Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ons programma

Als je doel je carrière en persoonlijke vooruitgang naar nieuwe hoogten brengt, is onze MBA-opleiding iets voor jou. De Adventist University of Africa biedt een MBA-programma voor werkende professionals en voltijdstudenten. Ons MBA-programma gaat over nieuw denken, innovatief leiderschap, rentmeesterschap, positieve impact, sociale verantwoordelijkheid, spirituele en ethische waarden om professionele competentie in balans te brengen. Zo benadrukt het MBA-programma drie van de meest fundamentele aspecten van management: strategisch denken, functionele effectiviteit en efficiënte besluitvorming op basis van kwantitatieve en kwalitatieve gegevens. Elke cursus in het programma biedt mogelijkheden om besluitvormingsvaardigheden te ontwikkelen in praktische situaties.

Ons Curriculum

Het curriculum is zorgvuldig samengesteld om lessen te creëren die beide gebaseerd zijn op de traditionele managementtheorie en die relevant zijn voor problemen en tendensen die vandaag de dag leidend zijn voor de organisatie. Het biedt een geïntegreerde cursusreeks die het begrip van de hele organisatie bevordert in plaats van de traditionele, discipline-specifieke methode. Meer nog, onze cursuslevering biedt flexibiliteit, gemak en gemakkelijke toegang die studenten in staat stellen om cursussen te volgen, waar ze ook zijn. Informatietechnologie is een integraal onderdeel van de levering van elke cursus, inclusief de levering van contentmateriaal, studentopdrachten en communicatie met de studenten.

MBA-specialisaties

Een studieprogramma kan worden geselecteerd op de volgende gebieden:

 • Accounting
 • Beheer
 • Informatie Systemen
 • Financiën
 • Gezondheids management

Waarom deelnemen aan het MBA-programma van AUA?

 • AUA is een Chartered University;
 • Ons online programma biedt flexibiliteit, gemak en gemakkelijke toegang waardoor u cursussen kunt volgen, waar u ook bent;
 • AUA is een moderne universiteit versterkt door diversiteit en toegewijd aan kwaliteit en uitmuntendheid;
 • AUA heeft een goed gekwalificeerde en toegewijde internationale faculteit met een schat aan ervaring in zaken en onderzoek;
 • AUA biedt op waarde gebaseerd onderwijs aan dat haar afgestudeerden bereidt om maatschappelijk verantwoord en ethisch correct te zijn;
 • Onze interactieve lessen helpen studenten om te leren van elkaars carrière- en werkervaringen;
 • Ons programma biedt professionele verbeteringsseminars en excursies om uw leiderschap en managementvaardigheden te verbeteren.

Reguliere MBA

Als je carrière niet snel genoeg beweegt of je in de goede richting volgt, is het tijd om je eigen kansen te creëren. De reguliere MBA is bedoeld voor personen die de dynamische omgeving van een fulltime MBA willen en de flexibiliteit om hun huidige loopbaan voort te zetten. Studenten hebben over het algemeen les van 17.30 - 20.30 uur van maandag tot en met donderdag met een aantal zondagsessies. Het programma kan binnen 18 - 24 maanden worden voltooid.

MBA-cohort

Dit unieke cohortformaat is bedoeld voor personen uit de zakelijke, publieke en not-for-profit-sectoren, van wie de drukke agenda's het niet kunnen betalen om avond- of weekendlessen te volgen. Doorgaans worden cursussen binnen twee weken na intensieve lessen over een periode van twee jaar afgeleverd. Het programma brengt een opmerkelijke doorsnede samen van hoogstaande professionals uit verschillende delen van Afrika, waardoor de MBA-cohort veel rijker is en een leven lang een band opbouwt. Dit is meer geschikt voor werknemers die gesponsord en ondersteund worden door hun organisaties vanwege de factor tijd. Om tegemoet te komen aan de verschillende schema's voor een diverse studentenorganisatie, biedt de AUA elk jaar drie MBA cohort-schema's op onze hoofdcampus (Kenia) en uitbreidingscampussen in Ghana (Valley View University) en Zuid-Afrika (Helderberg College).

Toelatingseisen

 • Kandidaten moeten een eerste graad hebben van een erkende universiteit met een minimum van 3,0-grade puntgemiddelde (op een schaal van 4,0 punten) of het equivalent daarvan. Kandidaten van wie de GPA onder de 3,0 valt, moeten worden beoordeeld en voorlopig worden toegelaten en gemonitord om ervoor te zorgen dat ze een minimum GPA van 3,00 behouden voor de eerste twee semesters.
 • Bovendien moeten aanvragers ten minste twee jaar postuniversitaire werkervaring hebben.
 • Ook wordt van aanvragers verwacht dat ze hun voormalige universiteiten en / of werkorganisatie vragen om twee aanbevelingsbrieven (geschiktheid en karakter) rechtstreeks in te dienen bij het Admissions Office van de AUA.

Aanvraagformulieren kunnen worden gedownload van onze website (www.aua.ac.ke), ingevuld en gemaild naar het kantoor van de registrar, Adventist University of Africa , Private Bag 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenia.

De toelating tot het MBA-programma is volledig op verdienste. Het doel van de toelatingscriteria is om personen te selecteren die hun toewijding tot persoonlijke en professionele groei hebben aangetoond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the ... Lees meer

Adventist University of Africa (AUA) is dedicated to its mission of developing and shaping leaders for Africa and beyond. Responsible and ethical leadership is one of the most critical factors for the transformation of Africa. Lees Minder