strategie, leiderschap, management, boekhouding, financiën, marketing, operaties en technologie. Onderwerpen zijn geïntegreerd in het curriculum.
  • Het curriculum balanceert de technische, datagestuurde, kwantitatieve vaardigheden om objectieve beslissingen te nemen.
  • Focus op algemeen management of specialiseer je in: Business Analytics, Global Finance, Global Supply Chain Management of International Business.
  • In je tweede studiejaar kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de Global Immersion Experience.

Het cohort / studieteam verschil

Als lid van een cohort heb je een verhoogde leerervaring door de relaties die je aangaat met je collega's, faculteit en de Bryant-gemeenschap. U krijgt een klasse-identiteit en direct collega's van bedrijven in vele industrieën. Als je een cursus of onderwerp bijzonder uitdagend vindt, of als je vanwege een professionele reis afwezig bent in een klas, kun je op je cohort en je studieteam vertrouwen om je snel weer op weg te helpen.

Zijn er vereiste cursussen?

Je moet met succes cursussen hebben gevolgd in macro-economie, micro-economie en statistieken op het bachelorniveau. Als je de vereiste cursussen nog niet hebt gevolgd, raadpleeg dan het personeel van de Graduate School over alternatieven.

Wat moet mijn aanvraag bevatten?

Naast het aanvraagformulier moet u een doelstellingenverklaring, het huidige cv, een professionele aanbeveling, officiële transcripties van alle hogescholen / universiteiten die u hebt bijgewoond, uw officiële score op de GMAT en uw aanvraagkosten (afgezien van Bryant) indienen alumni).

Hoe scoort het MBA-programma onder andere?

Het College of Business van Bryant University is geaccrediteerd door de AACSB International - The Association to Collegiate Schools of Business. Bryant is een van de slechts 5 procent van de hogescholen en universiteiten ter wereld die deze prestigieuze accreditatie heeft behaald. De Bryant MBA werd opgenomen in de 2013 editie van "The Best 296 Business Schools", de jaarlijkse gids uitgegeven door de Princeton Review.

uitkomsten

uitrusting

Gemiddeld werden onze faciliteiten beoordeeld als "Uitstekend" of "Zeer goed" - 2018-enquête onder afgestudeerden.

Beschikbaar

97% van de respondenten was het ermee eens dat "faculteitsleden bereid waren met mij samen te werken." - Overzicht van afgestudeerden 2018.

samenspel

93% was het ermee eens dat de MBA-structuur teamwerk bevordert - 2018 onderzoek onder afgestudeerden.

onderwijs

MBA Twee jaar
  • $ 1,118 per credit-uur
Global Immersion Experience (optioneel)
  • $ 1500 (bovenop collegegeld)
Beurzen

Aankomende studenten moeten vóór 30 april een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor een voorkeursbeurs voor een beurs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Lees meer

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited