Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Graduate programma's in het College of Business Administration

Verbind, bereik en bevorder uw carrière met nationaal gerangschikte en geaccrediteerde graduate programma's in het bedrijfsleven die bij uw leven passen.

Waarom Akron?

Of je nu een nieuw loopbaantraject volgt of het huidige verbetert, het College of Business Administration (CBA) bereidt je voor op de uitdagingen van de wereldeconomie en helpt je op te vallen in een groeiende en veranderende markt.

Kom in contact met getalenteerde individuen van over de hele wereld, bouw en verbeter uw professionele vaardigheden en bereik uw doelen, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Graduate opleidingen

Nationaal gerangschikte en geaccrediteerde programma's die bij uw leven passen.

Een graduaat van het College of Business Administration (CBA) is een van de beste manieren om je voor te bereiden op de uitdagingen van de wereldeconomie, of je nu een bachelordiploma hebt in het bedrijfsleven of in een andere discipline. We bieden flexibele avondprogramma's, handige locaties, een gevarieerde studentenorganisatie en een deskundige, toegankelijke, deskundige faculteit die zich richt op studenteninstructie. Het CBA Graduate Program biedt hoogwaardige graduate-programma's die nationaal gerangschikt en geaccrediteerd zijn.

Krijg een strategisch en integratief perspectief

Bij de CBA melden studenten dat ze behalen:

 • Ethische besluitvormingsvaardigheden,
 • Strategische, integratieve multidisciplinaire perspectieven,
 • Kritisch denken, analytische en besluitvormingsvaardigheden,
 • Sterkere innovatieve en creatieve vaardigheden, en
 • Comfort met verandering.

Kom naar een graduate school die past bij zowel je ambities als drukke leven.

Sluit je bij ons aan bij de Universiteit van Akron

Academische kwaliteit

Faculteit van wereldklasse. Erkenning voor uitmuntendheid.

Het College of Business Administration van de Universiteit van Akron wordt door Bloomberg BusinessWeek gerangschikt als een Top 50 Business School.

We hebben het hoogste niveau van accreditatie van de business school door AACSB International, we zijn een van de slechts 3 procent wereldwijd die deze aanduiding hebben.

Onze gerespecteerde faculteit zijn experts met praktijkervaring. Hun onderzoek wordt gepubliceerd in toptijdschriften en ze tonen elke dag een passie voor leren en succes van studenten.

Master of Business Administration (MBA)

Het Master's of Business Administration (MBA) -programma aan het College of Business Administration (MBA) helpt studenten zich voor te bereiden om een verschil te maken in elke organisatie. Door het voltooien van afstudeerwerk in het bedrijfsleven, bent u bereid om oorzaken en gevolgen in alle bedrijfsfuncties te begrijpen en de onzekerheden van de markt te beheren. Ons MBA-programma is zo gestructureerd dat studenten een reeks algemene cursussen volgen in bedrijfsdisciplines en zich vervolgens concentreren op een interessegebied door middel van marktrelevante MBA-concentraties. Onze concentraties omvatten:

 • Financiën
 • Wereldwijde technologische innovatie
 • interdisciplinair
 • Beheer
 • Risicobeheer en verzekering
 • Strategische marketing
 • Voorraadketenbeheer

Cursusindeling en planningsopties

Flexibele MBA-cursusindelingen omvatten 100% online cursussen of hybride cursussen die een combinatie van online en persoonlijk werk bieden.

 • Om het diploma te behalen, kunnen studenten zich fulltime of parttime inschrijven en kunnen ze een combinatie van online en hybride lessen selecteren OF ervoor kiezen om zich alleen in online of hybride lessen in te schrijven.
 • De meeste lessen worden minstens één keer per jaar in beide formaten aangeboden. Deeltijdstudenten die alleen online of een hybride optie kiezen, kunnen twee tot drie jaar nodig hebben om het programma te voltooien, afhankelijk van de cursusselectie.
 • De lessen worden over het algemeen aangeboden in back-to-back sessies van acht weken. Hierdoor kunnen werkende professionals zich op één klas tegelijk concentreren en toch zes studiepunten in een semester behalen. Studenten kunnen desgewenst meer lessen per sessie volgen.
 • Hybride lessen komen één avond per week bijeen, van maandag tot en met donderdag, van 6 tot 8:30 uur, met extra online cursussen.
 • In één sessie van 15 weken worden nog enkele concentratiecursussen aangeboden. De meeste cursussen worden omgezet naar een hybride schema van 8 weken.
 • Elk van de drie professionele lessen met één studiepunt wordt aangeboden op een of twee lessen op zaterdag van elk semester.

Je hebt geen undergraduate business degree nodig om een MBA te behalen!

Zaterdag MBA-programma

Voltooi een MBA in twee jaar om elke andere zaterdag les te volgen

Ons volgende cohort wordt in augustus 2020 aangeboden op onze hoofdcampus in het centrum van Akron. De deadline voor aanmelding is 1 augustus 2020.

Het College of Business Administration (CBA) maakt het voor werkende professionals buiten Akron mogelijk om in twee jaar een graduaat te behalen. Studenten volgen cursussen die worden gegeven door dezelfde deskundige faculteit die deel uitmaakt van onze hoog aangeschreven parttime MBA (nationale ranglijst). Daarnaast biedt de University of Akron een van de meest betaalbare collegegelden in Noordoost-Ohio voor een AACSB-geaccrediteerde MBA.

De MBA op zaterdag is een op cohorten gebaseerd programma, waarbij een groep studenten tegelijkertijd start en het programma samen voltooit door het bijwonen van zaterdagsessies. Deze indeling biedt een teamomgeving die bevorderlijk is voor leren.

Programmafuncties omvatten:

 • De lessen vinden plaats om de zaterdag, van 8.00 tot 17.30 uur
 • Studenten volgen elk semester drie cursussen, één voor één, om hun diploma in zes semesters te voltooien, inclusief zomers.
 • Studenten volgen één cursus tegelijk gedurende 3-4 sessies op zaterdag.
 • Alle studenten zijn ingeschreven voor de Interdisciplinaire MBA-concentratie, die bestaat uit drie keuzevakken die zijn goedgekeurd door de Graduate Programmes Director om studenten relevante inhoud op de markt te bieden.
 • Elke student voltooit een project waarbij hij zijn kennis en vaardigheden toepast op een gebied van persoonlijke en / of carrièrebelang of deelneemt aan een studie in het buitenland.
 • Voor het gemak van de student wordt het lesrooster vooraf opgesteld en onze medewerkers zorgen voor alle cursusregistratiebehoeften.
 • Soms houden lokale zakenmensen informele vraag-en-antwoordsessies voor MBA-studenten op zaterdag.
 • Lunch wordt verzorgd tijdens on-site lessen.
 • Gratis parkeren.

Collegegeld en kosten

 • Totaal programmatarief van $ 33.000, verdeeld in semesterbetalingen

Er kunnen extra kosten van toepassing zijn voor niet-inwoners van Ohio.

Start data

 • Herfst - augustus: 24-8-2020
 • Lente - januari: 1/11/2021
 • Zomerintersie en 8 week 1: 17-5-2021
 • Zomer 5 week 1 en 8 week 2: 6/7/2021
 • Zomer 5 week 2: 12-7-2021

OPMERKING: de zomer heeft meerdere voorwaarden: de meeste zomerklassen worden online aangeboden. Dus internationale studenten die in de zomer willen beginnen, kunnen die lessen online volgen voordat ze voor het najaarssemester naar de Verenigde Staten komen. De Amerikaanse ICE-vereisten verwachten dat internationale studenten in het eerste semester in de Verenigde Staten persoonlijke cursussen volgen die in de zomer niet bij UA kunnen worden gedaan.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Lees meer

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited