Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Face to face in september

De University of Gibraltar streeft naar een uitstekende leerervaring die persoonlijk en participatief is. Dit programma zal vanaf september 2020 face-to-face en op de campus worden afgeleverd. De indeling van één campus, het strikte beleid voor fysieke afstand en de kleine klassen zorgen ervoor dat je grotere mensenmassa's vermijdt en het risico op besmetting verkleint. Onze indeling met één campus en kleine klassen zorgen ervoor dat u grotere mensenmassa's vermijdt en het risico op besmetting verkleint.

Doe mee als je er klaar voor bent

We staan klaar om u in september op de campus te verwelkomen, maar we begrijpen ook dat Covid-19 van invloed kan zijn op reisplannen en sommige visumaanvragen kan vertragen. Als je bij de start van je programma niet in Gibraltar kunt komen, geven we je de keuze om je in eerste instantie virtueel in te schrijven, wat betekent dat je bij ons kunt komen als je er klaar voor bent.

Lees de belofte voor persoonlijk onderwijs van de University of Gibraltar : href = "https://www.unigib.edu.gi/face-to-face-teaching-as-from-september/

Over deze cursus

De MBA van de University of Gibraltar is een modern en carrière gericht managementprogramma dat tot doel heeft je uit te dagen en te inspireren. Of je nu je carrièrevooruitzichten wilt verbeteren of van richting wilt veranderen, een MBA is een professionele elite-kwalificatie die je zakelijke managementvaardigheden biedt waarmee je je onderscheidt van de concurrentie.

Dankzij onze kleinere klassen neemt u deel aan een hechte gemeenschap van ambitieuze professionals en geniet u van een meer persoonlijke ervaring met een betere toegang tot docenten en personeel.

De MBA- University of Gibraltar is een fulltime of twee jaar parttime versnelde cursus die een jaar duurt en begint in september 2019 aan de University of School of Business.

Tegen de tijd dat je afstudeert, moet je over de vaardigheden en ervaring beschikken om te slagen in hogedrukbetaalbare, hoogbetaalde leiderschapsrollen.

Structuur

De full-time MBA, afgeleverd door vakkundig docenten en experts uit de industrie, is een een jaar durende, versnelde cursus die gewoonlijk een toewijding van zestien uur lesuren per week vereist. De parttime studiemodus is ontworpen om te passen rond uw carrière en vereist een toewijding van 8 uur lesuren per week gedurende de avonden en in het weekend. Het schema hieronder schetst een typisch studieplan.

Titels kunnen worden gewijzigd. De timing zal anders zijn voor de parttime modus.

Semester One (september - december)

 • Boekhouding en rapportage
 • Marketing Management
 • Beheer van nieuwe technologieën
 • Mensen begeleiden

Semester twee (januari - april)

 • Leiderschap en managementverandering
 • Financieel management
 • Zakenrecht
 • Strategische besluitvorming

Semester Drie (mei - augustus)

 • Capstone Project *

* Studenten kunnen een project kiezen met een algemene focus of een specialistischere focus zoals Fintech, New Technologies of Gaming.

Een unieke leerervaring

Gebaseerd op de bekroonde Europa Point Campus van de University of Gibraltar , heeft u toegang tot gespecialiseerde leermiddelen, waaronder open studiegebieden en de nieuwste technologie. Dit, gecombineerd met een curriculum dat theoretische benaderingen van bedrijfsdisciplines combineert met praktische ervaring, betekent dat u uit de cursus komt die klaar is om te beheren in de zakenwereld.

Gibraltar heeft een zeer diverse, bloeiende economie en is het hoofdkwartier voor een schat aan internationale bedrijven die u de kans bieden om van de beste te leren en toegang te hebben tot waardevolle nationale en internationale netwerken.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Face-to-face leren: u profiteert van onderwijsaanpak die u centraal stelt in het leren en ervoor zorgt dat leren plezierig is.
 • Toekomstbestendig: je zult een curriculum bestuderen dat relevant en impactvol is en dat vooral ontworpen is om je de vaardigheden te geven die nodig zijn in de zakenwereld van morgen.
 • Werkgelegenheid na de studie: voor internationale studenten heb je de mogelijkheid om maximaal twee jaar na het behalen van je diploma in Gibraltar te blijven en te werken.
 • Capstone-project: tijdens de eerste en tweede semester hebt u de mogelijkheid om acht individuele modules te leren en te oefenen die erop gericht zijn uw vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer te verbeteren. Het sluitstukproject in je laatste jaar is een veelzijdige opdracht die een unieke kans biedt om alle vaardigheden en kennis uit de MBA toe te passen.
 • Kwaliteit: u zult profiteren van lesgeven en leren dat in lijn is met de Britse normen voor voorzieningen, maar heeft het voordeel van een mediterrane omgeving binnen een dynamische bedrijfsomgeving.
 • Keuze van het specialisme: voor uw capstone-project kunt u een algemene focus kiezen of kiezen voor een specialistischere focus zoals Fintech, New Technologies of Gaming.

Entry profiel

Typisch, zullen aanvragers voor de MBA:

 • Beschikken over een goede eerste graad, toegekend door een Britse universiteit of een buitenlandse equivalent.
 • Heb recente werkervaring; we waarderen de diversiteit aan ervaring in ons studentenhuis, daarom verwelkomen we aanvragen van pas afgestudeerden die zinvolle stages hebben gevolgd, evenals die met alle niveaus van werkervaring. We zijn meer geïnteresseerd in de impact die u op uw werk hebt gehad dan in de tijd die u hebt doorgebracht.
 • In staat zijn om ideeën schriftelijk, in discussies en presentaties effectief te communiceren. Standaard IT-vaardigheden, zoals tekstverwerking, e-mail en internet worden verwacht.

Engelse Taal Vereisten:

 • Als Engels niet uw eerste taal is, heeft u een algemeen IELTS-testresultaat van 6.5 nodig, inclusief een minimum van 6.0 voor alle subtests. Gelijkwaardige prijzen zullen in aanmerking worden genomen (bijv. Pearson's Test of English, Cambridge Certificate of Advanced English, City & Guilds International ESOL 8984, of de TOEFL-IBT-test van Engelse taalvaardigheid).

Aanbiedingen zijn gebaseerd op een combinatie van kwalificaties of voorspelde cijfers, de persoonlijke verklaring van de sollicitant en referenties.

vergoedingen

 • Voltijds: £ 14.500
 • Internationaal (niet-EU): £ 16.500

Kosten zijn onderhevig aan indexatie

Van toepassing zijn

Aanvragen voor academisch jaar 2020/2021 openen in oktober 2019. Uiterste aanmelddatum juni 2020 .

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... Lees meer

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Lees Minder