Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

Bedrijfsinnovatie en leiderschapstransformatie zijn de drijvende krachten achter onze Kingston Master of Business Administration (MBA).

Of u nu uw carrière vooruit wilt helpen, uw inzetbaarheid wilt vergroten of internationaal wilt verhuizen, onze MBA is de springplank naar persoonlijke zelfontwikkeling en het bereiken van uw individuele carrièredoelen.

Bij Kingston Business School geloven we dat professioneel succes wordt gevormd door het aanscherpen en ontwikkelen van persoonlijke capaciteit en vaardigheden, evenals door het academische kader van kennis. Op deze MBA verwerf je multidisciplinaire kernkennis terwijl je je emotionele intelligentie, kritisch leiderschap en managementvaardigheden ontwikkelt.

Onze MBA richt zich op de praktische toepassing van nieuwe vaardigheden, kennis en benaderingen in de praktijk om zakelijke kansen te transformeren, huidige problemen aan te pakken en toekomstige uitdagingen aan te pakken. We koesteren een dynamisch, ruimdenkend denken dat bestaande systemen, percepties en perspectieven betwist. Door middel van live consultancy-projecten en actuele zakelijke uitdagingen die in de cursus zijn ingebed, moedigen we een 'big picture'-benadering aan om positieve verandering te stimuleren binnen complexe bedrijfsfuncties en wereldwijde omgevingen.

138863_23735.jpg

Redenen om voor Kingston University te kiezen

 • Geleverd door vooraanstaande academici en onderzoekers, maar ook door ervaren beoefenaars die uw vooruitgang en persoonlijke groei ondersteunen.
 • Sterke nadruk op actieve leermethoden zoals intercollegiaal leren, consultancyprojecten en het houden van seminars om huidige zakelijke problemen aan te pakken - allemaal ontworpen om echte zakelijke behoeften en wereldwijde managementvaardigheden te weerspiegelen.
 • Het ontwikkelen van uw persoonlijke capaciteit en leiderschapsvaardigheden terwijl u tegelijkertijd wordt ondersteund bij het opstellen van een carrièreplan dat aan uw ambities voldoet.
 • Voor studenten van deze cursus is gratis parkeergelegenheid op de Kingston Hill-campus. De campus is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De accommodatie in de zalen ligt op loopafstand van de klaslokalen.

accreditatie

De Kingston MBA is sinds 1984 geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA) - een van de eerste Britse MBA's die deze onderscheiding behaalde. Deelnemen aan het MBA-programma van Kingston opent de deur naar levenslang lidmaatschap van de Association of MBA's (AMBA) en een wereldwijd alumninetwerk.

De AMBA is de leidende accreditatie-instantie in het VK en krijgt steeds meer erkenning in heel Europa. Het biedt een onafhankelijke, internationale kwaliteitscontrole die werkgevers verzekert dat onze MBA goed gerespecteerd en up-to-date is.

Accreditaties van Kingston Business School

Kingston Business School heeft de prestigieuze internationale accreditatie van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) als erkenning voor de voortreffelijkheid van haar bedrijfsopleiding. Deze accreditatie is verdiend door slechts 5% van 's werelds business schools en erkent de hoge kwaliteit en standaard van ons aanbod aan zakelijke opleidingen.

138861_23750.jpg

Wat ga je studeren

Via de MBA streven we ernaar dat onze studenten actief analyseren, bevragen, interpreteren en innoveren. Deze cursus bereidt je voor om potentiële kansen te identificeren en te omarmen, terwijl je je creatieve capaciteiten en samenwerkingsaanpak ontwikkelt om succesvol te zijn in verschillende omgevingen.

Het fulltime MBA-programma is gestructureerd in twee delen over 12 maanden. Het onderwijs vindt plaats op doordeweekse daglessen met enkele weekendsessies. Je gaat ook elk jaar in juli naar een zomerschool om je keuzevakken te bestuderen. Een optioneel tweede jaar is beschikbaar om een professionele stage te voltooien.

Onze Executive MBA is een deeltijdprogramma. Het behandelt dezelfde inhoud bij de fulltime MBA en wordt doorgaans over twee jaar voltooid.

Deel I

Deel I is gericht op het ontwikkelen van een basis in algemeen management, inclusief vaardigheden en perspectieven over zakelijke functiegebieden heen. Het omvat acht geïntegreerde onderwerpen die het inzicht van de leerlingen in theorie en praktijk ontwikkelen, zodat ze een zakelijk perspectief van hun onderneming kunnen bereiken.

Kernmodules

 • Financieel management
 • Big Data en Business Analytics
 • Organisaties en management in een mondiale context
 • Marketingprincipes en praktijk
 • Operations Management
 • Strategisch management
 • Verantwoordelijk beheer
 • Onderneming en innovatie

Deel II

Deel II heeft tot doel verdere praktische managementvaardigheden te ontwikkelen door de levering van het Management Consultancy Project.

Het bevat ook twee keuzevakken waarmee u uw studie kunt personaliseren, zodat deze past bij uw carrièrepad en toekomstige ambities.

De Career and Leadership Journey-module loopt tijdens uw MBA-studie en is bedoeld om u te ondersteunen bij uw persoonlijke en professionele ontwikkeling en tegelijkertijd uw leidinggevende en professionele vaardigheden te verfijnen.

Kernmodules

 • Management Consultancy Project
 • Carrière- en leiderschapsreis

Keuzemodules (kies 2)

 • Bedrijfsfinanciën
 • Project management
 • Verandering en creativiteit
 • Topmanagementteams en corporate governance
 • Wereldwijde onderdompeling
 • Klanten winnen en behouden
 • Interactieve marketing
 • Beheer van toeleveringsketen en logistiek
 • Wereldwijd zakendoen
 • Ontwikkeling en groei van het MKB
 • Innovatiefinanciering

Jaar 2 (optioneel)

Dit beroepsstagejaar is optioneel. Het vindt plaats na het fulltime MBA-jaar. Hiermee kunnen studenten een stage van 12 maanden volgen als onderdeel van hun opleiding. De stage is een beoordeeld onderdeel van de cursus en valt daarom onder een Tier 4-visum.

Kernmodules

 • Professionele plaatsing

Executive MBA

De parttime Executive MBA duurt doorgaans 2 jaar. U kunt ervoor kiezen om in januari of september te starten.

Het onderwijs vindt plaats in een aantal weekenden verspreid over de twee jaar.

 • Deel 1: Er wordt de hele dag op zaterdag en zondag lesgegeven
 • Deel 2: Lesgeven is de hele dag op zaterdag en / of zondag

Je gaat ook elk jaar in juli naar een zomerschool om je keuzevakken te bestuderen.

De bovenstaande informatie weerspiegelt de momenteel beoogde cursusstructuur en modulegegevens. Updates kunnen op jaarbasis worden gemaakt en herziene details zullen voorafgaand aan elk academiejaar worden gepubliceerd via Programmaspecificaties. De regels voor deze cursus zijn beschikbaar op onze website. Als we onvoldoende studenten hebben die geïnteresseerd zijn in een keuzemodule, wordt deze mogelijk niet aangeboden.

138865_23357.jpg

Alumnibestemmingen

De Kingston MBA stelt zijn afgestudeerden in staat om hun carrière op verschillende manieren te bevorderen, afhankelijk van de carrièreambities van het individu. Veel van onze alumni gebruiken de kennis die is opgedaan met de Kingston MBA om hen te helpen effectiever te opereren op een hoger niveau van senior management, hetzij binnen hun bestaande branche, hetzij door van de gelegenheid gebruik te maken om over te stappen naar een nieuwe rol / sector. Anderen gebruiken deze vaardigheden om met succes hun eigen bedrijf op te zetten, of door uit te breiden naar een adviesrol binnen een bestaand bedrijf, of door hun eigen bedrijf op te zetten.

Enkele voorbeelden van bekende organisaties waar onze alumni voor hebben gewerkt zijn; GSK, AstraZeneca PLC, RBS, Tata Consultancy Services, NHS, Amazon Internet Services PVT Ltd, Occidental Petroleum, MS Amlin, Sberbank, BTS Telecom, Deloitte Digital, EY ... om er maar een paar te noemen.

De soorten rol die onze alumni hebben vervuld na de MBA variëren sterk, afhankelijk van de ervaringen en het expertisegebied van het individu. Een selectie van functies van Kingston MBA-alumni omvat directeur technische verkoop, financieel directeur, hoofd merkmarketing en acquisitie, CEO, hoofd bedrijfsvoering, CTO, regionaal zakelijk manager, directeur services, chief operating officer, IT-zakenrelatiebeheerder, en de chief executive officer van de groep.

MBA Alumni-netwerk

Het MBA Alumni Network stelt alumni en studenten in staat om te profiteren van een wereldwijd netwerk van connecties in een breed scala aan industriële sectoren. Het netwerk, dat deel uitmaakt van Kingston Connect, ons online alumniplatform voor alumni van Kingston Business School, stelt MBA-alumni in staat om:

 • Maak contact met MBA-alumni over de hele wereld
 • Deel vacatures
 • Breng mentorrelaties tot stand
 • Wissel branchekennis en ervaring uit
 • Maak opnieuw verbinding met klasgenoten
 • Foto's delen van uw MBA-ervaring
 • Maak deel uit van landspecifieke of branchespecifieke groepen
 • Lees meer over aankomende evenementen en reünies

De schat aan kennis en diversiteit van onze alumni van de afgelopen 30 jaar van het Kingston MBA-programma zorgt voor een verrijkend en boeiend netwerk waar je deel van wilt uitmaken!

MBA in Rusland

De Kingston MBA en Executive MBA worden ook afgeleverd bij onze partners in Moskou aan de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (RANEPA). De modules zijn identiek aan die geleverd aan Kingston University, hoewel enkele aanvullende workshops en input van lokale regionale beoefenaars zijn inbegrepen. Het kerncurriculum wordt geleverd door academici van Kingston University, ondersteund door collega's van RANEPA.

138864_23733.jpg

Toelatingseisen

We raden kandidaten aan zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen voor de Kingston MBA - het kan langer duren dan u denkt om zich te organiseren om aan uw MBA te beginnen. We accepteren het hele jaar door toelating, dus je kunt je aansluiten bij de volgende beschikbare groep studenten als je er klaar voor bent.

De Kingston MBA is een generalistische opleiding die zowel fulltime als parttime (executive) wordt aangeboden. Onze specifieke MBA-toelatingscriteria weerspiegelen het feit dat studenten van de programma's vaak verschillende academische en zakelijke achtergronden hebben.

Specifieke MBA-toelatingscriteria

Een MBA volgen is een enorme, levensveranderende beslissing. We willen dat uw ervaring op de Kingston MBA uitdagend, plezierig en lonend is, dus het is buitengewoon belangrijk om ervoor te zorgen dat we zowel de juiste studenten als de juiste mix van studenten selecteren. We gebruiken een reeks toelatingscriteria om te bepalen of een student klaar is om een MBA te volgen. De criteria helpen ons om ervoor te zorgen dat u de MBA met succes kunt afronden en dat elk cohort studenten succesvol zal samenwerken als een team.

Oppervlakte Vereiste U moet het volgende verstrekken:
Academisch
Eerste graad of erkend equivalent van een professionele instantie. Gecertificeerde kopie van uw diploma, transcripties of toekenningsbrief.
- We behandelen ook sollicitaties van personen met aanzienlijke managementervaring, maar zonder eerste graad. Bewijs van alternatieve professionele ontwikkeling en prestatie.
Werkervaring Minimaal drie jaar relevante werkervaring voor het voltijdse programma of vijf jaar leidinggevende ervaring voor het executive programma. -
Kennis van het Engels Zeer bekwaam geschreven en gesproken Engels. Van kandidaten van wie de eerste taal geen Engels is, wordt verwacht dat ze voldoen aan onze vereisten voor Engelse taalvaardigheid (zie hieronder voor details).
Motivatie De MBA is een grote inzet. We moeten weten dat je hebt nagedacht over de mogelijkheid en de gevolgen van studeren. Persoonlijke verklaring (maximaal 750 woorden) in het aanvraagformulier.

Interview om de geschiktheid van de MBA voor jou te bespreken.

Vergoedingen voor deze cursus

Binnenlandse en Europese Unie 2020/21

 • MBA fulltime £ 23.500
 • MBA parttime £ 12,925 per jaar

Overzee (niet EU) 2020/21

 • MBA fulltime £ 23.500
 • MBA parttime £ 12,925 per jaar
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving ap ... Lees meer

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving approach to learning, with an international outlook. Lees Minder
Kingston upon Thames , Moskou + 1 Meer Minder

Accreditaties