Over deze cursus

De MBA van de University of Gibraltar is een modern en carrière gericht managementprogramma dat tot doel heeft je uit te dagen en te inspireren. Of je nu je carrièrevooruitzichten wilt verbeteren of van richting wilt veranderen, een MBA is een professionele elite-kwalificatie die je zakelijke managementvaardigheden biedt waarmee je je onderscheidt van de concurrentie.

Dankzij onze kleinere klassen neemt u deel aan een hechte gemeenschap van ambitieuze professionals en geniet u van een meer persoonlijke ervaring met een betere toegang tot docenten en personeel.

De MBA- University of Gibraltar is een fulltime of twee jaar parttime versnelde cursus die een jaar duurt en begint in september 2019 aan de University of School of Business.

Tegen de tijd dat je afstudeert, moet je over de vaardigheden en ervaring beschikken om te slagen in hogedrukbetaalbare, hoogbetaalde leiderschapsrollen.

Structuur

De full-time MBA, afgeleverd door vakkundig docenten en experts uit de industrie, is een een jaar durende, versnelde cursus die gewoonlijk een toewijding van zestien uur lesuren per week vereist. De parttime studiemodus is ontworpen om te passen rond uw carrière en vereist een toewijding van 8 uur lesuren per week gedurende de avonden en in het weekend. Het schema hieronder schetst een typisch studieplan.

Titels kunnen worden gewijzigd. De timing zal anders zijn voor de parttime modus.

Semester One (september - december)

 • Accounting
 • Marketing Management
 • Beheer van nieuwe technologieën
 • Mensen begeleiden

Semester twee (januari - april)

 • Leiderschap en managementverandering
 • Financieel management
 • Zakenrecht
 • Strategische besluitvorming

Semester Drie (mei - augustus)

 • Capstone Project *

* Studenten kunnen een project kiezen met een algemene focus of een specialistischere focus zoals Fintech, New Technologies of Gaming.

Een unieke leerervaring

Gebaseerd op de bekroonde Europa Point Campus van de University of Gibraltar , heeft u toegang tot gespecialiseerde leermiddelen, waaronder open studiegebieden en de nieuwste technologie. Dit, gecombineerd met een curriculum dat theoretische benaderingen van bedrijfsdisciplines combineert met praktische ervaring, betekent dat u uit de cursus komt die klaar is om te beheren in de zakenwereld.

Gibraltar heeft een zeer diverse, bloeiende economie en is het hoofdkwartier voor een schat aan internationale bedrijven die u de kans bieden om van de beste te leren en toegang te hebben tot waardevolle nationale en internationale netwerken.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Face-to-face leren: u profiteert van onderwijsaanpak die u centraal stelt in het leren en ervoor zorgt dat leren plezierig is.
 • Toekomstbestendig: je zult een curriculum bestuderen dat relevant en impactvol is en dat vooral ontworpen is om je de vaardigheden te geven die nodig zijn in de zakenwereld van morgen.
 • Werkgelegenheid na de studie: voor internationale studenten heb je de mogelijkheid om maximaal twee jaar na het behalen van je diploma in Gibraltar te blijven en te werken.
 • Capstone-project: tijdens de eerste en tweede semester hebt u de mogelijkheid om acht individuele modules te leren en te oefenen die erop gericht zijn uw vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer te verbeteren. Het sluitstukproject in je laatste jaar is een veelzijdige opdracht die een unieke kans biedt om alle vaardigheden en kennis uit de MBA toe te passen.
 • Kwaliteit: u zult profiteren van lesgeven en leren dat in lijn is met de Britse normen voor voorzieningen, maar heeft het voordeel van een mediterrane omgeving binnen een dynamische bedrijfsomgeving.
 • Keuze van het specialisme: voor uw capstone-project kunt u een algemene focus kiezen of kiezen voor een specialistischere focus zoals Fintech, New Technologies of Gaming.

Entry profiel

Typisch, zullen aanvragers voor de MBA:

 • Beschikken over een goede eerste graad, toegekend door een Britse universiteit of een buitenlandse equivalent.
 • Heb recente werkervaring; we waarderen de diversiteit aan ervaring in ons studentenhuis, daarom verwelkomen we aanvragen van pas afgestudeerden die zinvolle stages hebben gevolgd, evenals die met alle niveaus van werkervaring. We zijn meer geïnteresseerd in de impact die u op uw werk hebt gehad dan in de tijd die u hebt doorgebracht.
 • In staat zijn om ideeën schriftelijk, in discussies en presentaties effectief te communiceren. Standaard IT-vaardigheden, zoals tekstverwerking, e-mail en internet worden verwacht.

Engelse Taal Vereisten:

 • Als Engels niet je eerste taal is, heb je een algemeen IELTS-testresultaat van 6,5 nodig, inclusief een minimum van 6,0 in alle subtests. Gelijkwaardige onderscheidingen worden overwogen (bijv. Pearson's test van Engels, Cambridge-certificaat van geavanceerd Engels, stad

Aanbiedingen zijn gebaseerd op een combinatie van kwalificaties of voorspelde cijfers, de persoonlijke verklaring van de sollicitant en referenties.

vergoedingen

 • Voltijd: £ 14.500
 • Part-time: £ 7,250 (per jaar)
 • Internationaal (niet-EU): £ 16.500

Kosten zijn onderhevig aan indexatie

Van toepassing zijn

Deadline aanvraag mei 2019 .

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Gibraltar
Laatst bijgewerkt op January 10, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 16, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,500 GBP
- Voltijds VK en EU; 16.500 GBP - Voltijd Internationaal
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 16, 2019
Aanmeldingslimiet

sep 16, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum